ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בשורות טובות
מנהל: מפקחים
Re: בשורות טובות
אפשר להוסיף ביצה קשה מעוכה עם הקליפה,פשוט לשבור את הביצה לשניים למעך עם הקליפה ולתת חצי לתוכונים וחצי לקוקטילים.
אגב טיפ קטן,
אפשר לאסוף את קליפות הביצים ולשטוף אותן,לאחר מכן לייבש להכניס למיקרו ל4 דקות,לאחר מכן לתת לקליפות להתקרר הן נעשות
שבירות,אפשר להכניס לתוך שקית ולדפוק עליהן עם פטיש שניצל או משהו בסיגנון,הן יתפוררו ויהפכו לאבקה ולרסיסים קטנים של קליפות,אפשר לפזר את האבקה על גבי האוכל וזהו מקור סידן מעולה.גם הציפורים מאוד ישמחו.
אגב טיפ קטן,
אפשר לאסוף את קליפות הביצים ולשטוף אותן,לאחר מכן לייבש להכניס למיקרו ל4 דקות,לאחר מכן לתת לקליפות להתקרר הן נעשות
שבירות,אפשר להכניס לתוך שקית ולדפוק עליהן עם פטיש שניצל או משהו בסיגנון,הן יתפוררו ויהפכו לאבקה ולרסיסים קטנים של קליפות,אפשר לפזר את האבקה על גבי האוכל וזהו מקור סידן מעולה.גם הציפורים מאוד ישמחו.
התוכונים והקוקטייילים באותו מתחם..להזכירך אלי:-)..

"יש כאלו ש-ישנים וחולמים,
ויש כאלו ש-ערים ומממשים את החלומות..."

כן הכוונה שלי הייתה החלוקה בכלי האוכל,כדאי שיהיה יותר מכלי אוכל אחד כדי שהקוקטלים לא יפריעו לתוכונים לאכול.
ישנם כלי אוכל עם מחיצות בחלקן העליון למניעת פיזור האוכל והן מומלצות,לצערי התמונה שהייתה באתר "אבדה " כשהעברנו שרת
אבל אנסה להעלות תמונה בהמשך.
ישנם כלי אוכל עם מחיצות בחלקן העליון למניעת פיזור האוכל והן מומלצות,לצערי התמונה שהייתה באתר "אבדה " כשהעברנו שרת
אבל אנסה להעלות תמונה בהמשך.
מגניב אני ינסה את הטיפ הזה!!
אבל רק שאלה קטנה את האבקה איפה לשים באוכל? כי אם שמים אבקה באוכל היא תיפות לתחתית של כלי האוכל ואז הם לא רואים ולא אוכלים את זה...
אבל רק שאלה קטנה את האבקה איפה לשים באוכל? כי אם שמים אבקה באוכל היא תיפות לתחתית של כלי האוכל ואז הם לא רואים ולא אוכלים את זה...
אתה יכול לשבור את הקליפות עד למצב של חתיכות קטנות ואתה יכול למשל לפזר את האבקה על פירות ירקות או אוכל לח מעט.
יש לי כלים כאלו למניעת פיזור האוכל..ויש לי כמה מפוזרים בכלוב, לתוכונים אוכל אחר ולקוקטיילים אוכל אחר..

מעולה, אם כך את מסודרת,בתמונות לא הצלחתי לקלוט את כל כלי האוכל .
בוקר אור
סלרי, כרוב לבן, כרוב אדום, חסות, שזיפים, ענבים, אבטיח, מלון,קלחי תירס לפני ואחרי הרתחה....הכל מותר?..
סלרי, כרוב לבן, כרוב אדום, חסות, שזיפים, ענבים, אבטיח, מלון,קלחי תירס לפני ואחרי הרתחה....הכל מותר?..

אתי,
כל הסוגים שציינת ניתן לתת במינון מתאים, ולא בכמויות גדולות,
ממולץ לתת סוג או שניים במנות קטנות ולראות האם התוכים אוכלים / מה הם מעדיפים יותר
ובהתאם לכך להתאים את גודל המנות ואת הרכבן,
זאת על מנת למנוע עודפים רבים העלולים להרקב /למשוך אליהם חרקים.
בהצלחה.
כל הסוגים שציינת ניתן לתת במינון מתאים, ולא בכמויות גדולות,
ממולץ לתת סוג או שניים במנות קטנות ולראות האם התוכים אוכלים / מה הם מעדיפים יותר
ובהתאם לכך להתאים את גודל המנות ואת הרכבן,
זאת על מנת למנוע עודפים רבים העלולים להרקב /למשוך אליהם חרקים.
בהצלחה.
דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

בוקר אור לכולם..
רציתי לשאול..כהרגלי..חחח..מס' שאלות:
1. מה ההבדל בין תגובה מהירה לבין תגובה רגילה?
2. ראיתם את הווליר שלי..כל בתי ההטלה תלויים גבוה כמה שיותר..כי באופן טבעי ציפורים מקננות בטבע גבוה..שאלתי היא אם אוריד להם את בתי ההטלה לגובה ראש..כלומר 1.60 וקצת..אני מתה להציצ במהלך הדגירה..הקוקטיילים דוגרים לי ואני אפילו לא יודעת כמה ביצים להם..אני סקרנית פחדדדדד....זו תהיה בעיה להוריד את כל תאי ההטלה למטה יותר?..כי בווליר בעצם אין סכנה כמו בטבע להיטרף וכו'....
3. שמתי להם קוביות סידן שקניתי בכפר קאסם..מסתבר שזה לא סבידה..זו בעיה?...כמובן שבהזדמנות הכי ראשונה אקנה להם סבידה (מה זה בכלל)..אבל בינתיים זו בעיה?..
ושוב כרגיל
תודה מראש
רק בשמחות
אתי
רציתי לשאול..כהרגלי..חחח..מס' שאלות:
1. מה ההבדל בין תגובה מהירה לבין תגובה רגילה?
2. ראיתם את הווליר שלי..כל בתי ההטלה תלויים גבוה כמה שיותר..כי באופן טבעי ציפורים מקננות בטבע גבוה..שאלתי היא אם אוריד להם את בתי ההטלה לגובה ראש..כלומר 1.60 וקצת..אני מתה להציצ במהלך הדגירה..הקוקטיילים דוגרים לי ואני אפילו לא יודעת כמה ביצים להם..אני סקרנית פחדדדדד....זו תהיה בעיה להוריד את כל תאי ההטלה למטה יותר?..כי בווליר בעצם אין סכנה כמו בטבע להיטרף וכו'....
3. שמתי להם קוביות סידן שקניתי בכפר קאסם..מסתבר שזה לא סבידה..זו בעיה?...כמובן שבהזדמנות הכי ראשונה אקנה להם סבידה (מה זה בכלל)..אבל בינתיים זו בעיה?..
ושוב כרגיל
תודה מראש
רק בשמחות
אתי