ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי אהבה פני אפרסק
מנהל: מפקחים
Re: תוכי אהבה פני אפרסק
בדיוק,בינתיים תהנה מהם,תעקוב אחד ההתנהגות שלהם זה מעניין ומשעשע,גידול לא חייב להיות לשם ריבוי על אף
שגם החלק של הריבוי מעניין מאוד ומרגש,בינתיים תהנה וכשיגיע הזמן תהיה חכם יותר.
בהצלחה.
שגם החלק של הריבוי מעניין מאוד ומרגש,בינתיים תהנה וכשיגיע הזמן תהיה חכם יותר.
בהצלחה.
האם ההאכלה אחד לשני מעידה על זכר ונקבה ?? והאם זה יקרה רק כאשר התוכים שלי יתבגרו ואשים להם תא הטלה וענפים??
בדרך כלל האכלה מעידה על זוג אבל לא תמיד.
האכלה מתבצעת לעיתים על מנת לחזק את הקשר בין בני הזוג ובדרך כלל כשהזוג בוגר ומוכן מתבצע גם זיווג.
כרגע התוכים שלך צעירים ובכל מקרה עליך להמתין לבגרות מינית שלהם.לאחר מכן תוסיף תא הטלה ועלים ואז
תצפה בהתנהגותם ואולי גם בהטלות.
האכלה מתבצעת לעיתים על מנת לחזק את הקשר בין בני הזוג ובדרך כלל כשהזוג בוגר ומוכן מתבצע גם זיווג.
כרגע התוכים שלך צעירים ובכל מקרה עליך להמתין לבגרות מינית שלהם.לאחר מכן תוסיף תא הטלה ועלים ואז
תצפה בהתנהגותם ואולי גם בהטלות.
מאיזה גיל אני יכול להרבות אותם אפשר מחצי שנה או 8 חודשים??
[quote="2";p="54287"]אפשרות הריבוי הוא כלאחר 8\9 חודשים אבל זה לא אומר דבר.
אי אפשר לזהות מין על פי התנהגות אלא אם תראה הטלה ואז תבין שיש לך נקבה אך לא תהיה בטוח כלפי
השני אלא אם הביצה תהיה פוריה כמובן. בכדי להיות בטוח כפי שכבר ציינו אתה צריך לבצע בדיקת DNA.[/quote]
אי אפשר לזהות מין על פי התנהגות אלא אם תראה הטלה ואז תבין שיש לך נקבה אך לא תהיה בטוח כלפי
השני אלא אם הביצה תהיה פוריה כמובן. בכדי להיות בטוח כפי שכבר ציינו אתה צריך לבצע בדיקת DNA.[/quote]
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
סתיו יש לך נטיה לחזור על שאלות שוב ושוב. שאלת את השאלה הזו בדיון.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
ובבקשה להבא, סבלנות !!!!
סבלות זה לכול החיים לא רק לשאלת שאלות שלך.
סבלות זה לכול החיים לא רק לשאלת שאלות שלך.
תודה על הרצון לעזור ניר אבל כדאי להשאיר זאת למנהלים אחרת ההערות לא יגמרו.
האם אני יכול לצרף לזוג פני האפרסק הכחולים שלי עוד תוכים אהבה מסוג אחר באותו כלוב לשם ריבוי?? וכבר הזוג שלי התחברו אם אשים עוד תוכים איתם ממינם החברות של הזוג שלי לא תיהרס??
יש תשובות????????