ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התייעצות לגבי קניית תוכי
מנהל: מפקחים
התייעצות לגבי קניית תוכי
שלום!
תציעו לי בבקשה זוג תוכים זכר ונקבה שיודעים להבדיל ביניהם במראה חיצוני והם יכולים להתרבות ושהם טובים בהאכלת יד עד 1000-1200 ש"ח
תודה!
תציעו לי בבקשה זוג תוכים זכר ונקבה שיודעים להבדיל ביניהם במראה חיצוני והם יכולים להתרבות ושהם טובים בהאכלת יד עד 1000-1200 ש"ח
תודה!
Re: התייעצות לגבי קניית תוכי
אפשר להבדיל בין קוקוטיילים ותוכונים.
הסוג השני שהוא תוכים גדולים והמחיר יותר גדול הוא אקלקטוס, אבל המחיר הרבה יותר גבוה.
בהצלחה
הסוג השני שהוא תוכים גדולים והמחיר יותר גדול הוא אקלקטוס, אבל המחיר הרבה יותר גבוה.
בהצלחה
זוג קוניור גרין צ'יק,אפשר לקנות זוג מוכח או עם בדיקות.
מה לגבי דררות?? או ראש שזיף?? מה המחירים של שניהם האם זה טוב??
אפשרי זה בתחום המחירים שציינת.
האם כדאי לי זוג דררות כחולות או ירוקות והאם הכחולות יתרבו לי ומהם סימני הזיהוי בין הזכר לנקבה??
תודה רבה רבה רבה!!!!!!!
תודה רבה רבה רבה!!!!!!!
זו שאלה של טעם. אין הבדל בין דררות כחולות לירוקות, רק בצבע יש שוני.
לגבי סימני הזיהוי, לזכר יש פס שחור בערך מסביב לראש, זה מתחיל בסנטר ונגמר באיזור הלחיים. בעורף יש פס ורוד דק. לנקבות אין את הטבעת הזו מסביב לראש.
אפשר לזהות בד"כ גם בדרך העיניים. אצל הזכר העיניים בצבע צהבהב ואצל הנקבות לבן- אפור.
לגבי סימני הזיהוי, לזכר יש פס שחור בערך מסביב לראש, זה מתחיל בסנטר ונגמר באיזור הלחיים. בעורף יש פס ורוד דק. לנקבות אין את הטבעת הזו מסביב לראש.
אפשר לזהות בד"כ גם בדרך העיניים. אצל הזכר העיניים בצבע צהבהב ואצל הנקבות לבן- אפור.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
הפס הזה מופיע רק בסביבות גיל שנה ובגלל זה כדי או לעשות בדיקות מין או לקחת זוג בוגר
אז אני יכול לקחת זוג דררות ירוקות והאם הם יתרבו לי?? והאם אוכל להחתים את הצאצאים??
אין בעיה שתיקח זוג אבל רק עם אתה יודע בוודאות שהם זכר ונקבה!
הם יתרבו ואין בעיה להחתים
הם יתרבו ואין בעיה להחתים