והגוזלים היום של הזוג הדררות הכחולות יצאו
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעיה עם הדררות
מנהל: מפקחים
בעיה עם הדררות
יש לי זוג דררות אחד כחול ואחת צהובה היום אני רואה על הזכר שהוא פצוע והנוצות שלו כאילו מרטו לו אותם והוא ניהיה רזה אני חושב שהנקבה תוקפת אותו מה לעשות במצב כזה ולמה זה קורה.!?
מהבית הטלה מתי הם מתחילים לאכול לבד.!?..... שבוע טובבבבב תודה

Re: בעיה עם הדררות
אני חושב שכשהם יוצאים מבית ההטלה אתה צריך להפריד אתה הגוזלים לכלוב אחר שלא יתקפו אותם...
אבל תחכה לעוד תגובות....
אבל תחכה לעוד תגובות....
אם יש בעייה של תקיפות צריך להפריד ביניהם,כמה זמן הם ביחד?
לגבי הגוזלים הם יהיו עצמאים לחלוטין בין שבוע לשבועיים לאחר יציאה מהתא,אתה צרך לוודא שהם אוכלים לבד במידה ואתה מתכון להעבירם לכלוב נפרד.
לגבי הגוזלים הם יהיו עצמאים לחלוטין בין שבוע לשבועיים לאחר יציאה מהתא,אתה צרך לוודא שהם אוכלים לבד במידה ואתה מתכון להעבירם לכלוב נפרד.
יתכן והנקבה עדיין לא מוכנה לריבוי והזכר תוקף אותה מתיסכול,אם ישנם פציעות ופגיעה פיזית כדאי מאוד להפריד לתקופה,אם אפשר
למקם אותם קרוב אחד לשני בכלובים שונים ולאחר שבועיים לנסות לחבר שוב ולראות מה קורה.
למקם אותם קרוב אחד לשני בכלובים שונים ולאחר שבועיים לנסות לחבר שוב ולראות מה קורה.
הבעייה היא שהזכר הוא זה שפצוע לא הנקבה
ויש לי עוד שאלה איזה תוכי מסוג גדול מומלץ לגידול ושיודע לדבר יש לי כבר ג'אקו ועכשיו אני עובד בחופש ואני מעוניין להביא תוכי גדול מה מומלץ.!?
ויש לי עוד שאלה איזה תוכי מסוג גדול מומלץ לגידול ושיודע לדבר יש לי כבר ג'אקו ועכשיו אני עובד בחופש ואני מעוניין להביא תוכי גדול מה מומלץ.!?

האמזונה בעל כושר דיבור טוב במיוחד האמזונה צהובת הראש וכחולת הכתר,אמזונה מילי עם כושר דיבור ממוצע יחסית לאמזונות
חסרונות-תוקפנות בלתי צפוייה ושינויי מצבי רוח,רמת רעש גבוהה.
האקלקטוס בעל כושר דיבור - בעל אופי אופי מיוחד מומלץ זכרים כי להם כושר דיבור טוב יותר מלנקבות.
אל תשכח שרמת דיבור הינה תוצאה של תקשורת וקשר בין המגדל לתוכי אך עם כל זאת יתכן שפריטים מסויימים לא ידברו או ידמרו מספר מילים בלבד.
חסרונות-תוקפנות בלתי צפוייה ושינויי מצבי רוח,רמת רעש גבוהה.
האקלקטוס בעל כושר דיבור - בעל אופי אופי מיוחד מומלץ זכרים כי להם כושר דיבור טוב יותר מלנקבות.
אל תשכח שרמת דיבור הינה תוצאה של תקשורת וקשר בין המגדל לתוכי אך עם כל זאת יתכן שפריטים מסויימים לא ידברו או ידמרו מספר מילים בלבד.
זה חשוב תמיד, זה אמור להיות כחלק מהתזונה הרגילה שלהם...
אם לא הייתי רואה את הגיל של הנקבה הייתי אומר שהיא מוכנה והזכר עדיין לא.
תבדוק עם הנוצות שלו בתוך הבית הטלה, ד'א אם זה נמשך תפריד אותו לשבועיים/ עד שהוא יחלים.
[ פורסם על-ידי מכשיר נייד ]
תבדוק עם הנוצות שלו בתוך הבית הטלה, ד'א אם זה נמשך תפריד אותו לשבועיים/ עד שהוא יחלים.
[ פורסם על-ידי מכשיר נייד ]