זזו (ארה בת 6 למי ששכח) פתאום מדבר זה נראה לי מאוד מוזר כי אני יודע מנסיון שדיבור זה לא החלק החזק אצל הארות ובודאות הו לא דיבר אצל הבעלים הקודמים ופתאום הוא מתחיל לקשקש מילים ברורות כמו שלום, מה שלומך, מה נשמע, הכל בסדר וקוקו מהרגע שקיבלתי אותו חזרתי על המילים האלה די הרבה כי אלו המילים שנקלטו הכי מהר אצל הארה הקודמת אבל לא נראה לי הגיוני שהוא מדבר תוך חודש אצלי.
יכול להיות שהוא לא הרגיש בנוח לדבר במקום הקודם אבל כבר קלט את המילים?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
משהו מוזר עם זזו
מנהל: מפקחים
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: משהו מוזר עם זזו
אני ממליץ לך לקרוא את ספר התוכים של ד"ר שולמית לוי היא מדברת על צורת אילוף דומה
את צורת האילוף הזאת פיתחה ד"ר איירין פפרברג ואילפה כך את אלכס ועוד ג'קו
השיטה הזאת נקראת מודל/יריב מנסים את התרגיל עם תוכי אחד מס' פעמים
באשר תוך כדי התוכי השני צופה בבעלים ובתוכי הראשון ואז מנסים עם התוכי הראשון
היא דיווחה על הצלחה רבה ועל למידה מהירה בשיטה זו במיוחד כאשר היה מדובר בשתי תוכים
ככל הנראה זה מה שקרה אצלך ולא נותר לאחל אלא בהצלחה
את צורת האילוף הזאת פיתחה ד"ר איירין פפרברג ואילפה כך את אלכס ועוד ג'קו
השיטה הזאת נקראת מודל/יריב מנסים את התרגיל עם תוכי אחד מס' פעמים
באשר תוך כדי התוכי השני צופה בבעלים ובתוכי הראשון ואז מנסים עם התוכי הראשון
היא דיווחה על הצלחה רבה ועל למידה מהירה בשיטה זו במיוחד כאשר היה מדובר בשתי תוכים
ככל הנראה זה מה שקרה אצלך ולא נותר לאחל אלא בהצלחה
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
כן אני יודע על מה אתה מדבר
אבל לא לזה התכוונתי מה ששאלתי זה אם יכול להיות שהתוכי מסוג ארה למד להגיד ארבע מילים בפחות מחודש או שהוא ידע אותם אבל לא היה לו נוח לדבר אצל המגדל הקודם. ואני חוזר לכל מקרה אני יודע בודאות שהוא אף פעם לא הוציא מילה מהמקור!
אבל לא לזה התכוונתי מה ששאלתי זה אם יכול להיות שהתוכי מסוג ארה למד להגיד ארבע מילים בפחות מחודש או שהוא ידע אותם אבל לא היה לו נוח לדבר אצל המגדל הקודם. ואני חוזר לכל מקרה אני יודע בודאות שהוא אף פעם לא הוציא מילה מהמקור!
יכול להיות בהחלט,תוכי מתקשר בעזרת דיבור כמו שבטבע הוא מתקשר בעזרת השמעת קולות שונים,אם התוכי הופך סגור
מחוסר יחס או קירבה למגדל הוא בהחלט עלול לא לדבר,תוכי שמח אוהב ונאהב ישמיע את קולו,יתכן שבעקבות זאת תשמע גם
צרחות וקולות שלא שמעת אצל המגדל הקודם.
מחוסר יחס או קירבה למגדל הוא בהחלט עלול לא לדבר,תוכי שמח אוהב ונאהב ישמיע את קולו,יתכן שבעקבות זאת תשמע גם
צרחות וקולות שלא שמעת אצל המגדל הקודם.
למה מוזר ?
לדעתי אתה מעניק לו בית חם ואוהב אז הוא מרגיש טוב ומחזיר אהבה
לדעתי אתה מעניק לו בית חם ואוהב אז הוא מרגיש טוב ומחזיר אהבה
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
תמיד אומרים פה בפורום הכמה שאתה מקדיש לתוכי יותר תשומת לב ככה הסיכוי שהוא ידבר יגדל אז לדעתי זה דבר טוב מאוד ואומר שטוב לה איפה שהיא
בהצלחה..!
ותעלה סרטון אה?
בהצלחה..!
ותעלה סרטון אה?