ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מחלות בתוכים
מנהל: מפקחים
Re: מחלות בתוכים
ראשית יש לך כפתור "ערוך" ואם נזכרת בשאלה נוספת או שאתה רוצה להוסיף כיתוב תשתמש בו.
איני יודע על עופות משק שנדבקו במחלת המקור והנוצות לעות זאת ישנם מחלות שכן פוגעות גם בעופות משק כגון הניו קאסל.
בכל מקרה ראיתי שהפנית את השאלה לד"ר גדי שרביט אז נמתין לתשובתו.
איני יודע על עופות משק שנדבקו במחלת המקור והנוצות לעות זאת ישנם מחלות שכן פוגעות גם בעופות משק כגון הניו קאסל.
בכל מקרה ראיתי שהפנית את השאלה לד"ר גדי שרביט אז נמתין לתשובתו.
סבבה לא ידעתי את זה.. על הערוך.. ומזה ניו קאסל אפשר לדעת עוד על המחלה הזאת למה היא גורמת ועם זה משפיע גם על תוכים.?

שאלה שמתאימה בהחלט למענה מקצועי ,שלח לד"ר גדי שרביט שיתן לך תשובה מפורטת.
הבאתי את הברווז הבית ושמתי אותו בחצר רחוק מהתוכים ומחר אני מעביר את כל הדררות לעבודה של אבא שלי למה יש חשש למחלת המקור ונוצות עד שלא נדע עם הבדיקת דם שצריך להיות בעוד 10 ימים או שבוע הבא יום שישי אז אני מעביר את כולם שהתוכים מהסוג הגדול לא ידבקו והברווז קשור למה שהכלב לא יאכל אותו בטעות ולא יתקרב לתוכים וגם יש רעל של עכברים עד שנסדר את העניין הוא יהיה קשור..