ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מתגעגע

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
עידו
פלומה
פלומה
שם פרטי:: עידו

מתגעגע

שליחה על ידי עידו »

היי אנשים
אז אני מניח שכולכם יודעים שפטל נפטרה לפני כמה חודשים אבל אני עדיין לא מצליח לשכוח ממנה
יש לי ימים שאני לא יוצא מהבית בגלל באסה שזה קרה תמונהתמונה
אני מניח שלמרות הזמן הקצר שהיא הייתה אצלי נקשרתי אליה מאוד מאוד עד כדי כך שקשה לי להתמודד עם זה שהיא לא פה

איך אתם מתמודדים או התמודדתם עם אובדן של תוכי או בעל חיים??

נ.ב.
אמא שלי אמרה שליומולדת 16 (עוד פחות משנה) הם יקנו לי תוכי גדול, בעיקרון אני רוצה ג'אקו או אמזונה בלו פרונט שאני יודע שיש יחסית הרבה בארץ
תמונה
סמל אישי של משתמש
koko7040
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: אדיר

Re: מתגעגע

שליחה על ידי koko7040 »

פשוט לשכוח ולא להיזכר גם לי היה תוכי מעל שנתיים ומכרתי אותו עד לפני חצי שנה בגלל כמות הרעש העצומה אבל עדין אהבתי אותו וביום שמכרתי כמובן לידיים טובות אני בכיתי בלי הגזמה אולי 5 שעות ועכשיו אני מנסה לשכוח ולהמשיך אלה כרגע יש לי תיכנונים מקווה שיצא לפועל
נערך לאחרונה על ידי koko7040 ב 07 אוגוסט 2009 00:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
סמל אישי של משתמש
עידו
פלומה
פלומה

שליחה על ידי עידו »

הבעיה היא שאני לא רוצה לשכוח!!
זה משהו שרוצים אבל לא רוצים שישאר איתך
מצד אחד אתה לא רוצה לשכוח את החיה מצד שני אתה רוצה "לשמור" אותה איתך
תמונה
סמל אישי של משתמש
schafon
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: גדרה
שם פרטי:: שחף

שליחה על ידי schafon »

אני יודע כמה זה קשה..
התוכי הראשון שלי היה תוכי שגידלתי והחתמתי אותו מגיל צעיר..
ולאחותי הייתה אסטמה והיא לי קשה להיפרד אבל חשבתי שאני מוסר אותו לשמירה בידיים טובות..
הבאתי אותו למגדל עם חווה גדולה שגר בכפר שלי ואחרי כמה זמן פרצו לו לחווה וגנבו לו את התוכים ואחר כך הוא גם עבר דירה אז אני לא יודע אפילו מה קרה לו..
אני מאוד התגעגעתי אליו..הפתרון הכי טוב זה פשוט להביא תוכי אחר שימלא את מקומו..
עדיין תחשוב עליו אבל זה יעזור..
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

עידו אני מכירה את זה.. קודם כשניקה עפה, כשתוכי עף זה כבר כאילו הוא נחשב למת אתה לא יודע מה איתו ואתה לא איתו יותר.. הייתי שבורה ואני עדיין שבורה וכל יום מסתכלת בתמונות ובסרטונים שלה ומסרבת לשכוח.
אחר כך הגיע קוקו שעוד לא היה אצלי בקושי שבוע וכבר מת.. כל יום אני הולכת מקום שבו קברתי אותו, ומסרבת לשכוח.
אני לא אגיד לך שתנסה לשכוח כי אני יודעת שזה בלתי אפשרי. אבל כן אגיד לך שאפשר להקל על הכאב באמצעות יציאה עם חברים, בילויים וככה לנסות לחשוב כמה שפחות.
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
סמל אישי של משתמש
zoriel
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: :]
איש קשר:

שליחה על ידי zoriel »

עידו
הרגשה ממש מוכרת..
לי היה תוכי(קוקטייל) בקושי שנה ואני (שזה הכי כואב והכי עושה ייסורי מצפון) הוצאתי אותו החוצה והוא עף... שלוש שנים הייתי ממש בבאסה למרות שהיו לי עוד תוכים אבל לא אכלת יד (זוגות תוכונים, כנרים, פינקים) וכולם מתו זה היה ממש אכזבה..:/
בכל מקרה אני לא רוצה לבאס אותך.. אבל תנסה לזכור ולשכוח הכוונה שלא להיות בדיכאון ובבאסה, תנסה להסתכל התמונות או סירטונים ולהיזכר.
אני חושבת שזה בסדר גם להתגעגע מידי פעם.. :)
תמונה
"If you never try, you'll never know"
תמונה"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "
bar1321
ביצה
ביצה

שליחה על ידי bar1321 »

הרגשה מוכרת התוכי הראשון שהיה לי היה דררה צהובה והיא מתה לי בידים נכנס לה חולדה לכלוב היא התחילה לצרוח הגעתי לכלוב שלה העפתי תחולדה בהתחלה אבא שלי הרים תתוכי אבל היא עשתה כאילו היא רצתה אותי שהיא באה לידים שלי היא התחילה להירגע ומתה :(
מאז אני לא יכול לשכוח אותה וגם לא רוצה
סמל אישי של משתמש
shayh
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: צפון וכל הארץ
שם פרטי:: שי

שליחה על ידי shayh »

עידו החמוד
הכי טוב זה לחזור מהר מאוד לחיים רגילים,
ואני מאחל לך המון הצלחה עם התוכי החדש ,
תמונה

מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
סמל אישי של משתמש
shiponix
גוזל
גוזל
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: דיויד

שליחה על ידי shiponix »

עידו,

תהליך ההחלמה שלך ממה שקרה לפטל הוא נכון ואמיתי. הוא מה שעושה אותך בנאדם ומגדל טוב. אם לא היה מפריע לך, אם לא היה כואב לך, זה היה השלב שבו מבחינתי משהו לא היה בסדר. במובן מסוים כמישהו קרוב אלינו מת, אנחנו תמיד מחפשים את המקומות שבהם אנחנו לא היינו בסדר איתו. גם זה לגיטימי, זה חשבון הנפש שלנו ולמרות שבסופו של דבר שום דבר מוחשי לא יוצא ממנו, ההתעסקות בו מעצבת אותך כבנאדם. אתה תעריך את התוכי החדש יותר, אתה תיהיה קשוב אליו יותר, אתה תאהב אותו יותר ולאחר מה שהיה גם תסתכל עליו אחרת בכל יום מחדש.

אפשר להיכנס לדיונים פילוסופים שלמים על איך מוות מעצב אותנו כבני אדם. אני יכול להגיד לך שלי הייתה טרגדיה אמיתית במשפחה לפני כמה שנים ושכתוצאה ממנה אני בנאדם אחר לגמרי היום. לטובה או לרעה, המשפט מה שלא הורג אותך מחשל אותך, תופס גם בעולם התוכים.. עם כל הכאב.
תמונה
סמל אישי של משתמש
עידו
פלומה
פלומה

שליחה על ידי עידו »

תמונהתמונה
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”