ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איך להחתים את הגוזלים
מנהל: מפקחים
איך להחתים את הגוזלים
שלום יש לי גוזלים של דררות והיום הגוזלים שלי בני 13 יום
ואני מאוד מעוניין להחתים אותם , ראיתי את הדרך שבא קלמן החתים את רוקי והייתי רוצה גם להחתים אותם באותו דרך השאלה אם כדאי
דבר שני באיזה גיל כדאי לי להוציא אותם מההורים שלהם .?
אני יש לי ביום שני הבא לא הזה שיהיה בגרות בלשון וכל השבוע תיגבורים ככה שאני לא בטוח שאני יהיה יכול להאכיל אותם בשעות 10 עד 1 בערך
אז מה כדאי לי לעשות ואלה התמונות של הגוזלים מהיום..
ואני מאוד מעוניין להחתים אותם , ראיתי את הדרך שבא קלמן החתים את רוקי והייתי רוצה גם להחתים אותם באותו דרך השאלה אם כדאי
דבר שני באיזה גיל כדאי לי להוציא אותם מההורים שלהם .?
אני יש לי ביום שני הבא לא הזה שיהיה בגרות בלשון וכל השבוע תיגבורים ככה שאני לא בטוח שאני יהיה יכול להאכיל אותם בשעות 10 עד 1 בערך
אז מה כדאי לי לעשות ואלה התמונות של הגוזלים מהיום..

Re: איך להחתים את הגוזלים
חמודים מאוד,
בגיל הזה הגוזלים אוכלים בין ארבע לחמש ארוחות כאשר אני כמעט בטוח שהם יצרכו חמש ארוחות,זאת אומרת שתצטרך להאכיל כל
ארבע שעות ארוחה,אם אתה מסוגל לעמוד בזה אז יש אפשרות,תדע רק שזוהי אחריות גדולה וצריך להיות עקבי עם האוכל.
אם החלטת להחתים גוזל עליך להכין את כל הציוד הנדרש לבדוק אותו ורק ללאחר מכן להוציא את הגוזל.
בגיל הזה הגוזלים אוכלים בין ארבע לחמש ארוחות כאשר אני כמעט בטוח שהם יצרכו חמש ארוחות,זאת אומרת שתצטרך להאכיל כל
ארבע שעות ארוחה,אם אתה מסוגל לעמוד בזה אז יש אפשרות,תדע רק שזוהי אחריות גדולה וצריך להיות עקבי עם האוכל.
אם החלטת להחתים גוזל עליך להכין את כל הציוד הנדרש לבדוק אותו ורק ללאחר מכן להוציא את הגוזל.
זה אבל בסדר אם אני יעשה את זה בשיטה של קלמן שעשה עם רוקי שלו.?
אני יכין את כל הציוד וגם יתעייץ באותו יום שאני יוציא אותם באיזה שעה כדאי להוציא ומה הציוד שלי
אני יכין את כל הציוד וגם יתעייץ באותו יום שאני יוציא אותם באיזה שעה כדאי להוציא ומה הציוד שלי

תכין מקור חום קודם כל ותהיה בטוח שהטמפרטורה נשמרת,מאחר והגוזלים לא מנוצים אתה צריך 34 מעלות כרגע,אם
תכין אומנת שיכולה לשמור על טמפרטורה כזאת תחשוב הלאה.
תכין אומנת שיכולה לשמור על טמפרטורה כזאת תחשוב הלאה.
עוד כמה שאלות..
אני יכול להוציא אותו בגיל 3 שבועות ושלש ימים!? והוא יהיה אכלת יד טוב או שצריך מגיל שבועיים וחצי.?
איזה דייסה הכי טובה לקנות ושלא יהיה לי בעיות איתה בדרך ואיך אני מכין אותה.!?
אני יכול להוציא אותו בגיל 3 שבועות ושלש ימים!? והוא יהיה אכלת יד טוב או שצריך מגיל שבועיים וחצי.?
איזה דייסה הכי טובה לקנות ושלא יהיה לי בעיות איתה בדרך ואיך אני מכין אותה.!?

ולגביי הזפק איך אני יודע שהוא בסדר? ושהוא מלא ושהוא לא.?
אם אפשר בבקשה להעלות תמונות זה יעזור תודה
אם אפשר בבקשה להעלות תמונות זה יעזור תודה

מאחר וזו לך ההאכלה הראשונה ובהתחשב בכך שהאומנת שאתה מדבר עליה אינה מדוייקת בשמירה על החום
אני ממליץ לחכות ולהוציאו מאוחר יותר ,שלושה שבועות זה בסדר.
לגבי דייסות,ישנו מגוון רחב של דייסות מחברות שונות ,תקנה אך ורק באריזה סגורה ולא בחבילות של קילו שמגדלים אורזים
או לחילופין תקבל כמות מחבילה שנפתחה לידך.
תקרא ככל שניתן יותר בנושא ותתכונן היטב לקראת ההאכלה עם הציוד הנדרש.
אני מצרך לך לינק עם מאמר בנושא,אם ישנם שאלות או ספקות תשאל .
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
אני ממליץ לחכות ולהוציאו מאוחר יותר ,שלושה שבועות זה בסדר.
לגבי דייסות,ישנו מגוון רחב של דייסות מחברות שונות ,תקנה אך ורק באריזה סגורה ולא בחבילות של קילו שמגדלים אורזים
או לחילופין תקבל כמות מחבילה שנפתחה לידך.
תקרא ככל שניתן יותר בנושא ותתכונן היטב לקראת ההאכלה עם הציוד הנדרש.
אני מצרך לך לינק עם מאמר בנושא,אם ישנם שאלות או ספקות תשאל .
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
ה"בלוטה" זהו הזפק,הזפק ממש כמו שקיק מתמלא האוכל ושם הוא נשמר,הזפק בתמונה מלא בחלקו במזון .
אתה יודע אולי בערך לפי דעתך איזה דיסה הכי טוב שמוכריםבחניוות.?..
ואיך אני מכין אתה דייסה.?!1
ואיך אני מכין אתה דייסה.?!1