ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שוק הציפורים בכפר קאסם
מנהל: מפקחים
Re: שוק הציפורים בכפר קאסם
באקונומיקה ואז לשטוף טוב טוב כמה פעמים
[quote="894";p="53836"]הם מייבאים אם התוכים שלהם מירדן וממקומות אחרים והתוכים מגיעים חולים ונגועים. עדיף לך לשלם קצת יותר ולקנות תוכי איכותי ובריא מאשר לשלם פחות וללכת לשלם לוטרינר מאות שקלים בשביל טיפול.[/quote]
אין קשר בין ייבוא התוכים מירדן או כל מדינה אחרת לבין מצב התוכים, התוכים נקנים ממגדלים אחרים
אך הם לא מטפלים בהם כראוי.
כפי שדיויד אמר ציוד ניתן ואף מומלץ לקנות שם אך תמיד יש לבדוק טוב טוב את הציוד, לא חסר
רמאים.
אין קשר בין ייבוא התוכים מירדן או כל מדינה אחרת לבין מצב התוכים, התוכים נקנים ממגדלים אחרים
אך הם לא מטפלים בהם כראוי.
כפי שדיויד אמר ציוד ניתן ואף מומלץ לקנות שם אך תמיד יש לבדוק טוב טוב את הציוד, לא חסר
רמאים.
כמו שבאתי לכתוב, לא מביאים תוכים משום מדינה אחרת, לא יביא חצי תוכון מירדן ( זה מה שיש שם אחרי שהמשטרה הגיעה )
מייבאים או לא מייבאים זו לא הנקודה. לדעתי, מגדל רציני לא יקנה משם תוכים נקודה.
אני הייתי במקום לא יודעת אם זה לפני הפשיטה של המשטרה או אחרי אבל זה היה פשוט נורא וניגשתי למוכר שם בכוונה לערבי ושאלתי אותו למה התוכים נראים ככה ולמה הם נמצאים בכלובים כל כך צפופים והוא ניסה להתחמק באלגנטיות ואמר שאין להם כסף לעוד כלובים או לא הבנתי בידיוק מה הוא אמר כי היה לו מבטא אבל אני לשם לא חוזרת.
מסכנים התוכים באמת שאני מרחמת עליהם.
זה כבר לא ממש קשור למה שהבחור שאל אז אני אסגור את הנושא פה.
אני הייתי במקום לא יודעת אם זה לפני הפשיטה של המשטרה או אחרי אבל זה היה פשוט נורא וניגשתי למוכר שם בכוונה לערבי ושאלתי אותו למה התוכים נראים ככה ולמה הם נמצאים בכלובים כל כך צפופים והוא ניסה להתחמק באלגנטיות ואמר שאין להם כסף לעוד כלובים או לא הבנתי בידיוק מה הוא אמר כי היה לו מבטא אבל אני לשם לא חוזרת.
מסכנים התוכים באמת שאני מרחמת עליהם.
זה כבר לא ממש קשור למה שהבחור שאל אז אני אסגור את הנושא פה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
לגבי המראות מכפר קאסם אז לפני כשנתיים וחצי ביקרתי במקום עם ביתי שצילמה מספר תמונות,האמת שהיו לי הרבה יותר
תמונות גם של חיות אחרות מלבד תוכים בתנאים לא תנאים אבל איני מוצא את התמונות.
בכל מקרה אני מציין שהתמונות צולמו לפני כשנתיים וחצי ומאז לא הגעתי לשם.
יש לצייטן שרוב התוכים שריאנו היו בשמש ללא צל וחלקם ללא מים או אוכל,היום אני חושב הסוחרים שם הבינו שמעשיהם מרחיקים
קונים והם מנסים "לייפות" את הכלובים עם תוספות כאלה ואחרות,לצפיפות ולטראומה שהתוכים נמצאים שם כנראה שאין פיתרון.
קבלו מספר תמונות שצולמו בשוק.
תמונות גם של חיות אחרות מלבד תוכים בתנאים לא תנאים אבל איני מוצא את התמונות.
בכל מקרה אני מציין שהתמונות צולמו לפני כשנתיים וחצי ומאז לא הגעתי לשם.
יש לצייטן שרוב התוכים שריאנו היו בשמש ללא צל וחלקם ללא מים או אוכל,היום אני חושב הסוחרים שם הבינו שמעשיהם מרחיקים
קונים והם מנסים "לייפות" את הכלובים עם תוספות כאלה ואחרות,לצפיפות ולטראומה שהתוכים נמצאים שם כנראה שאין פיתרון.
קבלו מספר תמונות שצולמו בשוק.
הייתי בכפר קאסם כמה פעמים ואחרי הפשיטה של המשטרה שהיתה שם לפני כמה חודשים מאוד שיפרו וסידרו את המקום ועכשיו הוא במצב סביר יחסית ואפשר לקנות שם ציוד בזול מאוד (לדוג' בית הטלה של תוכונים ב-8 ש"ח). האוכל שם אגב לא משהו וגם לא הכי זול.
כמובן שזה לא אומר כלום לגבי קניית ציפורים. עשיתי את הטעות פעם אחת (די מזמן) כשקניתי שם 4 שלווים ו-2 מהם מתו מהר מאוד. שמעתי דברים דומים גם מאחרים והיום אני מעיז להכניס ציפור אחת משם אלי.
לגבי החיטוי, אחרי השטיפה עם אקונומיקה מומלץ גם להשאיר איזה יום יומיים בשמש.
כמובן שזה לא אומר כלום לגבי קניית ציפורים. עשיתי את הטעות פעם אחת (די מזמן) כשקניתי שם 4 שלווים ו-2 מהם מתו מהר מאוד. שמעתי דברים דומים גם מאחרים והיום אני מעיז להכניס ציפור אחת משם אלי.
לגבי החיטוי, אחרי השטיפה עם אקונומיקה מומלץ גם להשאיר איזה יום יומיים בשמש.
קוקוטיילים, קקריקים, מזמרים, בורקסים, בנגלזים אבל תכלס, אין כמו תוכונים...
גם אבא של קרובת משפחה שלי קנה לה משם תוכים.. קוקטיילים. 3 פעמים הוא קנה משם 3 פעמים הם מתו

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~