ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תוכי צרוד

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
Roflmao
ביצה
ביצה

תוכי צרוד

שליחה על ידי Roflmao »

שלום רב
לקוקטייל שלי בזמן האחרון יש בעיות שיש לו קול צרוד, הוא יכול לשרוק כרגיל, ואם אני שורק לו הוא עונה לי (בדרך כלל באותה שריקה או בשריקה אחרת)
עכשיו התוכ התחיל לשרות עם קול צרוד, זה חלש ולא חזק כמו שריקה אבל אני חושב שהוא חולה..
לפעמים הוא גם עונה לי עם קול צרוד, ולפעמים הוא שורק עם קול צרוד, ולפעמים ההפך.
שקיבלתי אותו הוא לא שרק ככה והקוקטייל הקודם שלי גם לא שרק ככה.

דרך אגב, למישהו יש שם מתאים לקוקטייל, כי הוא אצלי כבר חודש וחצי ועדיין אין לו שם.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: תוכי צרוד

שליחה על ידי eli_lea »

ממש קשה לענות לך על השאלה,יתכן שהצרידות טבעית,יתכן שהצרידות כתוצאה מבעייה במערכת הנשימה,פשוט קשה להגיד
אם הוא בסדר או לא ללא בדיקה,אם תחוש בשינויי התנהגות כגון חוסר תאבון וחולשה כדאי שתפנה לוטרינר,אם אתה חושב שבכל זאת משהוא לא תקין ואתה לא רגוע אז כדאי כבר לפנות לבדיקה,בדרך כלל אם ישנה בעייה ככל שמקדימים טיפול כך הבעייה נפתרת יותר מהר.

לגבי שם לקוקטיל,אני בטוח שהחברים כאן יותר מוכשרים ממני במציאת שמות תמונה
בכל מקרה העלינו פעם את הנושא של שמות לתוכים וזהוא הלינק לאחד הדיונים -
שם לתוכי
Roflmao
ביצה
ביצה

שליחה על ידי Roflmao »

תודה על התשובה, במקום לעשות נושא אחר יש לי עוד שאלה, איך אפשר ללמד את התוכי לא לעלות על המיטה?
אין לי מסך מחשב, אני משתמש בטלויזיה גדולה כמסך למחשב.
אז קצת לא נוח שהרגליים למטה אז אני שוכב והקוקטייל שלי מטפס על המיטה.
שהרגליים למטה הוא נוטה לעיטים קרובות לטפס עליהם, ולהשאר עליהם. (על הכפות רגליים)
הוא גם נותן לי מין "נשיכות" כאלה, אבל זה מדגדג מאוד. גם שהוא על היד שלי ואני משחק איתו הוא נושך אותי. אבל הנשיכות האלה מדגדגות אותי והם חלשות. אבל מאוד מעניין אותי מאיפה זה בא.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

[quote="2681";p="59466"]תודה על התשובה, במקום לעשות נושא אחר יש לי עוד שאלה..[/quote]

עדיף לפתוח נושא חדש במקום המתאים,במקרה הזה זהו פורום אילוף.

בכל מקרה,הטיפוס הינו חלק ממשחק ,אי אפשר למנוע מהתוכי לטפס ולשחק עימך ,הנשיכות הקטנות שמדגדגות אותך
והתגובה להן מתפרשות כמשחק,התוכי בסך הכל נהנה לטפס לשחק ולדרוש תשומת לב.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”