ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוניור גרין צ'אק
מנהל: מפקחים
- מתניה שניידר
- בקיעה

קוניור גרין צ'אק
שלום וברכה
היתי מעונין ליקנות תוכי גרין צ'אק
ויש לי מספר שאלות:
מה מחירו
היכן מומלץ לירכוש
האם מישהו מהפורום מכיר מישהו שמוכר
ואיזה גודל כלוב ממומלץ בישבילו
היתי מעונין ליקנות תוכי גרין צ'אק
ויש לי מספר שאלות:
מה מחירו
היכן מומלץ לירכוש
האם מישהו מהפורום מכיר מישהו שמוכר
ואיזה גודל כלוב ממומלץ בישבילו
תן חיוך הכל לטובה!!!!!!!!!!!!!!

-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: קוניור גרין צ'אק
אתה רוצה האכלת יד או פרא
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
- מתניה שניידר
- בקיעה

קוניור גרין צ'יק *
מחיר - תלוי במוטציות (ילו סייד, כחול וכו') לדעתי שווה להשקיע קצת יותר במוטציה זה יותר יפה. אני קונה ילו סייד. המחירים נעים בין 500-800 +-
היכן מומולץ לרכוש - אצל מגדלים פרטיים. וכשאתה הולך לקנות תבדוק אם הסביבה של התוכי נקייה וכלי האוכל והמים נקיים וכ'ו. עדיף גם שההורים או הגוזלים יהיו בדוקי מחלות.
גודל כלוב מומולץ - כמו שיותר גדול. אבל לא יותר קטן מ - 1 מטר גובה 45 רוחב 45 עומק. לדעתי. שיהיה כלוב האכלת יד.
מקווה שעזרתי (:
מחיר - תלוי במוטציות (ילו סייד, כחול וכו') לדעתי שווה להשקיע קצת יותר במוטציה זה יותר יפה. אני קונה ילו סייד. המחירים נעים בין 500-800 +-
היכן מומולץ לרכוש - אצל מגדלים פרטיים. וכשאתה הולך לקנות תבדוק אם הסביבה של התוכי נקייה וכלי האוכל והמים נקיים וכ'ו. עדיף גם שההורים או הגוזלים יהיו בדוקי מחלות.
גודל כלוב מומולץ - כמו שיותר גדול. אבל לא יותר קטן מ - 1 מטר גובה 45 רוחב 45 עומק. לדעתי. שיהיה כלוב האכלת יד.
מקווה שעזרתי (:
- מתניה שניידר
- בקיעה

תגיד איזה פרטים אז ירחיבו לך עליהם...
- מתניה שניידר
- בקיעה

למשל איפה יש מקומות לקניה (חוות תוכים) והאים מומלץ שם

חוות התוכים יגור והס לא מחזיקים גרין צ'יקים העונה. כבר בדקתי לעצמי...
לא כ"כ מומלץ לקנות בחוות תוכים כמו גור והס בגלל שיש שם הרבה תוכים וסיכויים גבוהים יותר למחלות וגם בגלל שיש שם כ"כ הרבה תוכים אז כל תוכי מקבל פחות יחס מאשר אצל מגדל פרטי...
כנס ליד 2 תחפש באזור שלך...
יש את המקור בחדרה שיש להם גרין צ'יקים נראלי רגיל 600 וילו סייד 800 שזה קצת יקר...אני ממליץ לך לחפש ביד 2 ככה אני מצאתי...
מאיפה אתה?
לא כ"כ מומלץ לקנות בחוות תוכים כמו גור והס בגלל שיש שם הרבה תוכים וסיכויים גבוהים יותר למחלות וגם בגלל שיש שם כ"כ הרבה תוכים אז כל תוכי מקבל פחות יחס מאשר אצל מגדל פרטי...
כנס ליד 2 תחפש באזור שלך...
יש את המקור בחדרה שיש להם גרין צ'יקים נראלי רגיל 600 וילו סייד 800 שזה קצת יקר...אני ממליץ לך לחפש ביד 2 ככה אני מצאתי...
מאיפה אתה?
לא ביד 2. פנה אליי באישי ואני יפנה אותך למישהי במחירים נמוכים. 350 שקל מוחתם רגיל 450 ילו.
[ פורסם על-ידי מכשיר נייד ]
[ פורסם על-ידי מכשיר נייד ]

- מתניה שניידר
- בקיעה

מה קורא אני פניתי אליך כבר 5 הודעות ואתה לא מחזיר??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!