ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ספריי לנוצות
מנהל: מפקחים
ספריי לנוצות
פעם נראה לי ששמעתי איפושהו שיש כזה דבר ספריי שעוזר לנוצות לצמוח מהר יותר וכמו שצריך.......
האם יש כזה דבר או שהתבדיתי?
כי לתוכי שלי הייתה נשירה ועכשיו לוקח זמן עד שצומח והוא לפעמים משחק עם זה ואני מפחדת שיהיו לו קרחות....
האם יש כזה דבר או שהתבדיתי?
כי לתוכי שלי הייתה נשירה ועכשיו לוקח זמן עד שצומח והוא לפעמים משחק עם זה ואני מפחדת שיהיו לו קרחות....
Re: ספריי לנוצות
הדבר היחיד שיכול לעזור לצמיחה טובה ומהירה זה מקלחות.
ותזונה נכונה
באיזה איזה סוג תוכי מדובר ?
אצלי הייתה בעיה אצל התוכונים שהם היו מכרסמים את הנוצות { רכשתי אותם ממגדל שאני לא ממליץ עליו .... } ולאחר ביקור אצל וטרינר הם קיבלו טיפול והיום כולם בריאים ומטופחים .
דורון
אצלי הייתה בעיה אצל התוכונים שהם היו מכרסמים את הנוצות { רכשתי אותם ממגדל שאני לא ממליץ עליו .... } ולאחר ביקור אצל וטרינר הם קיבלו טיפול והיום כולם בריאים ומטופחים .
דורון
סבבה תודה נעשה לו
זה אקלקטוס
אבל בלי קשר אין ספריי כזה?
זה אקלקטוס
אבל בלי קשר אין ספריי כזה?
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
למיטב ידיעתי אין ספריי כזה
מה שעודר לנוצות לצמוח מהר זה תזונה נכונה ועשירה
מקלחות ואור שמש
מה שעודר לנוצות לצמוח מהר זה תזונה נכונה ועשירה
מקלחות ואור שמש
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
סבבה תודה לכם....
תזונה עשירה זאת אומרת שאפשר לתת תערובת השרייה יותר מהרגיל? כי הוא ממש אוהב את זה
ומה עוד?
תזונה עשירה זאת אומרת שאפשר לתת תערובת השרייה יותר מהרגיל? כי הוא ממש אוהב את זה
ומה עוד?
יותר תערובת השרייה זה עיניין יחסי, כמה את נותנת היום?
חשוב לגוון עם ירקות ופרי.
עופר
חשוב לגוון עם ירקות ופרי.
עופר
יש הבדל בין כירסום נוצות להתפתחות הנוצות,גדילה של הנוצות לעיתים לוקחת זמן,אם אין לתוכי בעייה בריאותית
לא צריך שתהיה בעייה בהתפתחות הנוצות ובטח שלא צריך לנסות עזרים שונים .
לגבי מתן תזונה "יותר מהרגיל" ,איני יודע מה התזונה שהתוכי מקבל היום (כדאי לציין בשאלה כדי שתוכלי לקבל מענה מדוייק יותר) אבל
בכל מקרה התזונה חייבת להיות מאוזנת ולכלול את כל אבות המזון הנחוצים לתוכי,נכון שלעיתים התוכים אוהבים יותר מזון כזה או אחר בדיוק כמונו אך הגדלת הכמות של מזון מסויים אינה בהכרח שיפור התזונה.
הכל צריך להיות במידה בנוגע לירקות/פירות/השרייה/הנבטה וכו'.
אם תעני על שאלתו של עופר וגם תפרטי את מרכיבי המזון נוכל לדעת יותר טוב ולעזור יותר.
האם את יכולה להעלות תמונה של התוכי כדי שנרה את הניצוי?
לא צריך שתהיה בעייה בהתפתחות הנוצות ובטח שלא צריך לנסות עזרים שונים .
לגבי מתן תזונה "יותר מהרגיל" ,איני יודע מה התזונה שהתוכי מקבל היום (כדאי לציין בשאלה כדי שתוכלי לקבל מענה מדוייק יותר) אבל
בכל מקרה התזונה חייבת להיות מאוזנת ולכלול את כל אבות המזון הנחוצים לתוכי,נכון שלעיתים התוכים אוהבים יותר מזון כזה או אחר בדיוק כמונו אך הגדלת הכמות של מזון מסויים אינה בהכרח שיפור התזונה.
הכל צריך להיות במידה בנוגע לירקות/פירות/השרייה/הנבטה וכו'.
אם תעני על שאלתו של עופר וגם תפרטי את מרכיבי המזון נוכל לדעת יותר טוב ולעזור יותר.
האם את יכולה להעלות תמונה של התוכי כדי שנרה את הניצוי?