ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכונים חדשים הצטרפו למשפחה=]
מנהל: מפקחים
תוכונים חדשים הצטרפו למשפחה=]
שלום רב!
היום בקעו לי עוד 2 גוזלי תוכונים קטנטנים וחמודים, רק יש בעיה, נראה לי שמי שזיווג את האמא זה סתם זכר חרמן- שלא מעוניין לטפל בגוזלים, אלא רק לזווג, דבר הגרם לאמא לדגור לגמרי לבדה, וגם עכשיו- להאכיל את הגוזלים. אמנם יש רק שני גוזלים אבל יש עוד ארבע ביצים, ובעזרת השם אם הגוזלים יבקעו-לאמא יהיה נטל גדול- לטפל ב6 גוזלים לבד. מה אתם ממליצים לעשות?
אין לי עוד זוגות עם גוזלים כמעט באותו גיל, יש לי רק זוג עם גוזלים עם כמעט ניצוי מלא.
מה לעשות?
דרך אגב הבטחתי תמונות ממבצע הניקיון של התאא, אני קצת מתקשה עם העלאת התמונות לאתר, במידה ואני לא מצליח עד מחר אני אוכל לשלוח לאחד מיכם למייל והוא יעלה?
היום בקעו לי עוד 2 גוזלי תוכונים קטנטנים וחמודים, רק יש בעיה, נראה לי שמי שזיווג את האמא זה סתם זכר חרמן- שלא מעוניין לטפל בגוזלים, אלא רק לזווג, דבר הגרם לאמא לדגור לגמרי לבדה, וגם עכשיו- להאכיל את הגוזלים. אמנם יש רק שני גוזלים אבל יש עוד ארבע ביצים, ובעזרת השם אם הגוזלים יבקעו-לאמא יהיה נטל גדול- לטפל ב6 גוזלים לבד. מה אתם ממליצים לעשות?
אין לי עוד זוגות עם גוזלים כמעט באותו גיל, יש לי רק זוג עם גוזלים עם כמעט ניצוי מלא.
מה לעשות?
דרך אגב הבטחתי תמונות ממבצע הניקיון של התאא, אני קצת מתקשה עם העלאת התמונות לאתר, במידה ואני לא מצליח עד מחר אני אוכל לשלוח לאחד מיכם למייל והוא יעלה?
Re: תוכונים חדשים הצטרפו למשפחה=]
מזל טוב
אתה יכול לשלוח לי את התמונות במייל
תגיד לי בפרטי ואני יביא לך ת'מייל
אתה יכול לשלוח לי את התמונות במייל
תגיד לי בפרטי ואני יביא לך ת'מייל
סבבה, תודה, רק שאוכל לשלוח רק מחר, מכיוון שהתמונות במחשב נייד, והוא לא אצלי...
מזל טוב!
בינתיים תן לאמא להסתדר לבד אם אתה רואה שהיא לא מצליחה נסה להעביר גוזלים לזוג השני ותראה אם הם מטפלים בהם אם לא תצטרך להוציא להחתמה.

בינתיים תן לאמא להסתדר לבד אם אתה רואה שהיא לא מצליחה נסה להעביר גוזלים לזוג השני ותראה אם הם מטפלים בהם אם לא תצטרך להוציא להחתמה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
להוציא להחתמה- בלתי אפשרי...
תוכון בן יום זה אחד התוכים היותר קשים להחתמה, את יודעת מה הגודל שלו?
נראה לכם שהיא תצליח לגדל 6 גוזלים לבד?
תוכון בן יום זה אחד התוכים היותר קשים להחתמה, את יודעת מה הגודל שלו?
נראה לכם שהיא תצליח לגדל 6 גוזלים לבד?
תעזוב אותם בשקט הכי טוב,האבא לא דוגר וולא צריך לדגור ,תן להם להסתדר ,ההעברות האלא מכאן לשם בסוף יגרמו נזק יותר מתועלת.
תודה רבה!
האמא תצליח לטפל ב6 גוזלים לבד?
האמא תצליח לטפל ב6 גוזלים לבד?
ללא ספק,אם אין בעיות מיוחדות.
אבל אני לא מבין למה אתה חושב שהיא מטפלת לבדה,אני לא בטוח שהזכר לא מאכיל אותה לפעמים או נכנס לתא ההטלה.
יתכן כשאתה לא בסביבה .
אבל אני לא מבין למה אתה חושב שהיא מטפלת לבדה,אני לא בטוח שהזכר לא מאכיל אותה לפעמים או נכנס לתא ההטלה.
יתכן כשאתה לא בסביבה .
אין מה לדאוג
האופציה שהזכר לא יעזור בגידול הגוזלים מאוד נמוכה,
אתה רואה את הזכר מאכיל את הנקבה ?
אלי צודק הזכר בתוכונים לא דוגר ,אז לדעתי זה בסדר, ואתה עזוב אותם בשקט ודאג להם למזון טוב ובשפע,
בהצלחה
שי
האופציה שהזכר לא יעזור בגידול הגוזלים מאוד נמוכה,
אתה רואה את הזכר מאכיל את הנקבה ?
אלי צודק הזכר בתוכונים לא דוגר ,אז לדעתי זה בסדר, ואתה עזוב אותם בשקט ודאג להם למזון טוב ובשפע,
בהצלחה
שי
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,