ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מקלחת לתוכי "מזמר"
מנהל: מפקחים
מקלחת לתוכי "מזמר"
שלום,כמו שאתם רואים אני חדש פה... (וגם חדש עם התוכי). התוכי שלי (מזמר - red rumped) די אוהב לעשות מקלחת, רציתי לדעת כמה מקלחות לתת לו לעשות בשבוע? זה אפשרי כל יום או שלא כדאי בתדירות גבוהה?
תודה.
תודה.

Re: מקלחת לתוכי "מזמר"
שלום וברוך הבא,
אתה אומר "לתת לו לעשות" משמע הוא בוחר לעשות מקלחות ולא אתה מקלח אותו?כיצד
מתבצע עניין המקלחות?
אתה אומר "לתת לו לעשות" משמע הוא בוחר לעשות מקלחות ולא אתה מקלח אותו?כיצד
מתבצע עניין המקלחות?
היי חיים שמחה שהצטרפת:]
לגבי שאלתך, זה בסדר במיוחד בימים החמים של הקיץ, תשתדל שהמים לא יעברו את קו הבטן כי הוא עלול לטבוע.
לגבי שאלתך, זה בסדר במיוחד בימים החמים של הקיץ, תשתדל שהמים לא יעברו את קו הבטן כי הוא עלול לטבוע.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
תודה, אני שם לו קערה רחבה עם מים רדודים (כסנטימטר וחצי) על מגבת, והוא קופץ לתוכה ומתחיל לההשפריץ לכל הכיוונים.
(הוא יכול לצאת מהקערה בכוחות עצמו, הדפנות שלה ממש נמוכות).
(הוא יכול לצאת מהקערה בכוחות עצמו, הדפנות שלה ממש נמוכות).

הוא מוחתם?
חח אם כן ננדיר..
[ פורסם על-ידי מכשיר נייד ]
חח אם כן ננדיר..
[ פורסם על-ידי מכשיר נייד ]

בימים חמים אלו במיוחד שים לו כל יום את הכלי עים מים ושיבחר לעצמו את הזמן למקלחת ,
משפריץ לכל עבר ? זה רגיל והעיקר שהוא דואג להיגיינה שלו ,חשוב, ושיהנה קצת מגיע לו,
משפריץ לכל עבר ? זה רגיל והעיקר שהוא דואג להיגיינה שלו ,חשוב, ושיהנה קצת מגיע לו,