אה ועוד דבר אני יכול להשתמש באקווריום?!? במקום אומנת ומנורה של 40 W .?
ולהשים מתחת נסורה ומעל הנסורת חתיכות נירר.?
וקערות של מים.1?.....
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איך להחתים את הגוזלים
מנהל: מפקחים
Re: איך להחתים את הגוזלים
נראה לי אני יוותר על אקווריום חח בדקתי מחירים אוקריום של 10 ליטר 120 שקל
וצריך יותר גדול של 40 50 ליטר אז זה יעלה בסביבות ה400 500
מה יותר כדאי את הגיגית שאתה שמת או לבנות ארגז מעץ.!?..
וצריך יותר גדול של 40 50 ליטר אז זה יעלה בסביבות ה400 500
מה יותר כדאי את הגיגית שאתה שמת או לבנות ארגז מעץ.!?..

- vnbvk
- בקיעה

- אזור מכירה: ירושלים
- שם פרטי:: אסף
- איש קשר:
אחי חבל על הכסף תחפש מגירה של ארון זה יהיה מצוין שים זכוכית בחלק העליון אבל תשאיר מקום לאויר תתקין מאורר כמו של מחשב
אני אישית מחבר את האומנת שלי למחשב (את הכבלים של המאורר ) עלות של אומנת כזו 15-20 שקל וזו אומנת טובה שלי מגיעה עד 36 מעלות כול פעם שאתה רוצה להוריד מעלות תיפתח פתח גדול יותר לאויר ושאתה רוצה להעלות את החום תקטין את הפתח .
בריצפה אין צורך לשים נסורת נייר סופג בתוך הכופסא שבה נמצא הגוזל המנורה בצד קיצוני אחד של האומנת לייד המאורר
הכסף זה עלות הזכוכית והמאורר או אפשר לחסוך אפילו את הזכוכית ולשים פלטת עץ אבל לא תרארה את הגוזים וחבל.
בקשר לדייסה אני לא חושב שזה משנה כי ברגע שפותחים את השק מחלקים הכול לקילו או שתיים במקום לפחות חבר שלי עושה כך
וגם אם הוא יקנה קילו בחנות יעלה לו כפול אם לא יותר

אני אישית מחבר את האומנת שלי למחשב (את הכבלים של המאורר ) עלות של אומנת כזו 15-20 שקל וזו אומנת טובה שלי מגיעה עד 36 מעלות כול פעם שאתה רוצה להוריד מעלות תיפתח פתח גדול יותר לאויר ושאתה רוצה להעלות את החום תקטין את הפתח .
בריצפה אין צורך לשים נסורת נייר סופג בתוך הכופסא שבה נמצא הגוזל המנורה בצד קיצוני אחד של האומנת לייד המאורר
הכסף זה עלות הזכוכית והמאורר או אפשר לחסוך אפילו את הזכוכית ולשים פלטת עץ אבל לא תרארה את הגוזים וחבל.
בקשר לדייסה אני לא חושב שזה משנה כי ברגע שפותחים את השק מחלקים הכול לקילו או שתיים במקום לפחות חבר שלי עושה כך
וגם אם הוא יקנה קילו בחנות יעלה לו כפול אם לא יותר
שגילדת בא גוזלים לא שמת נסורת וכל הדברים שצריך להשים?!?
ככה גילדת אותם יש לך עוד תמונות במקרה.? שזה אם גוזלים ושהכל מסודר.?
ואיך אני יחבר מאוור של מחשב.? נגיד ואני קונה מחנות מחשבים את המאוור איך אני יחבר אותו לחשמל.1?
ככה גילדת אותם יש לך עוד תמונות במקרה.? שזה אם גוזלים ושהכל מסודר.?
ואיך אני יחבר מאוור של מחשב.? נגיד ואני קונה מחנות מחשבים את המאוור איך אני יחבר אותו לחשמל.1?