ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נו מה לעשות בסוף השתכנעתי
מנהל: מפקחים
תודה אביעד.
מוט השיוף אינו זול.
עלותו היא בסביבות ה-100 שקלים פלוס מינוס, בחנויות לבעלי חיים.
עלותם של המשחקים הרגילים, נע בין 50-80 שקלים, תלוי בגודל משחק ובחנות עצמה.
לגבי פציעת כף רגלם של התוכים - מוט השיוף מותקן בכלובו של הג'אקו שלי, כשנה.
לא זו בלבד שאינו פוצע את כף הרגל, לדעתי המוט לא ממש משייף את הציפורניים. לטעמי לפחות.
לכן, במקביל למוט השיוף שקיים דרך קבע בכלוב, אני גם מכהה את חוד הציפורניים עם פצירת מתכת קטנה, שקניתי בחנות לחומרי בניין.
מוט השיוף אינו זול.
עלותו היא בסביבות ה-100 שקלים פלוס מינוס, בחנויות לבעלי חיים.
עלותם של המשחקים הרגילים, נע בין 50-80 שקלים, תלוי בגודל משחק ובחנות עצמה.
לגבי פציעת כף רגלם של התוכים - מוט השיוף מותקן בכלובו של הג'אקו שלי, כשנה.
לא זו בלבד שאינו פוצע את כף הרגל, לדעתי המוט לא ממש משייף את הציפורניים. לטעמי לפחות.
לכן, במקביל למוט השיוף שקיים דרך קבע בכלוב, אני גם מכהה את חוד הציפורניים עם פצירת מתכת קטנה, שקניתי בחנות לחומרי בניין.
Re: נו מה לעשות בסוף השתכנעתי
אני לא הבחנתי בשום בעיה בכפות הרגליים של החבורה, כמו גם אצל זאזולינה אנ בעיות.
אבל כל אחד מחליט לפי דעתו
אבל כל אחד מחליט לפי דעתו

האמת אווה שהשאלה של עוזי הגיעה בעקבות דעתי בנושא,אומנם
אין לי כל ניסיון אישי אך קראתי מספר מאמרים בנושא מקלות העמידה והמשייפים למינהם,
מאחר ואין תקן מסויים או בדיקות כלשהן לייצור ומכירת צעצועים ואביזרים לתוכים לעיתים הנזק עולה
על התועלת,במאמר אחד לפחות נאמר בבירור שקליפת העור התחתונה מכף הרגל של התוכי
עלולה להשתפשף ועלולים להיווצר אף דלקות כתוצאה מכך,יתכן שעובי החיספוס שונה מחברה לחברה
ולכן ההבדלים ברמת השיפשוף,לכן פסלתי את העניין והמלצתי לעוזי מידיי פעם לשייף את הציפורניים בפצירה,
אתם מוזמנים לעקוב לשים לב לתחתית הרגל של התוכי ולהיות עירנים לשינויים בעור,להיות ערני זה תמיד טוב,
דרך אגב,זה תקופה ארוכה שלא שייפתי למיקה את הציפורניים ואיני חש צורך,מיקה עולה בעדינות וההרגשה
היא שהיא מבינה שהפעלת לחץ וסגירת כף הרגל תגרום לכאב,היא פשוט עולה ומחזיקה בעדינות ללא כל צורך
בנעיצת ציפורניים.
דרך אגב,
דמיינו שכף ידכם הינה כף רגלו של התוכי,ליפתו בידכם מקל מטאטא לדוגמה הפעילו עליו לחץ ע"י סגירת כף היד וביד השנייה
נסו לסובב את המקל,זוהי התנגדות גופו של התוכי כאשר הוא לופת ענף,עשו את אותה פעולה כאשר המקל
עטוף בנייר זכוכית או חומר שיוף,יתכן לא תחושו דבר,אך לאחר תקופה אין ספק שהרגישות בעור כף היד הייתה נותנת אותותיה,
אניעדיין בדיעה שעל מנת לקצוץ או לשייף ציפורניים לא צריך לשתף את כף הרגל בפעולה.
אין לי כל ניסיון אישי אך קראתי מספר מאמרים בנושא מקלות העמידה והמשייפים למינהם,
מאחר ואין תקן מסויים או בדיקות כלשהן לייצור ומכירת צעצועים ואביזרים לתוכים לעיתים הנזק עולה
על התועלת,במאמר אחד לפחות נאמר בבירור שקליפת העור התחתונה מכף הרגל של התוכי
עלולה להשתפשף ועלולים להיווצר אף דלקות כתוצאה מכך,יתכן שעובי החיספוס שונה מחברה לחברה
ולכן ההבדלים ברמת השיפשוף,לכן פסלתי את העניין והמלצתי לעוזי מידיי פעם לשייף את הציפורניים בפצירה,
אתם מוזמנים לעקוב לשים לב לתחתית הרגל של התוכי ולהיות עירנים לשינויים בעור,להיות ערני זה תמיד טוב,
דרך אגב,זה תקופה ארוכה שלא שייפתי למיקה את הציפורניים ואיני חש צורך,מיקה עולה בעדינות וההרגשה
היא שהיא מבינה שהפעלת לחץ וסגירת כף הרגל תגרום לכאב,היא פשוט עולה ומחזיקה בעדינות ללא כל צורך
בנעיצת ציפורניים.
דרך אגב,
דמיינו שכף ידכם הינה כף רגלו של התוכי,ליפתו בידכם מקל מטאטא לדוגמה הפעילו עליו לחץ ע"י סגירת כף היד וביד השנייה
נסו לסובב את המקל,זוהי התנגדות גופו של התוכי כאשר הוא לופת ענף,עשו את אותה פעולה כאשר המקל
עטוף בנייר זכוכית או חומר שיוף,יתכן לא תחושו דבר,אך לאחר תקופה אין ספק שהרגישות בעור כף היד הייתה נותנת אותותיה,
אניעדיין בדיעה שעל מנת לקצוץ או לשייף ציפורניים לא צריך לשתף את כף הרגל בפעולה.
אלי הערותיך מקובלות עלי, ובאמת אבדוק את כפות רגליה של הנסיכה שלי.אני כולי תקווה שהם בסדר, המקל שיש לה כבר די משומש כך שהרבה תועלת לדייוף אין בו, אבל לקחתי לתשומת ליבי.
היא כבר הספיקה להרוס 4 צעצועים לתוכים גדולים,ונשארה רק שרשרת מהאחרונה.
אפילו הספיקה לעשות חור בקיר, ואני לתומי חשבתי ששם תליתי פעם תמונה
אני גרה בבנייה קלה ויש לי קירות גבס.נו נו.עוד מעט השכן יציץ אצלי
היא כבר הספיקה להרוס 4 צעצועים לתוכים גדולים,ונשארה רק שרשרת מהאחרונה.
אפילו הספיקה לעשות חור בקיר, ואני לתומי חשבתי ששם תליתי פעם תמונה
אני גרה בבנייה קלה ויש לי קירות גבס.נו נו.עוד מעט השכן יציץ אצלי

..איך השכן?אולי זוזולינה מנסה להגיע אליו?אווה עם ידיים כמו שלך אין צורך בצעצועים ..לדעתי ענפי עצים עם הקליפה מספיקים ומהנים בהחלט,
את יכולה לדאוג לחורים ולהשחיל שרשרת או חבל,לעניין נוסף אפשר לשים מספר חרוזי פלסטיק או פעמון,
עדיף על כל המקלות המעובדים.
חברים יקרים שלי
עד לפני 8 חודשים הייתי מסתובב עם צלקות בידיים מצ'יקו . עדי גנץ הוטרינר סיפר לי על המקל הזה אבל לא ידעתי היכן לקנות (חיפשתי בראשון .לציון והסביבה הקרובה).ואז אביבה אמרה שיש כאלה מקלות ביפו ושאקנה לה 4 .אני קניתי 6 .4 לאביבה אחד לצ'יקו ואחד לאחיו בוץ' .זו אחת הקניות הכי מוצלחות שלי .
אלי ידידי
הרשה לי לתקן אותך .גם אם תיקח את מקל השיוף ותעביר אותו על היד שלך בתנועות שיוף גסות תראה שהמקל חיצונית חלק לגמרי ולא מכאיב כמו מקל מטאטא.הסוד הוא בחורים שבמקל (שים לב לתמונה ולמבנה)ששם נכנסת קצה הציפורן של התוכי ומשתפשפת .
ולכן, המקל לא משפשף רגליים לא גורם שום נזקים לכף הרגל ולא פוצע ,והעיקר קצה הציפורן תמיד משויף בעדינות ולא מכאיב .
8 חודשים לא שייפתי ציפורנים לצ'יקו לא אני ולא הוטרינר, את העבודה עושה המקל הזה
חשוב לדעת
התוצאה לא מידית .לוקח חודש +עד שלאט לאט הציפורן נשחקת מהמקל
עכשיו תענוג ומומלץ למגדלי תוכים גדולים יש מקלות במידות נכונות מ- קוקוטלים ועד ארות .
כן וחשוב להצהיר , אני לא סוכן מכירות של היבואן

עד לפני 8 חודשים הייתי מסתובב עם צלקות בידיים מצ'יקו . עדי גנץ הוטרינר סיפר לי על המקל הזה אבל לא ידעתי היכן לקנות (חיפשתי בראשון .לציון והסביבה הקרובה).ואז אביבה אמרה שיש כאלה מקלות ביפו ושאקנה לה 4 .אני קניתי 6 .4 לאביבה אחד לצ'יקו ואחד לאחיו בוץ' .זו אחת הקניות הכי מוצלחות שלי .
אלי ידידי
הרשה לי לתקן אותך .גם אם תיקח את מקל השיוף ותעביר אותו על היד שלך בתנועות שיוף גסות תראה שהמקל חיצונית חלק לגמרי ולא מכאיב כמו מקל מטאטא.הסוד הוא בחורים שבמקל (שים לב לתמונה ולמבנה)ששם נכנסת קצה הציפורן של התוכי ומשתפשפת .
ולכן, המקל לא משפשף רגליים לא גורם שום נזקים לכף הרגל ולא פוצע ,והעיקר קצה הציפורן תמיד משויף בעדינות ולא מכאיב .
8 חודשים לא שייפתי ציפורנים לצ'יקו לא אני ולא הוטרינר, את העבודה עושה המקל הזה
חשוב לדעת
התוצאה לא מידית .לוקח חודש +עד שלאט לאט הציפורן נשחקת מהמקל
עכשיו תענוג ומומלץ למגדלי תוכים גדולים יש מקלות במידות נכונות מ- קוקוטלים ועד ארות .
כן וחשוב להצהיר , אני לא סוכן מכירות של היבואן

מכל מלמדי השכלתי
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
שוני יתכן ואני טועה,
כפי שאמרתי איני מדבר מניסיון,הסתמכתי על מאמר שקראתי ופורסם בחו"ל ועל ההיגיון,
במידה והמקל אינו גורם לקילוף העור בכף הרגל ועושה את העבודה היטב כפי שהינכם אומרים
הרי אין טוב מזה,כמובן שהבדיקה צריכה להיות לאורך זמן,שאלה
נוספת שצריכה להישאל היא האם מידת החיספוס הינה שווה בכל סוגי מקלות העמידה,יתכן שישנם
חברות מסוימות שהחומר במקלות הינו גס יותר ומכאן הבעייה.
שבת שלום
כפי שאמרתי איני מדבר מניסיון,הסתמכתי על מאמר שקראתי ופורסם בחו"ל ועל ההיגיון,
במידה והמקל אינו גורם לקילוף העור בכף הרגל ועושה את העבודה היטב כפי שהינכם אומרים
הרי אין טוב מזה,כמובן שהבדיקה צריכה להיות לאורך זמן,שאלה
נוספת שצריכה להישאל היא האם מידת החיספוס הינה שווה בכל סוגי מקלות העמידה,יתכן שישנם
חברות מסוימות שהחומר במקלות הינו גס יותר ומכאן הבעייה.
שבת שלום

אלי
לי יש הרגל מגונה
דבר שלא ניסיתי אני לא קובע מסמרות לגביו .תמיד אכתוב מנסיוני .
ותגובתי באה רק מנסיון
8 חודשים עד שנה שהמקל הזה הוא הפיבוריט של צ'יקו שלי ועליו הוא עומד מרבית היום לדעתי הוא זמן מספיק כדי להגיד, אין נזקים ואין פציעות.
כמובן שהמקל שקניתי הוא של יצרן מוכר שמיצר גם מזון וגם ציוד נלווה ושאר מוצרים לכלל חיות המחמד מדגים ועד ציפורים מכל הסוגים .
הוא אחד היצרנים הגדולים בעולם .אביבה גם כתבה בניגוד למה שכתבתי שהיא לא כל כך מרוצה מפעולת השיוף של המקל .יתכן.צ'יקו שלי נמצא בכלוב הרבה יותרמיויו ולולי של אביבה ויתכן שכאן ההבדל . (לאביבה יש עור של פיל ותוכי לא יכול לפצוע אותה
)
יתכן ואנשים קונים חיקויים זולים בסגנון מקל מטאטא ועליו מודבק ניר זכוכית .
לא זה המקל שבצילום .
הבדיקה היעילה ביותר היא כמו שכתבתי וזה גם מה שאני עשיתי לפני הקניה
קח מקל וותנסה לשרוט איתו את הזרוע שלך .אתה תראה שהוא חלק כמו מקל מטאטא ולא מסוגל לפצוע
לי יש הרגל מגונה
דבר שלא ניסיתי אני לא קובע מסמרות לגביו .תמיד אכתוב מנסיוני . ותגובתי באה רק מנסיון
8 חודשים עד שנה שהמקל הזה הוא הפיבוריט של צ'יקו שלי ועליו הוא עומד מרבית היום לדעתי הוא זמן מספיק כדי להגיד, אין נזקים ואין פציעות.
כמובן שהמקל שקניתי הוא של יצרן מוכר שמיצר גם מזון וגם ציוד נלווה ושאר מוצרים לכלל חיות המחמד מדגים ועד ציפורים מכל הסוגים .
הוא אחד היצרנים הגדולים בעולם .אביבה גם כתבה בניגוד למה שכתבתי שהיא לא כל כך מרוצה מפעולת השיוף של המקל .יתכן.צ'יקו שלי נמצא בכלוב הרבה יותרמיויו ולולי של אביבה ויתכן שכאן ההבדל . (לאביבה יש עור של פיל ותוכי לא יכול לפצוע אותה

)יתכן ואנשים קונים חיקויים זולים בסגנון מקל מטאטא ועליו מודבק ניר זכוכית .
הבדיקה היעילה ביותר היא כמו שכתבתי וזה גם מה שאני עשיתי לפני הקניה
קח מקל וותנסה לשרוט איתו את הזרוע שלך .אתה תראה שהוא חלק כמו מקל מטאטא ולא מסוגל לפצוע
מכל מלמדי השכלתי
כן אלי קוביות מעצים של ילדים כבר מונחים אצלי די הרבה זמן.אני מקווה שעכשיו אמצע גם זמן לעשות משחק לפרינצסה.בינתיים עושה לי מזבלה שמתחרה עם חיריה בפינת הסלון.זורקת את הכופתיות שלה מהסטנד למטה כי על המגש נירוסטה זה עושה רעש, וכנראה היא מוזיקלית
, נוסף לזה היא להפך ממני כי קוראת או יותר נכון קורעת עיתונים, ואת הפיסות מעיפה לכל עבר.אני מרגישה כאילו אני עובדת עירייה
.
מזל שהכלבה שלי אוהבת פיצוחים (שקדים, אגוזים וכו..) אז היא עושה מיון מדי פעם בין האפ-פל, וממחזרת לעצמה
, נוסף לזה היא להפך ממני כי קוראת או יותר נכון קורעת עיתונים, ואת הפיסות מעיפה לכל עבר.אני מרגישה כאילו אני עובדת עירייהמזל שהכלבה שלי אוהבת פיצוחים (שקדים, אגוזים וכו..) אז היא עושה מיון מדי פעם בין האפ-פל, וממחזרת לעצמה

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
שוני אם כך אני חושב באמת שלא המקל הבעיה אלא החברה שמייצרת,
כי אתה ממש חידשת לי את עניין החורים במקל ובנתיים מה שלי יצא לראות
(לא ראיתי הרבה) זה ממש כמו נייר זכוכית עדין מודבק על המקל....
אז אולי מה שצריך לעשות ברכישה הוא באמת להעביר את היד עם טיפה לחץ ולראות
שלא מדובר בחיספוס שיכול להזיק? או לחילופין חברות שאתם מכירים אפשר לציין\להמליץ.
כי אתה ממש חידשת לי את עניין החורים במקל ובנתיים מה שלי יצא לראות
(לא ראיתי הרבה) זה ממש כמו נייר זכוכית עדין מודבק על המקל....
אז אולי מה שצריך לעשות ברכישה הוא באמת להעביר את היד עם טיפה לחץ ולראות
שלא מדובר בחיספוס שיכול להזיק? או לחילופין חברות שאתם מכירים אפשר לציין\להמליץ.