ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה על אמזונות ופינקים...
מנהל: מפקחים
שאלה על אמזונות ופינקים...
כבר פירסמתי שאני בונה כלוב גדול 2 מטר רוכב מטר אורך ומטר עומק
עכשיו מה שבפנים
בכלוב כזה יכולות לחיות שתי זוגות של אמזונה נכון?
אם כן אז מה התווח מכירים של אמזונה רגילה פרא?
ואיך הרבייה שלהם יש עונות הם צריכים שקט?תפרטו אם אתם יכולים זה ממש יעזור לי(או להפנות אותי למאמר בעברית)
---------------------------------------------------------------------------------
וחשבתי גם על פינקים אבל לא רגילים הציבעוניים
איך עניין הרביה אצליהם קל כמו הפינקים הרגילים או שהם קשים יותר בעניין הרוויה?
ואם אני ישים לדוגמא 2 זוגות של הפינקים היקרים(שיש להם את כל הצבעים) ואיתם פינקים רגילים זברה אז המיוחדים יקחו זברה לזוג? יענו אפשרי או שלבד הם יתאימו את עצמם המיוחדים עם המיוחדים?
עכשיו מה שבפנים
בכלוב כזה יכולות לחיות שתי זוגות של אמזונה נכון?
אם כן אז מה התווח מכירים של אמזונה רגילה פרא?
ואיך הרבייה שלהם יש עונות הם צריכים שקט?תפרטו אם אתם יכולים זה ממש יעזור לי(או להפנות אותי למאמר בעברית)
---------------------------------------------------------------------------------
וחשבתי גם על פינקים אבל לא רגילים הציבעוניים
איך עניין הרביה אצליהם קל כמו הפינקים הרגילים או שהם קשים יותר בעניין הרוויה?
ואם אני ישים לדוגמא 2 זוגות של הפינקים היקרים(שיש להם את כל הצבעים) ואיתם פינקים רגילים זברה אז המיוחדים יקחו זברה לזוג? יענו אפשרי או שלבד הם יתאימו את עצמם המיוחדים עם המיוחדים?
Re: שאלה על אמזונות ופינקים...
רק ראיתי את האשכול ראיתי משהו מוזר.
אמזונות ופינקים שתי דברים שונים לגמרי ברמות של המגדל.
יש הרבה סוגי אמזונות .הזולות שבהן(מילי לדעתי) עולות לא פחות מ 6000 לזוג, רביה די בינונית - קשה. ו... לא שתי זוגות לא יכנסו בכלוב כזה, אם אתה משקיע אז שיהיה עד הסוף! כלוב לזוג לא פחות מ 2.5 מטר אורך על מטר על מטר. זו לפחות דעתי. לגבי שאר השאלות אני יענה לך מחר בע'ה אני כותב מהפלא'.
[ פורסם על-ידי מכשיר נייד ]
אמזונות ופינקים שתי דברים שונים לגמרי ברמות של המגדל.
יש הרבה סוגי אמזונות .הזולות שבהן(מילי לדעתי) עולות לא פחות מ 6000 לזוג, רביה די בינונית - קשה. ו... לא שתי זוגות לא יכנסו בכלוב כזה, אם אתה משקיע אז שיהיה עד הסוף! כלוב לזוג לא פחות מ 2.5 מטר אורך על מטר על מטר. זו לפחות דעתי. לגבי שאר השאלות אני יענה לך מחר בע'ה אני כותב מהפלא'.
[ פורסם על-ידי מכשיר נייד ]

לפינקים:
אתה בטח מתכוון לגולדנים
והיא ציפור ממש קשה
הורים גרועים וקשים
רוב המגדלים לוקחים את הביצים להדגרה אצל ציפור אחרת
אמזונות:
כלוב כזה לא מתאים אפילו לזוג אחד
מכיוון שהרבייה ממש קשה אצלהם
אתה בטח מתכוון לגולדנים
והיא ציפור ממש קשה
הורים גרועים וקשים
רוב המגדלים לוקחים את הביצים להדגרה אצל ציפור אחרת
אמזונות:
כלוב כזה לא מתאים אפילו לזוג אחד
מכיוון שהרבייה ממש קשה אצלהם
פיי איזה באסה וניב מה החצי מטר הזה זה מה שיעשה את השינוי?
אני מחפש משהו יפה ושיצה מתלם על הדרך
ועכשיו יגידו לי מה אתה מגדל בשביל כסף אל תגדל אבל אם אפשר להרוויח כסף מתחביב למה לא?.. תחסכו את התגובה הזאת.
על מה אתם ממליצים בכלוב כזה? אין העיה עם רעש בכלל! שיעשו קוקוריקו בבוקר מצידי חח
וכן פינקים הבנתי שלא ממש שווה לי לגדל אותם הם קטנים יקרים ולא מביאים צאצאים(מביאים אבל צריך בנגליזים משו כזה סוג של ציפור שתגדל ת'בצים ואז בגיל שלוש שבועות להעביר אתת הגוזלים ואז רק בגיל 6 שבועות להכניס לכלוב עם הבוגרים...
אה וראיתי דווקא ביוטיוב שגולדנים דוגרים ומראים בקיעה של בייצים שלהם
ואולי ז'אקו יהיה טוב שם?
אני מחפש משהו יפה ושיצה מתלם על הדרך
ועכשיו יגידו לי מה אתה מגדל בשביל כסף אל תגדל אבל אם אפשר להרוויח כסף מתחביב למה לא?.. תחסכו את התגובה הזאת.
על מה אתם ממליצים בכלוב כזה? אין העיה עם רעש בכלל! שיעשו קוקוריקו בבוקר מצידי חח
וכן פינקים הבנתי שלא ממש שווה לי לגדל אותם הם קטנים יקרים ולא מביאים צאצאים(מביאים אבל צריך בנגליזים משו כזה סוג של ציפור שתגדל ת'בצים ואז בגיל שלוש שבועות להעביר אתת הגוזלים ואז רק בגיל 6 שבועות להכניס לכלוב עם הבוגרים...
אה וראיתי דווקא ביוטיוב שגולדנים דוגרים ומראים בקיעה של בייצים שלהם
ואולי ז'אקו יהיה טוב שם?
דבר ראשון !!!
גולדינים הם לא הורים גרועים !!! טעות קשה של הרבה מגדלים !
הם צריכיפ פשוט ניסיון של דגירה והאכלת גוזלים.
סתכלו אצל חנה ומשה כול זוג 9-8 גוזלין בהטלה, הכול זה מידע שגוי, הם לא נעזרים בבנגלז אחד !!!!
וואלה אחי מה התקציב שלך?
לפי ה- איןן בעיה של הרעש ותקציב גבוהה זה יכול להיות אחלה.
גולדינים הם לא הורים גרועים !!! טעות קשה של הרבה מגדלים !
הם צריכיפ פשוט ניסיון של דגירה והאכלת גוזלים.
סתכלו אצל חנה ומשה כול זוג 9-8 גוזלין בהטלה, הכול זה מידע שגוי, הם לא נעזרים בבנגלז אחד !!!!
וואלה אחי מה התקציב שלך?
לפי ה- איןן בעיה של הרעש ותקציב גבוהה זה יכול להיות אחלה.
כן תקציב גבוהה אני יכול להביא כמה זוגות ב6 אלף אפילו יענו אחי מוכן להשקיע אבל הוא לא משקיע זתם הוא רוצה החזר לפחות חלקי מבין?..
אין בעיה של רעד כי זה בבית וילה ומהצד שאני שם אותם אין עוד וילה לידנו כי התחילו לבנות אותה וכבר 20 שנה שהיא שלד ואין להם כסף להמשיך אותה מבין אז אין בעיה בכלל על רעש
אין בעיה של רעד כי זה בבית וילה ומהצד שאני שם אותם אין עוד וילה לידנו כי התחילו לבנות אותה וכבר 20 שנה שהיא שלד ואין להם כסף להמשיך אותה מבין אז אין בעיה בכלל על רעש
וואה וואה אם היה לי כזה דבר !!!!!
קודם כול מה הטעם שלך?
בוא נראה מה יש במחיר כזה ( מבחר ענק !! )
יש לך את הקאיקים, אקלקטוסים, ג'אקויים, אמזונות ( לא מבחר גדול ), סוגים של לורים שונים, יש לך גם את הפרילי קוניור שהוא ב 3000 אלף בערך,קקדו דוקרופס
אפשר גם למצור ב 6500 בערך, פיונסים גם , קינג פארוט גם.
אני אישית הייתי הולך על הקדדוים משפחה מדהימה !!!, אפשר גם ארה סוורה במחיר שאתה מוכן לשלם פלוס מינוס, גם הקיאקים לדעתי יפים ( במיוחד הג'ינג'י ), ואת הפרלי קווניור. אלה לדעתי הטופ שבטופ.
קודם כול מה הטעם שלך?
בוא נראה מה יש במחיר כזה ( מבחר ענק !! )
יש לך את הקאיקים, אקלקטוסים, ג'אקויים, אמזונות ( לא מבחר גדול ), סוגים של לורים שונים, יש לך גם את הפרילי קוניור שהוא ב 3000 אלף בערך,קקדו דוקרופס
אפשר גם למצור ב 6500 בערך, פיונסים גם , קינג פארוט גם.
אני אישית הייתי הולך על הקדדוים משפחה מדהימה !!!, אפשר גם ארה סוורה במחיר שאתה מוכן לשלם פלוס מינוס, גם הקיאקים לדעתי יפים ( במיוחד הג'ינג'י ), ואת הפרלי קווניור. אלה לדעתי הטופ שבטופ.
אחי לא חייב לקנות ב6 אלף אחי מוכן להשקיע אבל על תוכים שיחזירו לו!
מבין?
קקדו יחזירו לו יופי ותו לא! הם ממש קשים בצאצאים לפי מה שאני יודע תביא לי סוגים שקל להרבות פחות או יותר
מבין?
קקדו יחזירו לו יופי ותו לא! הם ממש קשים בצאצאים לפי מה שאני יודע תביא לי סוגים שקל להרבות פחות או יותר
אמרתי הכל אחי
שתי זוגות בערך 6 אלף
רעש שיעשו כמה שהם יכולים לא מפריע!
גודל כלוב 2מטר רוכב מטר גובהה ועומק אני צריך לעשות שיכנס בדלת זה בערך מטר גם
שתי זוגות בערך 6 אלף
רעש שיעשו כמה שהם יכולים לא מפריע!
גודל כלוב 2מטר רוכב מטר גובהה ועומק אני צריך לעשות שיכנס בדלת זה בערך מטר גם