ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סקר - באלו סוגי דייסות לגוזלים אתם משתמשים
מנהל: מפקחים
Re: סקר - באלו סוגי דייסות לגוזלים אתם משתמשים
העיכול היא יותר טוב בקייטי
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
אני כל הפעמים שהתחמתי יצא שהביאו לי את הדייסה בקופסה של אוכל ככה שאני לא יודע אפילו סוג אחד..
חשוב לדעת ולהתעניין גם בסוג הדייסה שהינך מאכיל,כך רוכשים ניסיון,אם תדע מהי סוג הדייסה כשתחליף דייסה תוכל לבצע השוואות.
בכל מקרה עד עתה נראה שהדייסות מתוצרת קייטי הינם הדייסות שרוב המגדלים שהצביעו משתמשים בהם.
המשיכו להצביע ..אולי בכל זאת נראה שינוי..
בכל מקרה עד עתה נראה שהדייסות מתוצרת קייטי הינם הדייסות שרוב המגדלים שהצביעו משתמשים בהם.
המשיכו להצביע ..אולי בכל זאת נראה שינוי..
אוקי,
לקח לי קצת זמן להתאפס על הפרטים אבל הנה המידע:
עד לפני כמה שבועות השתמשתי בנוטריברד, לא ברור לי למה יש אופציה גם לנוטרי וגם לורסה לגה, זה לא אותו דבר? אצלי כתוב נוטרי ולמטה ורסה..
בכל מקרה, לפני כמה שבועות עברתי לדיסה שמוכרים במקור חדרה, מדובר בחברה שקוראים לה CEDE ועל האריזה שלה מפורטים הפרטים הבאים באחוזים:
18 - פרוטאין, 3.5 - שומן, 2 - סיבים, 10 - לחות, 4.5 אפר, 0.9 סידן.
יש לה ריח של שוקולד משום מה, או שזה סתם נדמה לי. בכל מקרה, ההבדל המורגש ביותר הוא שאתה לא מגיע איתה לדיסה אחידה, יש בה חיספוס מסויים, היא יותר דייסתית מנוטרי בירד שהיא יותר אחידה..
באשר להשפעות והבדלים אין לי איך לעשות הבדלה, בינתיים הואכלו ממנה שני גוזלי קוקוטייל (התאומים חח) שכבר היו לקראת גמילה והיום כבר לא פה. היא כן תועמד למבחן מאד קשה בימים הקרובים.
אלי, אני אשמח שתגיד לי מה אתה חושב על המפרט, קריטי לי אפילו.
לקח לי קצת זמן להתאפס על הפרטים אבל הנה המידע:
עד לפני כמה שבועות השתמשתי בנוטריברד, לא ברור לי למה יש אופציה גם לנוטרי וגם לורסה לגה, זה לא אותו דבר? אצלי כתוב נוטרי ולמטה ורסה..
בכל מקרה, לפני כמה שבועות עברתי לדיסה שמוכרים במקור חדרה, מדובר בחברה שקוראים לה CEDE ועל האריזה שלה מפורטים הפרטים הבאים באחוזים:
18 - פרוטאין, 3.5 - שומן, 2 - סיבים, 10 - לחות, 4.5 אפר, 0.9 סידן.
יש לה ריח של שוקולד משום מה, או שזה סתם נדמה לי. בכל מקרה, ההבדל המורגש ביותר הוא שאתה לא מגיע איתה לדיסה אחידה, יש בה חיספוס מסויים, היא יותר דייסתית מנוטרי בירד שהיא יותר אחידה..
באשר להשפעות והבדלים אין לי איך לעשות הבדלה, בינתיים הואכלו ממנה שני גוזלי קוקוטייל (התאומים חח) שכבר היו לקראת גמילה והיום כבר לא פה. היא כן תועמד למבחן מאד קשה בימים הקרובים.
אלי, אני אשמח שתגיד לי מה אתה חושב על המפרט, קריטי לי אפילו.

השתמשתי רק ב"ורסל לגה" אז איני יכול להשוות למשהו אחר,אך מאוד נהניתי ממנה,ונראה שגם בונדי-הפיצ' פייס המתוק שהחתמתי בדייסה בהצלחה רבה!
-דרך אגב,מה המחיר הממוצע בחנויות של קופסת מזון כזו (למשל a19) לתוכים קטנים,ומה משקלה?
-דרך אגב,מה המחיר הממוצע בחנויות של קופסת מזון כזו (למשל a19) לתוכים קטנים,ומה משקלה?
"הדרך אל האושר היא האושר שבדרך"... בהצלחה!
אני די קשה בקטע של החלפת מזון,אני דוגל בפיתגם שלאה אומרת לי "דבר טוב לא מתקנים" ,השתמשתי תקופה ארוכה
בדייסות של קייטי ,המירקם היה לא רע וההתפתחות של הגוזלים מעולה,על אף שרכשתי כמויות גדולות ושיריינתי לי דייסה
מצאתי את עצמי כמעט ללא דייסה בגלל חוסר .
בתקופה האחרונה (כשנה) אני משתמש בדייסה של פריטי בירד ודי מרוצה,אני עדיין מנסה לבחון את אותו סוג דייסה אך
עם אחוזי מרכיבים שונים על מנת לבדוק כיצד זה משפיע על ההתפתחות בשלבים שונים .
בכל מקרה חשוב לי מאוד שהחברה ממנה אני רוכש תתן לי תמיכה בכל שאלה ואף תתווך ביני לבין היצרן בשאלות מהותיות,את
זה הצלחתי לקבל בחברת מדיוני בתוספת של יחס חם ואדיבות.
לעומת זאת ,בניסיונות תקשורת עם חברת שיף ריבובסקי נחלתי אכזבה מהמענה מצד מנהלי המכירות -חגית ונטלי והן
מצד מנכ"ל החברה מר מרום שלמרות שפעמיים השארתי לו הודעות וביקשתי שיחזור אליי לא טרח לעשות כן.
אם תשאלו אותי באופן אישי אז קייטי היא דייסה טובה אבל לא פחות חשוב גם המענה התמיכה בעת הצורך והיחס הכללי.
לגבי המרכיבים.
ישנם יצרנים שגורסים שתוכים גדולים זקוקים למעט פרוטאין ואחרים לא בדיעה זו.
אני אשתדל להוסיף את המרכיבית של שתי הדייסות מאוחר יותר.
בדייסות של קייטי ,המירקם היה לא רע וההתפתחות של הגוזלים מעולה,על אף שרכשתי כמויות גדולות ושיריינתי לי דייסה
מצאתי את עצמי כמעט ללא דייסה בגלל חוסר .
בתקופה האחרונה (כשנה) אני משתמש בדייסה של פריטי בירד ודי מרוצה,אני עדיין מנסה לבחון את אותו סוג דייסה אך
עם אחוזי מרכיבים שונים על מנת לבדוק כיצד זה משפיע על ההתפתחות בשלבים שונים .
בכל מקרה חשוב לי מאוד שהחברה ממנה אני רוכש תתן לי תמיכה בכל שאלה ואף תתווך ביני לבין היצרן בשאלות מהותיות,את
זה הצלחתי לקבל בחברת מדיוני בתוספת של יחס חם ואדיבות.
לעומת זאת ,בניסיונות תקשורת עם חברת שיף ריבובסקי נחלתי אכזבה מהמענה מצד מנהלי המכירות -חגית ונטלי והן
מצד מנכ"ל החברה מר מרום שלמרות שפעמיים השארתי לו הודעות וביקשתי שיחזור אליי לא טרח לעשות כן.
אם תשאלו אותי באופן אישי אז קייטי היא דייסה טובה אבל לא פחות חשוב גם המענה התמיכה בעת הצורך והיחס הכללי.
לגבי המרכיבים.
ישנם יצרנים שגורסים שתוכים גדולים זקוקים למעט פרוטאין ואחרים לא בדיעה זו.
אני אשתדל להוסיף את המרכיבית של שתי הדייסות מאוחר יותר.