ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עמותת מגדלי התוכים וצפורי הנוי בארץ ישראל
מנהל: מפקחים
עמותת מגדלי התוכים וצפורי הנוי בארץ ישראל
שלום לאלי וכל חברי הפורום
במזל טוב הוקמה עמותת מגדלי התוכים וצפורי הנוי בארץ ישראל
העמותה הינה עמותה רשומה ופועלת על פי חוק העמותות
http://www.justice.gov.il/NR/rdonlyres/ ... ltakin.doc
העמותה יוצאת לדרך במפגש חברים שיערך ב 29/2/08
מטרות העמותה
1.לספק אינפורמציה ולתמוך במגדלי תוכים וציפורי נוי בהחזקה ברבייה וטיפול בבעלי הכנף.
2.לעודד את חברי העמותה כמו גם את כלל הצבור לטיפול נאות בתוכים ובצפורי הנוי הכולל סביבה מועשרת ,מזון מועשר ומתאים וטפול וטרינרי.
3.לעודד גידול ,תוכים וציפורי נוי בתנאי שבי למען הדורות הבאים.
4.לקיים וליצור קשרים בין מגדלים לשם פיתוח וריבוי של תוכים וציפורי נוי.
5.לידע ולהדריך את חברי העמותה כיצד מגדלים אחרים בארץ ובעולם מגדלים את ציפורי הנוי והתוכים שלהם.
6.לקיים מפגשים ותערוכות על מנת להעשיר את הידע של חברי העמותה.
7.לייצג את חברי העמותה מול משרדי הממשלה השונים.
חברים המעונינים להרשם לעמותה או לקבל פרטים נוספים מוזמנים לשלוח אימייל לכתובת העמותה
israelparrot@gmail.com
שבת שלום
חיים וארנון
במזל טוב הוקמה עמותת מגדלי התוכים וצפורי הנוי בארץ ישראל
העמותה הינה עמותה רשומה ופועלת על פי חוק העמותות
http://www.justice.gov.il/NR/rdonlyres/ ... ltakin.doc
העמותה יוצאת לדרך במפגש חברים שיערך ב 29/2/08
מטרות העמותה
1.לספק אינפורמציה ולתמוך במגדלי תוכים וציפורי נוי בהחזקה ברבייה וטיפול בבעלי הכנף.
2.לעודד את חברי העמותה כמו גם את כלל הצבור לטיפול נאות בתוכים ובצפורי הנוי הכולל סביבה מועשרת ,מזון מועשר ומתאים וטפול וטרינרי.
3.לעודד גידול ,תוכים וציפורי נוי בתנאי שבי למען הדורות הבאים.
4.לקיים וליצור קשרים בין מגדלים לשם פיתוח וריבוי של תוכים וציפורי נוי.
5.לידע ולהדריך את חברי העמותה כיצד מגדלים אחרים בארץ ובעולם מגדלים את ציפורי הנוי והתוכים שלהם.
6.לקיים מפגשים ותערוכות על מנת להעשיר את הידע של חברי העמותה.
7.לייצג את חברי העמותה מול משרדי הממשלה השונים.
חברים המעונינים להרשם לעמותה או לקבל פרטים נוספים מוזמנים לשלוח אימייל לכתובת העמותה
israelparrot@gmail.com
שבת שלום
חיים וארנון
Re: עמותת מגדלי התוכים וצפורי הנוי בארץ ישראל
לפחות תפרסמו את האמת על ה-"עמותה" שהקמתם,
מאחורי הקלעים הוקמה עמותה ל"אליטות" בלבד,
אין ספק שלגוף כזה אני לא אצטרף.
מאחורי הקלעים הוקמה עמותה ל"אליטות" בלבד,
אין ספק שלגוף כזה אני לא אצטרף.
ראשית כשפתחתי את ההודעה הופיע אזהרה על וירוס, אז ברור שסגרתי וכבר לא קראתי.
שנית אלון מה אתה יודע שאנחנו לא יודעים?
אולי תשתף אותנו גם
בבקשה
שנית אלון מה אתה יודע שאנחנו לא יודעים?
אולי תשתף אותנו גם
בבקשה
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אווה הקובץ נקי, ביצעתי בדיקה ע"י 32 תוכנות, הנה הבדיקה:
http://www.virustotal.com/analisis/33cd ... bbec950cd8" onclick="window.open(this.href);return false;
בנוגע לכל העמותה, אני לא מעודכן בנושא.
אשמח אם מישהו יעדכן בנושא.
http://www.virustotal.com/analisis/33cd ... bbec950cd8" onclick="window.open(this.href);return false;
בנוגע לכל העמותה, אני לא מעודכן בנושא.
אשמח אם מישהו יעדכן בנושא.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
עוזי תודה
שאלה לחיים.
למה אני צריכה לקרוא את כל הבלה-בלה לגבי ניהול עמותה תקין. זה צריך להיות מובן מעליו שהוא צריך להתנהל כך.
שנית, איך המצב עם הרשות???מה קורה עם הגזירות??האם זה קיים? האם עדיין רוצים לדרוש אגרה? או שירדו מהעץ שעליו טיפסו??
מאחר ואין לנו שום מידע בקשר לנושא, למה המגדלים צריכים לפרסם או להפיץ ברבים מעבר לחוגים של אתר זה או אחר מה הם מגדלים.
האם זה לא יהיה בומרנג?
אני מצטערת אם נשמעת חשדנית ואולי פראנוידית, אבל פשוט מכירה את הנפשות הפועלות מצד הרשויות.
שאלה לחיים.
למה אני צריכה לקרוא את כל הבלה-בלה לגבי ניהול עמותה תקין. זה צריך להיות מובן מעליו שהוא צריך להתנהל כך.
שנית, איך המצב עם הרשות???מה קורה עם הגזירות??האם זה קיים? האם עדיין רוצים לדרוש אגרה? או שירדו מהעץ שעליו טיפסו??
מאחר ואין לנו שום מידע בקשר לנושא, למה המגדלים צריכים לפרסם או להפיץ ברבים מעבר לחוגים של אתר זה או אחר מה הם מגדלים.
האם זה לא יהיה בומרנג?
אני מצטערת אם נשמעת חשדנית ואולי פראנוידית, אבל פשוט מכירה את הנפשות הפועלות מצד הרשויות.

שלום אווה ושאר החברים
ראשית תשובה לאלון העמותה לא הוקמה מאחורי הקלעים של שום דבר
אין לך ולו שמץ של מושג במה כרוכה הקמת עמותה ובוודאי שאינך יודע שארנון ואני השקענו מכספינו וזמננו על מנת להקים דבר מאפס.חבל ללכלך כשאין לך מושג במה מדובר.
זרעי העמותה נבטו במפגשים של פורום מידע ומכירות של הייד פארק, בהם השתתפו גם חברים מפורום זה. דחיפה להקמה קיבלנו מחברים ותיקים ומנוסים שהיו חברים ומנהלים בעמותת התוכון האנגלי "עליה השלום".
כדי להסיר ספק העמותה הינה ללא כוונות רווח וכל נושאי התפקידים שבה עושים ויעשו את עבודם בהתנדבות!!!
פרסמנו את הלינק על מנת שאנשים כמו אלון יקראו ויבינו מה פרוש עמותה ובאיזה מסגרת חוקית היא עובדת
נושא הבטחון האישי יקר לנו בהיותנו מגדלים בעצמינו ולכן איננו מפרסמים את שמות חברי העמותה מקום המפגש וכד' אלא רק לחברי העמותה
אם תפני לאימייל של העמותה תקבלי פרטים מלאים
שבת שלום
ראשית תשובה לאלון העמותה לא הוקמה מאחורי הקלעים של שום דבר
אין לך ולו שמץ של מושג במה כרוכה הקמת עמותה ובוודאי שאינך יודע שארנון ואני השקענו מכספינו וזמננו על מנת להקים דבר מאפס.חבל ללכלך כשאין לך מושג במה מדובר.
זרעי העמותה נבטו במפגשים של פורום מידע ומכירות של הייד פארק, בהם השתתפו גם חברים מפורום זה. דחיפה להקמה קיבלנו מחברים ותיקים ומנוסים שהיו חברים ומנהלים בעמותת התוכון האנגלי "עליה השלום".
כדי להסיר ספק העמותה הינה ללא כוונות רווח וכל נושאי התפקידים שבה עושים ויעשו את עבודם בהתנדבות!!!
פרסמנו את הלינק על מנת שאנשים כמו אלון יקראו ויבינו מה פרוש עמותה ובאיזה מסגרת חוקית היא עובדת
נושא הבטחון האישי יקר לנו בהיותנו מגדלים בעצמינו ולכן איננו מפרסמים את שמות חברי העמותה מקום המפגש וכד' אלא רק לחברי העמותה
אם תפני לאימייל של העמותה תקבלי פרטים מלאים
שבת שלום
חיים,
אני לא אצור איתך כאן ויכוח,
מה זה עמותה אני בהחלט יכול ללמד אותך !
נושא הבטחון האישי ? מעניין מדוע אתה מסתתר,רוצים חלילה לפגוע בך ? בכם ? קשה לי להאמין.
הצורה והדרך בה אתם מקימים עמותה עם כל החשאיות סביבה בהחלט מעוררים תמיהות,
אני מאחל לך בהצלחה בעמותה,
בכל אופן אני לא אקח חלק בזה למרות שלדעתי צריך שיהיה ארגון המאחד ומאגד את חובבי התוכים,
אך ללא אינטריגות,תככים ואליטות.
מדובר בתחביב וזה העיקר ההנאה שבדבר.
לסיכום:
בעמותה המוקמת בחשאיות ודרך הודעות במייל בלבד עולים לא מעט סימני שאלה,
כשמקימים עמותה החוק אומר שמקבלים כל אדם באשר הוא ללא סינון מהסוג שאתם עושים.
אני לא אצור איתך כאן ויכוח,
מה זה עמותה אני בהחלט יכול ללמד אותך !
נושא הבטחון האישי ? מעניין מדוע אתה מסתתר,רוצים חלילה לפגוע בך ? בכם ? קשה לי להאמין.
הצורה והדרך בה אתם מקימים עמותה עם כל החשאיות סביבה בהחלט מעוררים תמיהות,
אני מאחל לך בהצלחה בעמותה,
בכל אופן אני לא אקח חלק בזה למרות שלדעתי צריך שיהיה ארגון המאחד ומאגד את חובבי התוכים,
אך ללא אינטריגות,תככים ואליטות.
מדובר בתחביב וזה העיקר ההנאה שבדבר.
לסיכום:
בעמותה המוקמת בחשאיות ודרך הודעות במייל בלבד עולים לא מעט סימני שאלה,
כשמקימים עמותה החוק אומר שמקבלים כל אדם באשר הוא ללא סינון מהסוג שאתם עושים.
על איזה סינון אתה בדיוק מדבר
פנית ולא קיבלת טופס הרשמה
מישהו מנע ממך מידע כלשהו
פנית ולא קיבלת טופס הרשמה
מישהו מנע ממך מידע כלשהו
חיים,
שלחתי לך לאישי תשובה,בוא נשוחח על כך לא כאן בפורום ותקבל הבהרות.
שלחתי לך לאישי תשובה,בוא נשוחח על כך לא כאן בפורום ותקבל הבהרות.
חיים וארנון שלום,
באופן כללי כל מגדל יכול באופן חופשי לבחור האם בדעתו להצטרף לעמותה והאם היא תענה על צרכיו,לכן
לדעתי הויכוחים כאן מיותרים לחלוטין ולא ראויים.
באופן אישי הייתי מבקש שתענו ותפרטו יותר בנוגע לסעיפים שהעליתם ולדעתכם העמותה תפעל על פיהם
וזאת על מנת שהחברים יבינו לעומק את מהות העמותה.
שאלותיי הן:
1)כיצד העמותה תספק אינפורמצייה ספציפית למגדל X בזמן אמת ובמה מתבטאת התמיכה בסעיף 1
2)האם יש צורך לעודד מגדל?מגדל לא יחל לגדל או יפסיק לגדל בתגובה לעידוד כזה או אחר,כיום
כל המגדלים קטנים כגדולים עושים זאת מאהבה,במה יתבטא העידוד?
3)אני מתייחס לסעיפים 4ו-5 פיתוח קשרים עם מגדלים שונים זהו נושא מורכב,הנושא קשור ישירות לסוג
הגידול של החברים השונים לאופי הגידול לכימיה שנוצרת לגילו להשכלתו וכו',את הקשרים הרצויים לרוב
חברי הקהילה מוצאים באתרים השונים.
קיום מפגשים שונים והרצאות יכולות להיעשות ללא קשר לעמותה,ובנוגע לייצוג מול משרדי הממשלה השונים
איני מבין כלל וכלל מדוע אני צריך ייצוג כלשהו,אני מתייחס לנקודות שהעליתם ובמידה ותתנו הסבר פרטני יותר
לכל סעיף יכול להיות שאבין באופן אישי את הצורך באגודה ואת ההטבות הגלומות בחברות בה.
מעבר לכך דעתי האישית היא שבכל תחביב שמעורבים בו ענייני כספים תמיד ישנם סיכסוכים,אני מאמין בכל ליבי
שתפעלו ביושר אך לא תמיד כולם יחשבו כך,
אני בכל אופן מאחל לכם דרך צלחה,
באופן כללי כל מגדל יכול באופן חופשי לבחור האם בדעתו להצטרף לעמותה והאם היא תענה על צרכיו,לכן
לדעתי הויכוחים כאן מיותרים לחלוטין ולא ראויים.
באופן אישי הייתי מבקש שתענו ותפרטו יותר בנוגע לסעיפים שהעליתם ולדעתכם העמותה תפעל על פיהם
וזאת על מנת שהחברים יבינו לעומק את מהות העמותה.
שאלותיי הן:
1)כיצד העמותה תספק אינפורמצייה ספציפית למגדל X בזמן אמת ובמה מתבטאת התמיכה בסעיף 1
2)האם יש צורך לעודד מגדל?מגדל לא יחל לגדל או יפסיק לגדל בתגובה לעידוד כזה או אחר,כיום
כל המגדלים קטנים כגדולים עושים זאת מאהבה,במה יתבטא העידוד?
3)אני מתייחס לסעיפים 4ו-5 פיתוח קשרים עם מגדלים שונים זהו נושא מורכב,הנושא קשור ישירות לסוג
הגידול של החברים השונים לאופי הגידול לכימיה שנוצרת לגילו להשכלתו וכו',את הקשרים הרצויים לרוב
חברי הקהילה מוצאים באתרים השונים.
קיום מפגשים שונים והרצאות יכולות להיעשות ללא קשר לעמותה,ובנוגע לייצוג מול משרדי הממשלה השונים
איני מבין כלל וכלל מדוע אני צריך ייצוג כלשהו,אני מתייחס לנקודות שהעליתם ובמידה ותתנו הסבר פרטני יותר
לכל סעיף יכול להיות שאבין באופן אישי את הצורך באגודה ואת ההטבות הגלומות בחברות בה.
מעבר לכך דעתי האישית היא שבכל תחביב שמעורבים בו ענייני כספים תמיד ישנם סיכסוכים,אני מאמין בכל ליבי
שתפעלו ביושר אך לא תמיד כולם יחשבו כך,
אני בכל אופן מאחל לכם דרך צלחה,