ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

העברה לכופתיות-עדכון

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
יובל93
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יובל

העברה לכופתיות-עדכון

שליחה על ידי יובל93 »

כבר עבר מלאא זמן מאז פסח (כחודש?) ואני פשוט מוציאה לו את האוכל בערב..מחזירה בבוקר והכל.
היום ואתמול ניסתי לעשות שיטה הפוכה. . להשאיר לו מהערב עד הבוקר את האוכל וכל היום להוציא ..
לא עושה רושם שהוא עדיין מסוגל לאכול את הכופתיות כאוכל עיקרי

הוא אומנם טועם את הכופתיות אבל לא ראיתי אותו ממש אוכל מזה .. רק מידי פעם אני מוצאת פרורים של זה על הכלוב שמעידים שהוא נגע בזה בכלל...
(אני מרסקת לו את הכופתיות עם פטיש ככה שיהיה מספיק קטן..)

יכול להיות שהוא פשוט לא אוהב את זה? ? תמונה
תודה תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: העברה לכופתיות-עדכון

שליחה על ידי eli_lea »

אל תתייאשי ,תמשיכי לתת לו את הכופתיות,אל תמהרי להחזיר את האוכל בבוקר,תני לו זמן בבוקר עם
הכופתיות.
רוב סוגי התוכים לא אוהבים לעשות שינויים במזון,שבירת הכופתיות עם פטיש לא עוזרת,את מפוררת אותם והתוכי
יודע להבדיל בין פירור של כופתיה לזרעים.לתוכי אין בעייה לכרסם כופתייה או לפצח אותה כך שאת בהחלט יכולה
להשאיר אותם שלמים.אגב אפשר לנסות להאכילו בהתחלה מהיד.
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

את האמת שגם לי עדיין יש את הבעיה הזו.
את מוציאה בערב לגמרי את האוכל וכשאת מחזירה בבוקר מה את שמה? כופתיות או תערובת?
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
סמל אישי של משתמש
יובל93
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יובל

שליחה על ידי יובל93 »

הכופתיות 24/7 בכלוב רק את הגרעינים אני מוציאה ומחזירה . בבוקר כשאני ממהרת לבית ספר אני מחזירה לו את האוכל לפני שאני יוצאת (שזה לפני 8) ואני מניחה שהוא גם ישן בשעות שלי מאחר והחדר חשוך..
פשוט כי בהתחלה שראיתי אותו מחזיק את זה במקור זה נראה גדול אז חשבתי שהוא לא יתעסק עם זה ולא יבין שזה אוכל בכלל אז חשבתי שאם אני יפורר לו את זה הוא יחשוב שזה סוג של גרעין ויטעם לפחות..

אני רואה אותו מידי פעם בתחתית הכלוב מנסה להגיע מתחת לרשת לעיתונים לאיזה גרעין שאולי נפל לו או משהו כזה וכל פעם שאני רואה אותו עושה את זה קוראת לו והוא מייד עולה למעלה ויודע ש"אסור" אבל חוזר אח"כ חח. .
תודה תמונה אני ימשיך לנסות ולהתחיל להאכיל אותו עם זה מהיד שלי אולי זה יעבוד יותר טוב עם הזמן .

(כשאני משחררת אותו להיות חופשי מסביב לכלוב החכמולוג היה מוצא את הגרעינים שאני שמה מתחת לכלוב-יורד לשמה ואוכל פעם אחת הוא הפיל הכל בגלל שהוא עמד על הקופסא... תמונה והוא מתעקש להישאר שמה לא מוכן לוותר על הגרעינים .) אז הייתי צריכה ל"החביא" יותר טוב תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”