ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה דחוף !!1לתוכי שלי יש את כל הסימפטומים למחלות הקשות!
מנהל: מפקחים
-
eden lederman
- ביצה

- אזור מכירה: דרום(?)
- שם פרטי:: עדן
עזרה דחוף !!1לתוכי שלי יש את כל הסימפטומים למחלות הקשות!
יש לי קוקטייל זכר שהביאו לי לפני כמה ימים.
כל,אבל כל הסימפטומים למחלות קרו לו!
[TABLE][TR][TD].[/TD][TD]שינוי באופי הלשלשת: הפחתה בכמות או נפח הלשלשת, שינוי בצבע האורט או השתן, עליה בכמות המים של הצואה (diarrhoea), הפחתה בנפח הצואה עם כמות אורט מוגדלת, עליה בכמות היחסית של השתן בלשלשת (polyuria).[/TD][/TR][TR][TD]2.[/TD][TD]צריכה מופחתת או מופרזת של אוכל ומים.[/TD][/TR][TR][TD]3.[/TD][TD]שינוי בגישה, אופי או התנהגות : פעילות מופחתת, דיבור ושירה מופחתים, ריבוי שינה, חוסר תגובה לתמריצים.[/TD][/TR][TR][TD]4.[/TD][TD]שינוי במראה וביציבה : נוצות פרועות, חולשה, חוסר יכולת לעמוד, השארות בתחתית הכלוב, ישיבה נמוכה על המוט, כנפיים נפולות, פרכוסים.[/TD][/TR][TR][TD]5.[/TD][TD]שינוי באופי או בנשימה : כל תנועת נשימה ניכרת (למשל: תזוזת הזנב) בזמן מנוחה, נשימות כבדות אחרי מאמץ, שינוי באיכות הקול, קולות נשימה כגון התעטשות, צפצוף או נקישות.[/TD][/TR][TR][TD]6.[/TD][TD]שינוי במשקל או מצב גוף כללי : כפי שנקבע על פי משקל או ע"י מישוש; עצם חזה בולטת בגלל איבוד משקל רקמת שריר החזה הינה עניין רציני![/TD][/TR][TR][TD]7.[/TD][TD]גידול או התנפחות הגוף.[/TD][/TR][TR][TD]8.[/TD][TD]פציעה או דימום.[/TD][/TR][TR][TD]9.[/TD][TD]הקאות[/TD][/TR][TR][TD]10.[/TD][TD]הפרשות מהנחיריים, העיניים או הפה.[/TD][/TR][/TABLE]
כל מה שבמקום הזה יש לו.
הביאו לי תרופה ואמרו לי שיש לו פטריה בגרון.
אתם יכולים בבקשה לעזור לי ולהגיד לי אם יש לתוכי שלי עוד סיכוי?
עצם חזה בולטת (מאוד) והזנב הולך למטה.הוא לא יציב,אין לו כוח לכלום,הוא רק ישן,לא אוכל ולא שותה,פשוט לא עושה כלום חוץ מלישון כבר יומיים!!
לפעמים הוא פשוט נופל.או שהוא על הריצפה.בבקשה תעזרו לי!
כל,אבל כל הסימפטומים למחלות קרו לו!
[TABLE][TR][TD].[/TD][TD]שינוי באופי הלשלשת: הפחתה בכמות או נפח הלשלשת, שינוי בצבע האורט או השתן, עליה בכמות המים של הצואה (diarrhoea), הפחתה בנפח הצואה עם כמות אורט מוגדלת, עליה בכמות היחסית של השתן בלשלשת (polyuria).[/TD][/TR][TR][TD]2.[/TD][TD]צריכה מופחתת או מופרזת של אוכל ומים.[/TD][/TR][TR][TD]3.[/TD][TD]שינוי בגישה, אופי או התנהגות : פעילות מופחתת, דיבור ושירה מופחתים, ריבוי שינה, חוסר תגובה לתמריצים.[/TD][/TR][TR][TD]4.[/TD][TD]שינוי במראה וביציבה : נוצות פרועות, חולשה, חוסר יכולת לעמוד, השארות בתחתית הכלוב, ישיבה נמוכה על המוט, כנפיים נפולות, פרכוסים.[/TD][/TR][TR][TD]5.[/TD][TD]שינוי באופי או בנשימה : כל תנועת נשימה ניכרת (למשל: תזוזת הזנב) בזמן מנוחה, נשימות כבדות אחרי מאמץ, שינוי באיכות הקול, קולות נשימה כגון התעטשות, צפצוף או נקישות.[/TD][/TR][TR][TD]6.[/TD][TD]שינוי במשקל או מצב גוף כללי : כפי שנקבע על פי משקל או ע"י מישוש; עצם חזה בולטת בגלל איבוד משקל רקמת שריר החזה הינה עניין רציני![/TD][/TR][TR][TD]7.[/TD][TD]גידול או התנפחות הגוף.[/TD][/TR][TR][TD]8.[/TD][TD]פציעה או דימום.[/TD][/TR][TR][TD]9.[/TD][TD]הקאות[/TD][/TR][TR][TD]10.[/TD][TD]הפרשות מהנחיריים, העיניים או הפה.[/TD][/TR][/TABLE]
כל מה שבמקום הזה יש לו.
הביאו לי תרופה ואמרו לי שיש לו פטריה בגרון.
אתם יכולים בבקשה לעזור לי ולהגיד לי אם יש לתוכי שלי עוד סיכוי?
עצם חזה בולטת (מאוד) והזנב הולך למטה.הוא לא יציב,אין לו כוח לכלום,הוא רק ישן,לא אוכל ולא שותה,פשוט לא עושה כלום חוץ מלישון כבר יומיים!!
לפעמים הוא פשוט נופל.או שהוא על הריצפה.בבקשה תעזרו לי!
Re: עזרה דחוף !!1לתוכי שלי יש את כל הסימפטומים למחלות הקשות!
מי הביא לך תרופה לפטרייה בגרון?
בשביל מקרים כאלה יש וטרינר והוא היחיד שיכול לעזור לך ולבדוק מקרוב מה הבעייה.
בשביל מקרים כאלה יש וטרינר והוא היחיד שיכול לעזור לך ולבדוק מקרוב מה הבעייה.
הסיכוי היחידי של התוכי שלך זה להגיע עוד היום לוטרינר שמתמחה בתוכים.
באיזה אזור אתה גר?
עופר
באיזה אזור אתה גר?
עופר
-
eden lederman
- ביצה

אני גרה באילת והמוכר של החנות הביא לי את התרופות.
שכחתי גם לומר שהלשלשת שלו שחורה (לגמרי) ושהיא לא נופלת.פשוט נשארת שם.
אמרו לי שאין ווטרינרים המתמחים בציפורים בעיר הזו.
שכחתי גם לומר שהלשלשת שלו שחורה (לגמרי) ושהיא לא נופלת.פשוט נשארת שם.
אמרו לי שאין ווטרינרים המתמחים בציפורים בעיר הזו.
המוכרים באילת הפכו לוטרינרים?טוב לדעת אולי נפנה אליהם מגדלים....אגב זוהי עברה על החוק לספק תרופות מסוג
זה אם לא מדובר בוטרינר.
אני מציע לך לגשת לוטרינר בדחיפות מאחר והתוכי לא ישרוד זמן רב.לגבי ההתנהלות מול החנות אני לא צריך להוסיף במילים.
באילת יש לך את הוטרינר הבא:
[TABLE][TR][TD]אילת[/TD][TD]אילן זבירין[/TD][TD]415/4 אילת [/TD][TD]בעלי חיים כללי /בעלי כנף[/TD][TD]08-6370528[/TD][TD]050-2622959[/TD][/TR][/TABLE]
זה אם לא מדובר בוטרינר.
אני מציע לך לגשת לוטרינר בדחיפות מאחר והתוכי לא ישרוד זמן רב.לגבי ההתנהלות מול החנות אני לא צריך להוסיף במילים.
באילת יש לך את הוטרינר הבא:
[TABLE][TR][TD]אילת[/TD][TD]אילן זבירין[/TD][TD]415/4 אילת [/TD][TD]בעלי חיים כללי /בעלי כנף[/TD][TD]08-6370528[/TD][TD]050-2622959[/TD][/TR][/TABLE]
-
eden lederman
- ביצה

אמרו לי שהוא ממש לא טוב בעבודה שהוא עושה.כלומר,לא הכי טוב בזה
אני לא יכול להגיד לך כי אין לי ניסיון עימו אבל כרגע זאת האופציה היחידה להציל את התוכי.
אני בספק אם תוכי במצבו ישרוד זמן רב ויתכן מאוד שהטיפול שינתן גם לא יעזור,בכל מקרה
זה הדבר היחיד שאת יכולה לעשות.
כרגע מה שיכול מעט לעזור זה שמירה על חום גופו של התוכי עד להגעה לטיפול,אם יש לך מקור חום או
אפשרות לשים את התוכי במקום חמים עשי זאת,32-34 מעלות יכולים לתת לתוכי מעט כוחות מאחר והוא
כרגע מאבד אנרגייה בניסיון לשמור על חום גופו.
האם קיבלת בחנות ניסטטין ואם כן מה המינון שהמליצו לך עליו?
אני בספק אם תוכי במצבו ישרוד זמן רב ויתכן מאוד שהטיפול שינתן גם לא יעזור,בכל מקרה
זה הדבר היחיד שאת יכולה לעשות.
כרגע מה שיכול מעט לעזור זה שמירה על חום גופו של התוכי עד להגעה לטיפול,אם יש לך מקור חום או
אפשרות לשים את התוכי במקום חמים עשי זאת,32-34 מעלות יכולים לתת לתוכי מעט כוחות מאחר והוא
כרגע מאבד אנרגייה בניסיון לשמור על חום גופו.
האם קיבלת בחנות ניסטטין ואם כן מה המינון שהמליצו לך עליו?
אחי זה לא משנה הוא וטרינר הוא למד והתוכי שלך במצב חירום קודם כל תלך לוטרינר שיגיד לך מה קורה לו...
בקיצור לך אל הוטרינר הזה ותגיד לנו מה קורה..
בהצלחה ושירגיש טוב..
בקיצור לך אל הוטרינר הזה ותגיד לנו מה קורה..
בהצלחה ושירגיש טוב..
-
eden lederman
- ביצה

הוא הביא לי ניסטטין ו2 טיפות.
ועוד אבקה צהבהבה שצריך לערבב עם מים ולתת לו.
ועוד אבקה צהבהבה שצריך לערבב עם מים ולתת לו.