ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הכלוב שבניתי לפני איכלוס(תמונות)
מנהל: מפקחים
Re: הכלוב שבניתי לפני איכלוס(תמונות)
החומרים מאבא שלי חוץ מהפרופילים ורשמתי בערך כמה עלה
הבאתי את התוכים ב2 והייתי צריך לצאת השארתי אותם עם מים ואוכל
יש לי ניראה לי בעיה עם המקלות שמתי להם כמו שרואים כמה על הרצפה שעולים לגובהה ואחד שתלוי גבוהה כל התוכים עומדים או עליו או על הרשת וזה לא ניראה לי טוב כאילו חסר מקלות הוספתי אחר עכשיו ואני חושב אני יוסיף עוד אחד אם אני יוכל
ויש לי שתי שאלות
אם אני ישים עכשיו קן הטלה אחד של קוקטיילים ואחד של תוכונים ואחר כך ישים עוד שתיים הם יריבו על הראשון?
והיו בכלוב לפני זה שתי תוכונים וניראה לי הקוקטיילים למרות שהם התוכים הכי פחות תוקפנים תקפו אותם ולא נתנו להם להיתקרב לאזור שלהם יש מצב שהם יפגעו בהם?
הבאתי את התוכים ב2 והייתי צריך לצאת השארתי אותם עם מים ואוכל
יש לי ניראה לי בעיה עם המקלות שמתי להם כמו שרואים כמה על הרצפה שעולים לגובהה ואחד שתלוי גבוהה כל התוכים עומדים או עליו או על הרשת וזה לא ניראה לי טוב כאילו חסר מקלות הוספתי אחר עכשיו ואני חושב אני יוסיף עוד אחד אם אני יוכל
ויש לי שתי שאלות
אם אני ישים עכשיו קן הטלה אחד של קוקטיילים ואחד של תוכונים ואחר כך ישים עוד שתיים הם יריבו על הראשון?
והיו בכלוב לפני זה שתי תוכונים וניראה לי הקוקטיילים למרות שהם התוכים הכי פחות תוקפנים תקפו אותם ולא נתנו להם להיתקרב לאזור שלהם יש מצב שהם יפגעו בהם?
Re: הכלוב שבניתי+התוכים (בעמוד 2) (תמונות)
הינה התוכים
המצב הקיים על פי התמונה מראה שענפי העמידה לא ממוקמים טוב,מן הסתם התוכים ישאפו לעמוד על המקל הגבוה יותר.
בתמונה הראשונה בצד שמאל התוכים מצטופפים על המקל הגבוהה ובצד ימין התוכים שלא ניתנת להם אפשרות לעמוד על הענף מצטופפים על הרשת בצד שני,שים ענף גם בצד ימין באותו גובה פחות או יותר כמו של הענף שמראה התמונה הראשונה בצד שמאל וזה יתן להם עוד מקום עמידה נוח.
לגבי התאים,אם אתה שם תאים ואת התאים הבאים אתה מתכוון לשים בימים הקרובים אז אין בעייה,בכל מקרה קח בחשבון שתמיד צריך יותר תאים ממספר הזוגות כדי למנוע ריב והשטלטות על תאים של אחרים.
בתמונה הראשונה בצד שמאל התוכים מצטופפים על המקל הגבוהה ובצד ימין התוכים שלא ניתנת להם אפשרות לעמוד על הענף מצטופפים על הרשת בצד שני,שים ענף גם בצד ימין באותו גובה פחות או יותר כמו של הענף שמראה התמונה הראשונה בצד שמאל וזה יתן להם עוד מקום עמידה נוח.
לגבי התאים,אם אתה שם תאים ואת התאים הבאים אתה מתכוון לשים בימים הקרובים אז אין בעייה,בכל מקרה קח בחשבון שתמיד צריך יותר תאים ממספר הזוגות כדי למנוע ריב והשטלטות על תאים של אחרים.
סבבה תודה אחי באמת חסר מקל או שתיים לא חשבתי שהם כל כך יעדיפו בשביל 4-5 ס"מ לריב או לעמוד על הרשת במקוםםם
אני ישים עכשיו עוד אחד שתיכננתי לשים וניראה מה הלאה...
כבר יש נשיקות ביינהם זה הגיוני? חח
אני ישים עכשיו עוד אחד שתיכננתי לשים וניראה מה הלאה...
כבר יש נשיקות ביינהם זה הגיוני? חח
יתכן שיש חיבורים ביניהם.
בכל מקרה אם חשוך אצלהם מאחר ולילה עדיף בהחלט לדחות את תוספת הענף למחר לאור יום.
בכל מקרה אם חשוך אצלהם מאחר ולילה עדיף בהחלט לדחות את תוספת הענף למחר לאור יום.
חחחח
כבר הוספתי אבל חשבתי על זה שהם יתעוררו אבל תמיד אמרתם פה שזה לא כזה מפריע להם
כבר הוספתי אבל חשבתי על זה שהם יתעוררו אבל תמיד אמרתם פה שזה לא כזה מפריע להם
יש הבדלים בין תוכים שהם האכלת יד בבית לבין תוכים שנמצאים בכלוב ואינם האכלות יד,בלילה אין להפריע לתוכים מאחר והם
אינם מזהים את הרעש ואת המטפל והנטייה שלהם היא לברוח מהסכנה,הפרעות בלילה עלולות לגרום להורדת הביטחון ולהפסקת הטלות.
אינם מזהים את הרעש ואת המטפל והנטייה שלהם היא לברוח מהסכנה,הפרעות בלילה עלולות לגרום להורדת הביטחון ולהפסקת הטלות.
אחי אחלה קוקטלים והצלחה איתם אני מציע לשים ככל האפשר ענפים אבל לא להגזים ולגבי ההפרעות תנסה כמה שפחות עד שיתרגלו אליך ולא יפחדו
תוכים מגדלים באהבה
תודה אחי..
תא הטלה כזה טוב?
30*25*25 חור 6 ס"מ
30*25*25 חור 6 ס"מ