ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוניורים
מנהל: מפקחים
קוניורים
שלום האם אפשר לדעת חיצונית מין של קוניור שמש על פי סימני חיבה כגון ניקוי נוצות האחד של השני ונשיקות ואם צריך בדיקת ד.נ.א. כמה היא עולה והאם אפשר לעשות אותה בחנות החיות ממנה אני קונה את התוכים??
Re: קוניורים
סימני חיבה לא מעידים על זוג בוודאות,סימני חיבה יכולים להיות בן בני זוג מאותו מין.
אני מציע שתפנה לוטרינר לבדיקת מין ,וודא שמדובר בוטרינר המתמחה בבעלי כנף ומטפל בתוכים.
איני יודע מה המחיר שגובים,אני מתאר לעצמי שכל וטרינר גם גובה מחיר אחר ולכן עליך להתקשר ולברר.
אני מציע שתפנה לוטרינר לבדיקת מין ,וודא שמדובר בוטרינר המתמחה בבעלי כנף ומטפל בתוכים.
איני יודע מה המחיר שגובים,אני מתאר לעצמי שכל וטרינר גם גובה מחיר אחר ולכן עליך להתקשר ולברר.
Re: קוניורים
אפילו שקנינו את ג'וני לא ידענו את המין שלו . גילינו שהוא זכר במסגרת הבדיקות שאני מאוד ממליץ לעשות .