ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

גיל בגרות של ג'קו..

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
אדי
ביצה
ביצה

גיל בגרות של ג'קו..

שליחה על ידי אדי »

1. באיזה גיל ג'קו נחשב לבוגר? (ז"א שאוכל לזווג אותו..)
2. האם ברגע שאביא לג'קו שלי בן/ת זוג הוא יהפוך תוקפן כלפי?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: גיל בגרות של ג'קו..

שליחה על ידי eli_lea »

ג'אקו מגיע לבגרות מינית בגיל ארבע שנים בערך.
הוספת בן זוג יכול בהחלט ל"קלקל" את ההחתמה ,לגבי תוקפנות,זה תלוי לא מעט ברמת ההחתמה של התוכי .
מאחר ולכל תוכי אופי שונה והתנאים כגון רמת ההחתמה והקשר עם הבעלים משתנה קשה לקבוע בוודאות כיצד
תיראה מערכת היחסים לאחר חיבור עם בן זוג נוסף.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אגב חיבור בן זוג ג'אקו מוחתמים קשה יותר מחיבור בין פריטים שאינם מוחתמים.
בדרך כלל מגדלים נוהגים לחבר נקבה מוחתמת עם זכר "פרא" ,הרבייה טובה יותר והגישה לתא ההטלה נוחה יותר.
בכל זאת אם יש סבלנות וחיברת זוג מוחתם הרווח כולו שלך,אפשר לתקשר ולגשת ללא חשש מצד התוכים.
אדי
ביצה
ביצה

שליחה על ידי אדי »

1. תודה על התשובות..
2. כשאתה אומר "הרבייה טובה יותר" במה זה מתבטא? והאם זה במקרה דווקא של ג'קו? כי יש לי זוג דררות מוחתמים שעובדים יפה מאד. אומנם כהזכר בקרבת הנקבה ובמיוחד בתקופת הרבייה הוא תוקפן אך במהלך השנה הוא פחות תוקפן וכשהוא לא לידה הוא הכי סבבה שיש הוא חברותי מאוד עובר מאדם לאדם גם שאינו מכיר מנשק וכו'..
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

קל יותר לחבר בין זוגות "פרא" מאשר בין זוגות מוחתמים,זוגות מוחתמים מן הסתם קשורים לבעליהם שלא כ"פרא" .

אני לא אומר שזגות מוחתמים או מוחתמים לשעבר פחות טובים ,להיפך אני חושב שיש בזוגות מוחתמים יתרונות רבים.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”