הם לא נגמלים לבד אתה כמובן גומל אותם.
כשתראה שהם מנוצים כמו שצריך תתחיל את תהליך הגמילה.
ולא נותנים מים לגוזלים - רק בתהליך הגמילה אתה ממלא להם מים והם כבר יתחילו להתעניין בזה ויבינו מה זה.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזלי קוואקרים
מנהל: מפקחים
- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
Re: גוזלי קוואקרים
באיזה גיל אפשר להתחיל ללמד אותם לדבר?
המושג ללמד לדבר אינו קיים מאחר ומרגע הבקיעה הקוזלים שומעים וקולטים קולות,מרגע הבקיעה או מרגע לקיחת הגוזלים מההורים נמצאים בתהליך של לימוד דיבור,הדבר נעשה ע"י חשיפה מירבית לקולות דיבור,ככל שתדבר יותר עם הגוזלים כך הסיכוי שידברו גדול יותר והסיכוי
שזה יהיה מוקדם יותר,פשוט דבר אליהם בזמן ההאכלה ,בזמן המשחק,בזמן החלפת המצע או הנייר,תסביר להם מה אתה עושה ושבח אותם,אם אתה מעוניין קרא להם בשמות וחזור על שמותיהם,זוהי שיטת הלימוד הטובה ביותר וכפי שציינתי עליך לעשות זאת מרגע קבלת הגוזלים.
שזה יהיה מוקדם יותר,פשוט דבר אליהם בזמן ההאכלה ,בזמן המשחק,בזמן החלפת המצע או הנייר,תסביר להם מה אתה עושה ושבח אותם,אם אתה מעוניין קרא להם בשמות וחזור על שמותיהם,זוהי שיטת הלימוד הטובה ביותר וכפי שציינתי עליך לעשות זאת מרגע קבלת הגוזלים.
- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
אני לא מלמד אותם לדבר יש מישהו שעושה את זה במקומי יש לי עוד קוואקר שמדבר אני שם אותם ליד הכלוב שלו ותוך כמה ימים הם לומדים ממנו לדבר