ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעלי החיים שלכם
מנהל: מפקחים
Re: בעלי החיים שלכם
[quote="2768";p="57954"]חחחחחחח מה לא טוב!? חחחחחח הוא מפורסם חחחחחח סתם...[/quote]
עוד לא מצאת זיווג ?

עוד לא מצאת זיווג ?

יש אנשים שמתקשרים אבל סתם לא רציניים או שיש כאלה שהם רחוקים
אבל הייתה אחת שהבאתי אותה לפה אבל היא הייתה רעה הייתה פה כמה ימים אבל לא נתנה לו לעלות עלייה היא לא מחונכת ברמות
מזה תוקפנית חחחחחח כמעט הביאה לי ביס
יבוא בעזרת השם .... חחחח יש לך מישהי לסדר לו.!?
אבל הייתה אחת שהבאתי אותה לפה אבל היא הייתה רעה הייתה פה כמה ימים אבל לא נתנה לו לעלות עלייה היא לא מחונכת ברמות
יבוא בעזרת השם .... חחחח יש לך מישהי לסדר לו.!?

[quote="2768";p="57962"]יש אנשים שמתקשרים אבל סתם לא רציניים או שיש כאלה שהם רחוקים
יבוא בעזרת השם .... חחחח יש לך מישהי לסדר לו.!?[/quote]
לא ..
יבוא בעזרת השם .... חחחח יש לך מישהי לסדר לו.!?[/quote]
לא ..
ואי כמה חיות בבית אחד ! 
אני כרגע מגדלת רק תוכי אחד .. מיקי הקוקטייל שלי. .
לפני זה היו לי גם חיות אחרות
קוקו- קוקטייל שמסיבות אלה ואחרות עף..
ארנבת,דגים(זהב,קרב,וגופים),אוגרים סיבירים(ניראלי משהו כמו 6) לא מריבוי,
אפרוחי תרנגולת, חתולה וברווז .
חח מאז הבטחתי לעצמי שאוגרים סיברים אני בחיים לא ירצה יותר אחרי הזוג האחרון שהיה לי (הזוג האחרון מה שחשבנו שהיה חיזור רדפו אחד אחרי השני ויום אחד גיליתי שאחד מהם מת ואכול כלומר שהשני אכל אותו ויום אחרי זה גם השני מת , :S )
וגם דגים לא מהסיבה הפשוטה שהם ממש דוחים אותי עכשיו. חח ח
אני כרגע מגדלת רק תוכי אחד .. מיקי הקוקטייל שלי. .
לפני זה היו לי גם חיות אחרות
קוקו- קוקטייל שמסיבות אלה ואחרות עף..
ארנבת,דגים(זהב,קרב,וגופים),אוגרים סיבירים(ניראלי משהו כמו 6) לא מריבוי,
אפרוחי תרנגולת, חתולה וברווז .
חח מאז הבטחתי לעצמי שאוגרים סיברים אני בחיים לא ירצה יותר אחרי הזוג האחרון שהיה לי (הזוג האחרון מה שחשבנו שהיה חיזור רדפו אחד אחרי השני ויום אחד גיליתי שאחד מהם מת ואכול כלומר שהשני אכל אותו ויום אחרי זה גם השני מת , :S )
וגם דגים לא מהסיבה הפשוטה שהם ממש דוחים אותי עכשיו. חח ח
בעבר היו לי:
4 תוכונים- זוג + שני הגוזלים שלהם, בוקסר מעורב ברוטווילר, חתול מדהים ודגים בשפע!
כיום חיים אצלי בכיף:
בומר, רועה גרמני יפהפה!
מיגל- ציפור אהבה
בר וברוך - קוקטיילים
2 תוכונים.
4 תוכונים- זוג + שני הגוזלים שלהם, בוקסר מעורב ברוטווילר, חתול מדהים ודגים בשפע!
כיום חיים אצלי בכיף:
בומר, רועה גרמני יפהפה!
מיגל- ציפור אהבה
בר וברוך - קוקטיילים
2 תוכונים.