ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה תוכון וקוקטייל האכלת יד באותו כלוב...
מנהל: מפקחים
שאלה תוכון וקוקטייל האכלת יד באותו כלוב...
יש לי כלוב גדול מאוד יחסית לקוקטייל אחד ובא לי להביא תוכון קטן ושיגדל גם כאהכלת יד
עכשיו השאלה אם אני ישים אותם בכלוב שמתאים בגודלו אפילו לג'אקו (ואפילו ראיתי כלובים קטנים יותר עם ג'אקו בפנים)
האם הם יקשרו אחד לשני ככה שהם לא ירצו להיתקרב אלי? או שאני יוכל לשחק עם שתיהם וששתיהם יהיו באותו כלוב?
תודה
עכשיו השאלה אם אני ישים אותם בכלוב שמתאים בגודלו אפילו לג'אקו (ואפילו ראיתי כלובים קטנים יותר עם ג'אקו בפנים)
האם הם יקשרו אחד לשני ככה שהם לא ירצו להיתקרב אלי? או שאני יוכל לשחק עם שתיהם וששתיהם יהיו באותו כלוב?
תודה
Re: שאלה תוכון וקוקטייל האכלת יד באותו כלוב...
אני לא בעד הכנסת תוכון לכלוב עם ג'אקו,הסיבות הן שהגאקו יכול לפגוע בתוכון בתור משחק,התפיסה של הגאקו במקור נניח על אף שתהיה לא מזיקה לג'אקו אחר יכולה להיות קטלנית לתוכון,אני מציע שאת התוכון תשים בנפרד וכשאתה רוצה תוציא את שניהם ותחת פיקוח תתן להם להיות ביחד.
לא אחי חח
אין לי ג'אקו...
יש לי קוקטייל בכלוב גדול כמו של ג'אקו
ואני שואל אם תהיה בעיה בהחתמה שלהם אם הם יהיו ביחד?
אין לי ג'אקו...
יש לי קוקטייל בכלוב גדול כמו של ג'אקו
ואני שואל אם תהיה בעיה בהחתמה שלהם אם הם יהיו ביחד?
מצטער כתבת נכון אני לא לא הבנתי,אתה יכול לעשות זאת אך תמיד יש סיכוי שההחתמה תיפגע מעט ובמיוחד אם הקשר בינכם אינו ממש טוב,שוב זה תלוי בך וביחס שתתן לכל אחד ואחד מהם.המצב האידיאלי להחזיק אותם בכלובים נפרדים בקירבה ולשחק עימם לבד וביחד מחוץ לכלוב.
כן אפשר בשתי כלובים אבל כדי שלא ישעמם לו שהוא לבד זה ניראה לי מאזה משעמםםם
והקשר שלי איתו ממש טוב אני חושב
והקשר שלי איתו ממש טוב אני חושב
לא משעמם לו. בגלל שהוא האכלת יד הוא רואה בך כאחד מבני הלהקה שלו.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אבל אני איתו שעה ביום אולי
לפעמים יותר לפעמים פחות...
יש לו משחקים הוא לא משחק אף פעם..
לפעמים יותר לפעמים פחות...
יש לו משחקים הוא לא משחק אף פעם..
תראה יש לך שתי אפשרויות. הראשונה לשים איתו בכלוב עוד תוכי ולהסתכן בכך שההחתמה תיהרס או שתשחק איתו יותר זמן ביום וככה הוא לא יצטרך איתו עוד תוכי.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~