ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גידול חדש
מנהל: מפקחים
גידול חדש
לאחר שנאלצתי לחסל את הגידול מצאתי מקום חלופי שאוכל לבנות מחדש,
המקום נמצא תחת מבנה,
אני מתכוון רק לסגור את המתחם ובפנים יהיו הכלובים (לא כלוב תעופה אחד גדול)
הבעיה היא:
שיפוע - הגובה 1.30 מ' בקצה אחד, 1.50מ' בקצה השני
כמו כן, איך מחברים את הרשת בצורה מספיק חזקה לאדמה..
אשמח לתשובה שתועיל, תודה.
המקום נמצא תחת מבנה,
אני מתכוון רק לסגור את המתחם ובפנים יהיו הכלובים (לא כלוב תעופה אחד גדול)
הבעיה היא:
שיפוע - הגובה 1.30 מ' בקצה אחד, 1.50מ' בקצה השני
כמו כן, איך מחברים את הרשת בצורה מספיק חזקה לאדמה..
אשמח לתשובה שתועיל, תודה.

Re: גידול חדש
אני לא חושב שמקום כזה מומלץ לתוכים בגלל הקירבה לאדמה ויש את הסכנה מעכברים שיעשו שמות
במקום כזה על בטוח,וגם התוכים צריכים יותר את הגובה כי שם יש להם יותר ביטחון,
בקיצור לא היתי ממליץ לך עליו ,
במקום כזה על בטוח,וגם התוכים צריכים יותר את הגובה כי שם יש להם יותר ביטחון,
בקיצור לא היתי ממליץ לך עליו ,
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
מסכים עם אליאב.
גידול במיקום הנ"ל הוא כמובן אפשרי אך גם לטעמי אינו מומלץ מהסיבות המצויינות לעיל.
גידול במיקום הנ"ל הוא כמובן אפשרי אך גם לטעמי אינו מומלץ מהסיבות המצויינות לעיל.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
אני דווקה לא שולל,ולדעתי אפשר כן לעשות משהוא נחמד,השאלה היא מהם תנאי הסביבה ,האם יתכן שיש גישה חופשית לאנשים,סכנת גניבות?
- vnbvk
- בקיעה

- אזור מכירה: ירושלים
- שם פרטי:: אסף
- איש קשר:
אני ממליץ לא לבנות שם אך אם זו הבררה היחידה תעשה בריצפה פלטת בטון של 10-15 סנטימטר
רגליים שיתנו גובה של 10 סנטימטר מהמשטח בטון ואת הרגליים של הכלוב תחבר לפלטה ברצפה
גנבים זו כבר בעיה אחרת .
רגליים שיתנו גובה של 10 סנטימטר מהמשטח בטון ואת הרגליים של הכלוב תחבר לפלטה ברצפה
גנבים זו כבר בעיה אחרת .
על כמה כלובים חשבת ועל איזה גודל כלובים,או מה אתה חושב לאכלס שם?
חשבת על כלובים קטנים/רבעיות מאוכלסים במינים קטנים, לא הרבה, העיקר שיהיה.
אני יודע שהמקום לא אידאלי אבל זה מה יש (ועם זה ננצח?!)
יש גישה לאנשים אבל אצלנו אין חיה כזאת שנקרת גניבות,
המקום שייך לי (לשם שינוי) ומפה (כנראה )לא יזיזו אותי...
חשבתי לעשות סורגים ודלת סביב המתחם, לא ממש יודע איך,
כמה שפחות בלגאן (הכוונה ליציקות מלט וכאלה)
עד אז התורים ימשיכו למלא לי את הבית בנוצות (ובשמחה....
)
אני יודע שהמקום לא אידאלי אבל זה מה יש (ועם זה ננצח?!)
יש גישה לאנשים אבל אצלנו אין חיה כזאת שנקרת גניבות,
המקום שייך לי (לשם שינוי) ומפה (כנראה )לא יזיזו אותי...
חשבתי לעשות סורגים ודלת סביב המתחם, לא ממש יודע איך,
כמה שפחות בלגאן (הכוונה ליציקות מלט וכאלה)
עד אז התורים ימשיכו למלא לי את הבית בנוצות (ובשמחה....
)
תראה,אני מביט במתחם ואני רואה בעיית גישה לכלובים במידה והכלובים יהיו ממוקמים בחלק פנימי (על מה חשבת?) מצד שני
אנחנו מדברים על גובה של 1.30-1.5 מ' ,אני מבין שמדובר בסוגי תוכים קטנים,כלובים בגובה 70-50 ס"מ יכולים להיות מתאימים,אם תמקם את הכלובים בצורה כזאת שהכלובים יפנו לחזית המבנה ותלויים מלמעלה אני חושב שזה יהיה לא רע הכוונה שלי היא בצורה כזאת.
זה המיקום שהצגת:
וככה הכלובים יראו במיקום:
אתה צילמת את שני הצדדים אבל מהחזית אתה צריך לראות את הכלובים בתוך המבנה כך:
כמובן שאתה יכול לשדרג ,למשל לסגור עם רשת צל או לעשות "וילון ע"ג כבל שתוכל לסגור את החזית אם תרצה,מעט
שתילים מסביב ויש לך פינה חמודה בהחלט.
אנחנו מדברים על גובה של 1.30-1.5 מ' ,אני מבין שמדובר בסוגי תוכים קטנים,כלובים בגובה 70-50 ס"מ יכולים להיות מתאימים,אם תמקם את הכלובים בצורה כזאת שהכלובים יפנו לחזית המבנה ותלויים מלמעלה אני חושב שזה יהיה לא רע הכוונה שלי היא בצורה כזאת.
זה המיקום שהצגת:
וככה הכלובים יראו במיקום:
אתה צילמת את שני הצדדים אבל מהחזית אתה צריך לראות את הכלובים בתוך המבנה כך:
כמובן שאתה יכול לשדרג ,למשל לסגור עם רשת צל או לעשות "וילון ע"ג כבל שתוכל לסגור את החזית אם תרצה,מעט
שתילים מסביב ויש לך פינה חמודה בהחלט.
תודה רבה אלי,
ועוד משהו: יש פה שועלים שמסתובבים בלילה, כלבים משוטטים שמגיעים מהכפר הסמוך וכן חתולים של השכן,
לא תהיה בעיה אם אני סוגר עם וילון או רשת צל? בגלל הסיבות הנ"ל חשבתי על סגירת המתחם עם רשת דווקא...
וכשאתה אומר חזית לאיזה מהתמונות שהעלתי אתה מתכוון? את התמונה המצורפת צילמתי כשעמדתי בחזית המבנה, הקטע עם הרשת זה הצד האחורי של המבנה.
ועוד משהו: יש פה שועלים שמסתובבים בלילה, כלבים משוטטים שמגיעים מהכפר הסמוך וכן חתולים של השכן,
לא תהיה בעיה אם אני סוגר עם וילון או רשת צל? בגלל הסיבות הנ"ל חשבתי על סגירת המתחם עם רשת דווקא...
וכשאתה אומר חזית לאיזה מהתמונות שהעלתי אתה מתכוון? את התמונה המצורפת צילמתי כשעמדתי בחזית המבנה, הקטע עם הרשת זה הצד האחורי של המבנה.
- קבצים מצורפים
-
- yyyyy[2].JPG (39.55 KiB) נצפה 4225 פעמים

הבנתי,הכיוון לא משנה,הראיתי לך מצד אחד שפתח הכלובים מולך ולזה קראתי חזית(זה יכול להיות כל צד שתחליט,והראיתי בשירטוט השני
כיצד זה נראה מזוית אחרת ששטח הכלוב נמצא מתחת למבנה.
בקיצור לאחר מה שאתה אומר נכון יהיה לסגור עם רשת מסביב,שועל וכו' יחדרו את הרשת צל ויציקו להם ללא ספק.
את הרשת צל אתה יכול לשמור לחזית הכלובים זה יתן להם תחושת הגנה משועלים/כלבים שיהיו קרובים בצד הזה לכלוב.
יש לך רעיונות כיצד לגדר?
כיצד זה נראה מזוית אחרת ששטח הכלוב נמצא מתחת למבנה.
בקיצור לאחר מה שאתה אומר נכון יהיה לסגור עם רשת מסביב,שועל וכו' יחדרו את הרשת צל ויציקו להם ללא ספק.
את הרשת צל אתה יכול לשמור לחזית הכלובים זה יתן להם תחושת הגנה משועלים/כלבים שיהיו קרובים בצד הזה לכלוב.
יש לך רעיונות כיצד לגדר?