ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
רוצה לקנות תוכים ... כנסו..!!
מנהל: מפקחים
Re: רוצה לקנות תוכים ... כנסו..!!
[quote="2898";p="60494"]אם אתה רוב הזמן בבית אז קקדו אבל יש כאלו שקטים ויש כאלו שלא
אם לא אז גאקו אבל יש כמה סיבות לא להביא גאקו כמו מריטת נוצות מרובה חוסר סידן וכולי
האם אתה מעונין גם בארה?[/quote]
יש לך טעות גדולה.
ראשית הטעות הגדולה ביותר בגידול תוכי מכל סוג שהוא זה לתת יחס עודף לתוכי,כל היום בבית אינו אומר שכל היום התוכי נמצא בקירבתך
ואין כאן קשר לקקדו ולג'אקו,הקקדו רועש פי כמה מג'אקו ורגיש לנושא המריטה פי כמה מג'אקו,הקקדו זהו תוכי שדורש יחס ללא סוף ואם דרך הטיפול בו אינה נכונה הבעיות ההתנהגותיות לא מאחרות לבוא.
לגבי חוסר סידן לג'אקו,בבקשה אל תעלה דברים שאינם נכונים,ג'אקו שניזון נכון (כופתיות) פירות וירק אינו סובל מבעיות סידן.
לידיעתך יש לי זוגות ג'אקו שמטילים כל השנה ומעולם לא פיתחו בעיות של חוסר סידן.
לגביך ירון,אני מציע לך לקרוא היטב על הסוגים השונים ,על דרכי טיפול נכונים ולרכוש ידע גדול יותר לפני רכישת תוכי מהסוגים הגדולים.
אם לא אז גאקו אבל יש כמה סיבות לא להביא גאקו כמו מריטת נוצות מרובה חוסר סידן וכולי
האם אתה מעונין גם בארה?[/quote]
יש לך טעות גדולה.
ראשית הטעות הגדולה ביותר בגידול תוכי מכל סוג שהוא זה לתת יחס עודף לתוכי,כל היום בבית אינו אומר שכל היום התוכי נמצא בקירבתך
ואין כאן קשר לקקדו ולג'אקו,הקקדו רועש פי כמה מג'אקו ורגיש לנושא המריטה פי כמה מג'אקו,הקקדו זהו תוכי שדורש יחס ללא סוף ואם דרך הטיפול בו אינה נכונה הבעיות ההתנהגותיות לא מאחרות לבוא.
לגבי חוסר סידן לג'אקו,בבקשה אל תעלה דברים שאינם נכונים,ג'אקו שניזון נכון (כופתיות) פירות וירק אינו סובל מבעיות סידן.
לידיעתך יש לי זוגות ג'אקו שמטילים כל השנה ומעולם לא פיתחו בעיות של חוסר סידן.
לגביך ירון,אני מציע לך לקרוא היטב על הסוגים השונים ,על דרכי טיפול נכונים ולרכוש ידע גדול יותר לפני רכישת תוכי מהסוגים הגדולים.
^^^^^
אלי תשמע אני הצעתי לו לא לקנות גאקו מסיבה אחת שיש מצב והוא לא ישקיע על התוכי שלו ויקנה לו תערובת מה שמרבית המגדלים עושים וישכחו שיש לגאקו חוסר בסידן ולא יטפלו בו
אולי הקקדו יותר רועש (יש שלא) אבל לדעתי עדיף קקדו על גאקו
ואם ירון מחליט לקנות גאקו אז המלצה שלי תקנה מאלי הוא ולאה מגדלים ברמה בינלאומית אם הקפדה של אמרקאים גם מחיר הגון וגם המגדלים הגונים וגם אם יש לך איזה שאלה הוא יוכל לעזור לך על גבי הפורום
בהצלחה
רק שתדע ירון יש כמה סוגים של גאקו
קונגו
תימנה
וקמרון לא בטוח אם עדיין קיים (הכחדה)
לך על הקונגו שאלי מגדל גם יפים וחכמים ואפילו יותר גדולים
אלי תשמע אני הצעתי לו לא לקנות גאקו מסיבה אחת שיש מצב והוא לא ישקיע על התוכי שלו ויקנה לו תערובת מה שמרבית המגדלים עושים וישכחו שיש לגאקו חוסר בסידן ולא יטפלו בו
אולי הקקדו יותר רועש (יש שלא) אבל לדעתי עדיף קקדו על גאקו
ואם ירון מחליט לקנות גאקו אז המלצה שלי תקנה מאלי הוא ולאה מגדלים ברמה בינלאומית אם הקפדה של אמרקאים גם מחיר הגון וגם המגדלים הגונים וגם אם יש לך איזה שאלה הוא יוכל לעזור לך על גבי הפורום
בהצלחה
רק שתדע ירון יש כמה סוגים של גאקו
קונגו
תימנה
וקמרון לא בטוח אם עדיין קיים (הכחדה)
לך על הקונגו שאלי מגדל גם יפים וחכמים ואפילו יותר גדולים
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אתה חוזר בלופים על דברים לא נכונים ו\או מציע הצעות על סמך מחשבות ותהיות כיצד הטיפול יהיה בתוכי ומה יקרה בהמשך
כתוצאה מכך. ההסבר שלך על חוסר סידן כיוון שאנשים לא יתנו את התזונה הנכונה, הוא הסבר חסר כל הגיון ושאינו קשור
לחלוטין במקרה הנ"ל בבחירת תוכי.
זה שיש "מצב שהוא לא ישקיע בתוכי" אינו קשור לבחירת תוכי וכל תוכי כזה או אחר שלא יקבל את התזונה כצורך או יחס בהתאם
הוא בעייתי.
מעבר לכך, אם אתה מציע לרכוש קקדו ולא ג'אקו, מן הראוי שהיית מסביר למה, במיוחד לאור ההסברים שלך מהחשש שהתוכי
לא יטופל כראוי, קקדו בעייתי הרבה יותר מכל הבחינות מעבר להיותו רועש פי כמה וכמה רמות מג'אקו.
בנושא סוגי התוכים,
אין הכחדות ואין מספר סוגים. יש תימנה ויש קונגו.
ירון, בגלל הבעיה שלך בנושא הרעש, לא הייתי חושב בכלל לכיוון קקדו.
כתוצאה מכך. ההסבר שלך על חוסר סידן כיוון שאנשים לא יתנו את התזונה הנכונה, הוא הסבר חסר כל הגיון ושאינו קשור
לחלוטין במקרה הנ"ל בבחירת תוכי.
זה שיש "מצב שהוא לא ישקיע בתוכי" אינו קשור לבחירת תוכי וכל תוכי כזה או אחר שלא יקבל את התזונה כצורך או יחס בהתאם
הוא בעייתי.
מעבר לכך, אם אתה מציע לרכוש קקדו ולא ג'אקו, מן הראוי שהיית מסביר למה, במיוחד לאור ההסברים שלך מהחשש שהתוכי
לא יטופל כראוי, קקדו בעייתי הרבה יותר מכל הבחינות מעבר להיותו רועש פי כמה וכמה רמות מג'אקו.
בנושא סוגי התוכים,
אין הכחדות ואין מספר סוגים. יש תימנה ויש קונגו.
ירון, בגלל הבעיה שלך בנושא הרעש, לא הייתי חושב בכלל לכיוון קקדו.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
סבבה עוזי לא הצלחתי לשכנע ואני אומר רק את דעתי
ירון לך על גאקו
ועוזי התכוונתי על גאקו קמרון שעליו אני לא יודע אם הוא נכחד כי עד לפני 5 שנים הוא עדין נמכר והיום אני לא רואה עליו שום דבר
בהצלחה
שבת שלום
ירון לך על גאקו
ועוזי התכוונתי על גאקו קמרון שעליו אני לא יודע אם הוא נכחד כי עד לפני 5 שנים הוא עדין נמכר והיום אני לא רואה עליו שום דבר
בהצלחה
שבת שלום
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
אפשר להגיד דיעה אין עם זה בעיה וזה בסדר.. אבל יש הבדל בין דיעה לבין לציב עובדות לא נכונות על
סמך ניחוש מה יהיה הטיפול של המגדל בעתיד. זה כמו שאני לא אציע למגדל לקנות תוכי כי הוא לא יקטום
כנפיים והוא יברח...
מי שרוכש תוכי, צריך לעשות שיעורי בית לפני כן ומסיבה זו כמו סיבות רבות אחרות אנחנו כאן.
מעבר לכך שבעת שאלה של מגדל לרכוש תוכי והתלבטות בין תוכי לתוכי, ניתן להסביר מה ההבדלים בין
התוכים השונים ודרישות הטיפול והמגדל יעשה את בחירתו על סמך הידע וההבנה שלו ומה שמתאים לצרכיו
על פי המידע שנתנו לו.
סמך ניחוש מה יהיה הטיפול של המגדל בעתיד. זה כמו שאני לא אציע למגדל לקנות תוכי כי הוא לא יקטום
כנפיים והוא יברח...
מי שרוכש תוכי, צריך לעשות שיעורי בית לפני כן ומסיבה זו כמו סיבות רבות אחרות אנחנו כאן.
מעבר לכך שבעת שאלה של מגדל לרכוש תוכי והתלבטות בין תוכי לתוכי, ניתן להסביר מה ההבדלים בין
התוכים השונים ודרישות הטיפול והמגדל יעשה את בחירתו על סמך הידע וההבנה שלו ומה שמתאים לצרכיו
על פי המידע שנתנו לו.
UziDesign
UziDesign
עוזי אם תראה למעלה מה שכתבתי שייתכן ולא אמרתי שהוא יקנה יש הבדלים ושיש המון מגדלים שחושבים שתערובת זה המזון העיקרי ובכך שאיני מכיר את הבנאדם אני רק יכול להמליץ לו שלא יהיו טעיות בעתיד
ואולי הבנאדם יתן לתוכי כל אשר התוכי זקוק לו לא אני ולא אתה נדע אלא הבנאדם עצמו
לסיכום ירון תקנה מה שאתה חפץ בו אם ג'אקו אז המלצה שלי לך על אלי מגדל ברמות ג'אקוים
ואולי הבנאדם יתן לתוכי כל אשר התוכי זקוק לו לא אני ולא אתה נדע אלא הבנאדם עצמו
לסיכום ירון תקנה מה שאתה חפץ בו אם ג'אקו אז המלצה שלי לך על אלי מגדל ברמות ג'אקוים
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
זה סתם נגרר להיות מן ויכוח ומיותר. אתה כתבת במפורש:
אני מכבד ומעריך מאוד את הרצון שלך לעזור אך יחד עם זאת אך הצעה באה על סמך קבלת ידע מהמגדל על תנאי הגידול,
יכולות הגידול שלו וההגבלות. לא ניתן לשלול סוגי תוכים על סמך ניחושים שהמגדל לא יטפל כראוי, מעבר לכך שזה לא בדיוק יפה.
במקרה הנ"ל, לא רק שזה מוטעה (כמו שיהיה בכל מקרה), אלא שגם אתה מציע לו בסופו של יום לקחת תוכי רועש כאשר הוא
מציין שיש לו בעיה של רעש ולכן קקדו פסול כבר מראש.
להציע לו לרכוש תוכי על סמך ניחוש שהטיפול שלא לא יהיה כראוי הוא לא לעניין.אלי תשמע אני הצעתי לו לא לקנות גאקו מסיבה אחת שיש מצב והוא לא ישקיע עלהתוכי שלו ויקנה לו תערובת מה שמרבית המגדלים עושים וישכחו שיש לגאקו חוסרבסידן ולא יטפלו בו
אני מכבד ומעריך מאוד את הרצון שלך לעזור אך יחד עם זאת אך הצעה באה על סמך קבלת ידע מהמגדל על תנאי הגידול,
יכולות הגידול שלו וההגבלות. לא ניתן לשלול סוגי תוכים על סמך ניחושים שהמגדל לא יטפל כראוי, מעבר לכך שזה לא בדיוק יפה.
במקרה הנ"ל, לא רק שזה מוטעה (כמו שיהיה בכל מקרה), אלא שגם אתה מציע לו בסופו של יום לקחת תוכי רועש כאשר הוא
מציין שיש לו בעיה של רעש ולכן קקדו פסול כבר מראש.
UziDesign
UziDesign
בגלל זה אמרתי לו לקנות בסוף ג'אקו וזה החלטה שלו
אם תוכל לערוך או למחוק את הודעתיי ואני לא יגיב יותר באשכול זה רק אם יהיה לו עוד שאלה נוספת תודה מראש קוקו
אם תוכל לערוך או למחוק את הודעתיי ואני לא יגיב יותר באשכול זה רק אם יהיה לו עוד שאלה נוספת תודה מראש קוקו
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
אין צורך למחוק או לערוך,האתר נועד להציג דיעות שונות ומגוונות של חברים אבל כדאי לדייק ולא להסיק מסקנות חפוזות.
לא משנה סוג התוכי ולא משנה מאין אתה רוכש,חשוב לדעת שתוכי זקוק לנו ולטיפול שוטף,אם מדובר בקקדו או בקוקטיל
לכל תוכי צריך את תשומת הלב שלו.
לא משנה סוג התוכי ולא משנה מאין אתה רוכש,חשוב לדעת שתוכי זקוק לנו ולטיפול שוטף,אם מדובר בקקדו או בקוקטיל
לכל תוכי צריך את תשומת הלב שלו.