ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
רוצה לקנות תוכים ... כנסו..!!
מנהל: מפקחים
רוצה לקנות תוכים ... כנסו..!!
אני רוצה לקנות קקדו אמברלה... כמה זה אמור לעלות לי ובאיזה גיל אני אמור לקנות את הסוג הזה? תודה.. =]
Re: רוצה לקנות תוכים ... כנסו..!!
קקדו אמברלה מתחיל ב4000 ויכול להגיע רחוק זה תלוי בגידול וכולזה ותקנה אותו בערך בגיל 3 עד 5 חודש
אבל הרבה לא ממליצים על האמברלה זה תוכי שדורש הרבה תשומת לב
אבל הרבה לא ממליצים על האמברלה זה תוכי שדורש הרבה תשומת לב
אני מציע שתקנה תוכי אחר יותר קטן להתחלה ולא גאקו שתראה אם אתה יכול לטפל בו ולעמוד כלכלית למזון וציוד ואף אפילו וטרינר
המחיר של האמברלה מתחיל מ1000 עד 30000 וכמובן שיש קקדואים יותר יקרים הכל תלוי ממי אתה קונה
המחיר של האמברלה מתחיל מ1000 עד 30000 וכמובן שיש קקדואים יותר יקרים הכל תלוי ממי אתה קונה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
[quote="2898";p="60482"]אני מציע שתקנה תוכי אחר יותר קטן להתחלה ולא גאקו שתראה אם אתה יכול לטפל בו ולעמוד כלכלית למזון וציוד ואף אפילו וטרינר
המחיר של האמברלה מתחיל מ1000 עד 30000 וכמובן שיש קקדואים יותר יקרים הכל תלוי ממי אתה קונה[/quote]
מחיר האמברלה נע בסביבות ה-4000ש"ח +- ולא 1000-30000.
המחיר של האמברלה מתחיל מ1000 עד 30000 וכמובן שיש קקדואים יותר יקרים הכל תלוי ממי אתה קונה[/quote]
מחיר האמברלה נע בסביבות ה-4000ש"ח +- ולא 1000-30000.
[quote="55";p="60484"][quote="2898";p="60482"]אני מציע שתקנה תוכי אחר יותר קטן להתחלה ולא גאקו שתראה אם אתה יכול לטפל בו ולעמוד כלכלית למזון וציוד ואף אפילו וטרינר
מחיר האמברלה נע בסביבות ה-4000ש"ח +- ולא 1000-30000.[/quote]
אני רק רוצה לציין שזה המחיר בערך אצל מגדלים, כן? כי בחוות תוכים זה יהיה יותר יקר בטוח! (אבל לא בטוחה בכמה יותר יקר) ולחנויות חיות בכלל אל תתקרב כי המחירים שלהם בסביבות ה-7000 (לפחות מבדיקה שלי במס' חנויות לפני כחודש).
מחיר האמברלה נע בסביבות ה-4000ש"ח +- ולא 1000-30000.[/quote]
אני רק רוצה לציין שזה המחיר בערך אצל מגדלים, כן? כי בחוות תוכים זה יהיה יותר יקר בטוח! (אבל לא בטוחה בכמה יותר יקר) ולחנויות חיות בכלל אל תתקרב כי המחירים שלהם בסביבות ה-7000 (לפחות מבדיקה שלי במס' חנויות לפני כחודש).

שלום לך אלי בביקורי האחרון בקסאם המחיר היא 1000 אבל לא מומלץ לקנות שם
אלי תאמין לי שיש גם מגדלים שימכרו בפחות אם יתחשק להם זה רק מחיר שוק והם יכולים לקבוע אותו
אני התכוונתי אם הוא הולך על הקקדואים היותר יקרים הוא יכול להגיע ל 30000 אלף שקל
אלי תאמין לי שיש גם מגדלים שימכרו בפחות אם יתחשק להם זה רק מחיר שוק והם יכולים לקבוע אותו
אני התכוונתי אם הוא הולך על הקקדואים היותר יקרים הוא יכול להגיע ל 30000 אלף שקל
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
מכיר את אלא שמתחשק להם ונותנים בחינם ואת אלא שמפרסמים ב-2000 ש"ח ובדיוק נגמר להם.
אנחנו מדברים על מחיר שוק ממוצע.
אנחנו מדברים על מחיר שוק ממוצע.
אוקיי
אז המחיר שוק הממוצע הוא 4000 +- אמברלה
אז פותח האשכול החלטתה או שלא תעדכן חחחחח":)
אז המחיר שוק הממוצע הוא 4000 +- אמברלה
אז פותח האשכול החלטתה או שלא תעדכן חחחחח":)
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
אם אתה רוב הזמן בבית אז קקדו אבל יש כאלו שקטים ויש כאלו שלא
אם לא אז גאקו אבל יש כמה סיבות לא להביא גאקו כמו מריטת נוצות מרובה חוסר סידן וכולי
האם אתה מעונין גם בארה?
אם לא אז גאקו אבל יש כמה סיבות לא להביא גאקו כמו מריטת נוצות מרובה חוסר סידן וכולי
האם אתה מעונין גם בארה?
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...