ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי אהבה פני אפרסק
מנהל: מפקחים
Re: תוכי אהבה פני אפרסק
תגיבו בבקשה!!!!!
א. תוכים לא מתנשקים, הזכר מאכיל את הנקבה, זה מה שאתה רואה ? או שאתה רואה נגיעות במקור ?
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
הם משחקים במקור ומנקים אחד לשני את הנוצות ויושבים צמוד ייתכן וזה זכר ונקבה?? המוכר בדק לי אותם על פי רוחב פתח הביב והם בני 4 חודשים בערך ממתי אני יכול להתחיל להרבות אותם??
[quote="2572";p="54379"]תגיבו בבקשה!!!!![/quote]
תהיה סבלני בבקשה ותקבל תגובה כשיתפנו.
החיבור אינו מעיד על מינם,ניקוי ומשחקי מקור לא מחייבים שמדובר בזכר ונקבה ,גם בני אותו מין מתנהגים כך.
תהיה סבלני בבקשה ותקבל תגובה כשיתפנו.
החיבור אינו מעיד על מינם,ניקוי ומשחקי מקור לא מחייבים שמדובר בזכר ונקבה ,גם בני אותו מין מתנהגים כך.
אלי צודק ב 100% משחקי מקור זה מה שזה משחק,וגם 2 זכרים או 2 נקבות יכולות לשחק.
במידה ואתה רואה האכלה ממש האכלה שאחד התוכים מאכיל את השני זה אומר זוג.
הם עוד צעירים, תן להם זמן ציפורי אהבה מבשילים מינית בגיל 8-9 חודשים, ההמלצה שלי לא לזווג אותם לפני גיל שנה.
במידה ואתה רואה האכלה ממש האכלה שאחד התוכים מאכיל את השני זה אומר זוג.
הם עוד צעירים, תן להם זמן ציפורי אהבה מבשילים מינית בגיל 8-9 חודשים, ההמלצה שלי לא לזווג אותם לפני גיל שנה.
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
ראיתי את התוכי מנסה לעלות על התוכי השני מה זה אומר?? ייתכן וזה מעיד על זכר ונקבה??
שלום סתיו,
יש כמה שיטות לבדוק, מיכוון שהם לא בלהקה זה קצת יקשה.
1. לבדוק אם יש זיווג, מי מתחת ומי מעל וכה תוכל לדעת.
2. מישוש עצמות האגן לאחר ההטלה.
3. התנהגות ( יש מגדלים שמבדילים.)
יש כמה שיטות לבדוק, מיכוון שהם לא בלהקה זה קצת יקשה.
1. לבדוק אם יש זיווג, מי מתחת ומי מעל וכה תוכל לדעת.
2. מישוש עצמות האגן לאחר ההטלה.
3. התנהגות ( יש מגדלים שמבדילים.)
אחד התוכים שלי ניסה לעלות על האחר על מה זה מעיד?? האם מזאת יכול להיות שהם זכר ונקבה?? והאם זה נורמלי שלפעמים הם רבים קצת??
stav14 בבקשה אל תחזור על כל שאלה פעמיים זה בטוח לא יקדים את התשובות ורק גורם לבילבול,שאלת שאלה מסויימת תמתין לקבלת מענה,אני מבטיח לך ששאלותיך יענו כולן בהקדם האפשרי.
לגבי הנסיונות לעלות אחד על השני ,גם זה אינו מעיד על מינם של התוכים,זה יכול לקרות גם בין זכרים .
הריבים ביניהם כתוצאה של ניסיון לדחות את האחר ,זה לא אומר שהם לא מסתדרים אלא פשוט שאחד מהם עובר את הגבול ומציק לשני.
לפי התיאור שלך ושל המוכר הם עדיין צעירים,תן להם להתאקלם להסתדר ביניהם ותהיה סבלני.כפי שאמרו לך כבר קשה לקבוע בוודאות את המין ועל מנת להיות בטוחים מבצעים בדיקות DNA מאחר והעלות יחסית לתוכים גבוהה מגדלים מעדיפים לגדל מספר תוכים כלהקה כאשר ניתנת להם האפשרות להתחבר ביניהם,כאשר ישנה הטלה וחיבור הזוג נחשב לזוג מוכח ולעיתים מפרידים אותו משאר הלהקה או משאירים אותם להתרבות כלהקה.
לגבי הנסיונות לעלות אחד על השני ,גם זה אינו מעיד על מינם של התוכים,זה יכול לקרות גם בין זכרים .
הריבים ביניהם כתוצאה של ניסיון לדחות את האחר ,זה לא אומר שהם לא מסתדרים אלא פשוט שאחד מהם עובר את הגבול ומציק לשני.
לפי התיאור שלך ושל המוכר הם עדיין צעירים,תן להם להתאקלם להסתדר ביניהם ותהיה סבלני.כפי שאמרו לך כבר קשה לקבוע בוודאות את המין ועל מנת להיות בטוחים מבצעים בדיקות DNA מאחר והעלות יחסית לתוכים גבוהה מגדלים מעדיפים לגדל מספר תוכים כלהקה כאשר ניתנת להם האפשרות להתחבר ביניהם,כאשר ישנה הטלה וחיבור הזוג נחשב לזוג מוכח ולעיתים מפרידים אותו משאר הלהקה או משאירים אותם להתרבות כלהקה.
אבל אין לי יכולת לקנות עוד כאלו וגם אלו נכנסו אחרי ששכנעתי את אמא שלי אז מה לעשות ?? נחכה שהם יתבגרו מינית וניתן להם תא הטלה וחומר קינון ונראה מה קורה??