ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פרסונטות בורחים לתא הטלה
מנהל: מפקחים
פרסונטות בורחים לתא הטלה
יש לי 2 פרסונטות עכשיו כל פעם שאני יוצא אליהם הם רואים אותי מאיזה 5 מטר וישר בורחים לתא האלה שלהם למה זה ככה הבאתי אותם לפני 3 שבועות וכל הזמן הם ככה מישהו יכול להגיד לי למה הם ככה?
עכשיו משהו אחר אני שם להם ענפים כמו שאמרו לי והם לוקחים את זה לתא הטלה יש להם שם הרבה אבל ראיתי שהם לא עושים עם זה כלום רק מכניסים את זה יש מצב שזה מתחיל להיות איזה הטלה?
עכשיו משהו אחר אני שם להם ענפים כמו שאמרו לי והם לוקחים את זה לתא הטלה יש להם שם הרבה אבל ראיתי שהם לא עושים עם זה כלום רק מכניסים את זה יש מצב שזה מתחיל להיות איזה הטלה?
Re: פרסונטות בורחים לתא הטלה
תופעה נפוצה אצל פרסונטות להימלט לתא ההטלה,ישנם מגדלים שבקושי רואים אותם מחוץ לתא כשהם נמצאים בסביבה.
לגבי הכנסת העלים לתא,לא תמיד זה מעיד על הטלה קרבה.
לגבי הכנסת העלים לתא,לא תמיד זה מעיד על הטלה קרבה.
יכול להיות גם שתי נקבות...לא מבטיח כלום...
^^^^^^^^ צודק
רק הזמן יגיד
רק הזמן יגיד
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
לא הוא הביא לי זוג שהיו בתוך תא הטלה תפס אותם והביא לי ככה שזה בטוח זכר ונקבה
בטוח זה רק זוג בכלוב נפרד כשהנקבה דוגרת על ביצים פוריות או שיש גוזלים,זהו זוג מוכח,גם שתי נקבות יכולות להיכנס לתא ההטלה.
בכל מקרה תצטרך להמתין ולראות האם מדובר בזוג או לא.
בכל מקרה תצטרך להמתין ולראות האם מדובר בזוג או לא.