ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
שלום לכולם
קניתי זוג ג'אקוים והשאלה שלי היא כזאת זה נכון שאם מעבירים אותם מקום זה יגרום להם לעבוד כי מתי שקניתי אותם שאלתי אם זה ישפיעה אליהם שמעבירים אותם מקום (לבית שלי) ואמרו לי שזה רק יעשה להם טוב והם ירצו להתחיל לעבוד זה נכון?
ואם אפשר לקבל טיפים ועצות לגידול הג'אקוים והאם כלוב 70 ס"מ על מטר זה בסדר בישבילהם ?
או שחייב שיעבדו על כלוב ריבועי מטר על מטר ? תודה לעוזרים
והמשך יום טוב :]
נערך לאחרונה על ידי eli_lea ב 20 יוני 2009 13:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה:נערכה כותרת לא אינפורמטיבית
ראשית תתחדש על הקנייה ונשמח לתמונות.
ידוע לכל מגדל שאם תשאיר את התוכים במקומם והם ירגישו בנוח בסביבתם הם יתרבו,מאידך גם מובן מאליו שאם הם לא מתרבים
ותעביר אותם ממקום למקום הם יתרבו,בעתיד גם נשמע על גידול זוגות ג'אקו על גבי משאית הנודדת ממקום למקום.
בגידול ג'אקו אין ניסים ונפלאות הכי הרבה שאפשר לצפות זה למעט מזל אך גם כאן לאלו שהתמזל מזלם כביכול התנאים מסביב גרמו לזה.
בדרך כלל את מה שאתה אומר אומר המוכר לקונה "תשמע אצלי הם עבדו אבל הפסיקו" "הם צריכים שיעבירו אותם מקום ואז הם עובדים שוב"
ואני שואל "למה לא העברת אותם עד היום"?
יתכן שזה לא המקרה אצלך אבל שמעתי כל כך הרבה שאני מעלה גם את הנקודה הזאת.
אם תתן לי פרטים נוספים על הזוג אוכל לעזור יותר,פרטים כגון:
1.גיל
2.חיבור וכימיה (ממבט שלך) ביניהם.
3. היסטוריה שלהם ביחד אם יש ומקור המידע.
4.באילו תנאים הם חיו,גודל כלוב וכו'. + צילום של הכלוב בו הם נמצאים כרגע כולל מיקום תא ההטלה.
קודם כול תודה רבה על העזרה
1. את הגיל אני לא יודע
2. נירא לי שהכמיה טובה כי הם עבדו כבר בעבר
3. הם עבדו ליפני 3-4 חודשים והגוזל כבר נימכר
4. גודל הכלוב היה 70 ס"מ על מטר מיקום תא ההטלה הוא במצד של ה70 סנטימטר ככה הוא היה אצל זה שקניתי מימנו
וגם אם תוכל לענות לי על השאלה אם זה בסדר שאני מחלק את הכלוב לשתי כלובים שם מחיצה בינהם ושם שתי זוגות שונים המחיצה (שהם לא יראו אחד את השני ) והגודל לאחר החילוק הוא 70 ס"מ על מטר זה בסדר בישביל ריבוי של ג'אקוים(זוג) ?
אני מציע שתוותר על המחיצה ותתן להם כלוב 1.40X1 מטר,אם יש לך מקום בסך הכל בניית כלוב רשת נוסף פשוטה ולא יקרה.
בעיקרון עם מחיצה בין כלוב לכלוב אין בעייה לגדל זוג נוסף או יותר וכך נהוג לעשות.
זוגות פרא
וסליחה על הבילבול הכלוב המקורי הוא 2 מטר על 70 סנטימטר וככה הם היו אצל זה שקניתי מימנו אבל עכשיו אני שוקל לחלק את זה לשתי כלובים של מטר על 70 ס"מ זה בסדר
תודה רבה על העזרה עזרתה לי מאוד רק שאלה קטנה פשוט הכלוב תופס לי המון מקום ביגלל זה אני רוצה לעשות מימנו שתי כלובים זוג גאקו יכול לחיות בכלוב מטר על שביעים סנטימטר ? זהו זאת השאלה האחרונה שלי חח מבטיח
ועוד פעם תודה על העזרה
אתה יכול לשאול כאוות נפשך בשביל זה הפורום קיים.
זוג ג'אקו יכול לחיות בכלוב של 0.70*1*1 מטר אך זהו כלוב קטן ,אם אתה חושב לעתיד אני מציע לך בחום לשדרג
את הכלוב הקיים לעשות תוספת ולחלק את הכלוב לשני חלקים בגודל מינימלי של 0.90*1*1 מ'.