ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כושר דיבור של גוזל ג'אקו
מנהל: מפקחים
כושר דיבור של גוזל ג'אקו
בתקופה האחרונה מסתבר לי שיותר ויותר גוזלים בגיל נמוך מאוד מצליחים לומר את שמם או מילה שחוזרים עליה,בעבר
הייתי בטוח שיכולות הדיבור מתחילים בגיל 8 חודשים בממוצע,לאחרונה מספר רוכשים ממני מספרים לי על גוזלים שאומרים את שמם כבר בגיל
3 חודשים,לדוגמה:ALOONN שרכש את פאקו שאומר את שמו בבירור ,ואוריוספוב שניקו שהתחיל לומר את שמו כבר בגיל שלושה חודשים בערך.בינתיים אני בקשר עם עוד מספר רוכשים לאחרונה שאינם נמנים על חברי הפורום שמעדכנים אותי לגבי מצב התוכי ואף הם מציינים שהתוכי אומר את שמו.כרגע יש לי גוזלים גמולים שאחד מהם בגיל שלושה חודשים אומר לי "בוא" בבירור.
מעניין אותי לדעת מחברים שרכשו גוזלי ג'אקו האם ובאיזה גיל התוכי החל לדבר את מילותיו הראשונות בבירור,בבקשה רק מי שבאמת
גידל גאקו מגיל גמילה או לפני ויכול לומר את הגיל המדוייק מבלי לעגל פינות.
כמובן שיכולים להגיב גם רוכשים נוספים ממני שלא עידכנו אותי.
תודה.
הייתי בטוח שיכולות הדיבור מתחילים בגיל 8 חודשים בממוצע,לאחרונה מספר רוכשים ממני מספרים לי על גוזלים שאומרים את שמם כבר בגיל
3 חודשים,לדוגמה:ALOONN שרכש את פאקו שאומר את שמו בבירור ,ואוריוספוב שניקו שהתחיל לומר את שמו כבר בגיל שלושה חודשים בערך.בינתיים אני בקשר עם עוד מספר רוכשים לאחרונה שאינם נמנים על חברי הפורום שמעדכנים אותי לגבי מצב התוכי ואף הם מציינים שהתוכי אומר את שמו.כרגע יש לי גוזלים גמולים שאחד מהם בגיל שלושה חודשים אומר לי "בוא" בבירור.
מעניין אותי לדעת מחברים שרכשו גוזלי ג'אקו האם ובאיזה גיל התוכי החל לדבר את מילותיו הראשונות בבירור,בבקשה רק מי שבאמת
גידל גאקו מגיל גמילה או לפני ויכול לומר את הגיל המדוייק מבלי לעגל פינות.
כמובן שיכולים להגיב גם רוכשים נוספים ממני שלא עידכנו אותי.
תודה.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: כושר דיבור של גוזל ג'אקו
האמת בלי לפגוע באיש תמיד שאמרו שיש איזה ג'אקו שמדבר בגיל 3 חודשים "הרמתי גבה".
היה קשה לי להאמין שבגיל כזה מדברים עד אשר שמעתי את אחד הג'אקויים שמכרת (סליחה לא זוכר את שמו).
אצלי הג'אקו החל מדבר בגיל 8 חודשים + - באופן ברור וחוזר על עצמו.
היה קשה לי להאמין שבגיל כזה מדברים עד אשר שמעתי את אחד הג'אקויים שמכרת (סליחה לא זוכר את שמו).
אצלי הג'אקו החל מדבר בגיל 8 חודשים + - באופן ברור וחוזר על עצמו.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
היי אלי,
אצלי הג'אקו כבר בן 7 חודשים ועדיין לא מדבר ,אבל רואים שהוא מנסה ע'י שריקות למיניהם.
אבל אני לא דואג ,אני בטוח שבסופו של דבר הוא ידבר , שייקח את הזמן שלו
אצלי הג'אקו כבר בן 7 חודשים ועדיין לא מדבר ,אבל רואים שהוא מנסה ע'י שריקות למיניהם.
אבל אני לא דואג ,אני בטוח שבסופו של דבר הוא ידבר , שייקח את הזמן שלו

הבנתי שעדיף לא לשרוק לתוכי כי אז הוא ילמד לשרוק ולא לדבר..
[quote="205";p="63861"]הבנתי שעדיף לא לשרוק לתוכי כי אז הוא ילמד לשרוק ולא לדבר..[/quote]
נכון רצוי יותר לדבר יותר מאשר לשרוק לו.
נכון רצוי יותר לדבר יותר מאשר לשרוק לו.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני בכלל לא שורק לו , זה יוצא לו באופן טבעי.
כמו שעוזי ציין,הג'אקו שלו התחיל לדבר בגיל 8 חודשים ומאז לא הפסיק,גם מיקה שלי דיברה באותו גיל והיום היא מדברת
ללא סוף,אני בטוח איתן שגם התוכי שלך יתחיל לדבר .
ללא סוף,אני בטוח איתן שגם התוכי שלך יתחיל לדבר .
היי אלי
פאקו בגיל 3 חודשים אמר את שמו .
והיום פאקו בגיל 4 חודשים אומר את שמו בבירור.
וכבר כמה ימים שפאקו מנסה לומר " מה קרה " ואתמול פאקו אמר בבירור " מה קרה "
מה זה התלהבנו וצחקנו אצלי בבית ממש מרגש כמו לשמוע ילד שהחל לדבר את מילותיו הראשונות בבירור.
פאקו בגיל 3 חודשים אמר את שמו .
והיום פאקו בגיל 4 חודשים אומר את שמו בבירור.
וכבר כמה ימים שפאקו מנסה לומר " מה קרה " ואתמול פאקו אמר בבירור " מה קרה "
מה זה התלהבנו וצחקנו אצלי בבית ממש מרגש כמו לשמוע ילד שהחל לדבר את מילותיו הראשונות בבירור.

אכן מרגש,בהצלחה בהמשך 
עוד מגדלים יכולים לכתוב את הגיל שבו התוכי התחיל לדבר או שעדיין בגיל שאינו מדבר.

עוד מגדלים יכולים לכתוב את הגיל שבו התוכי התחיל לדבר או שעדיין בגיל שאינו מדבר.