ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
יש לי גאקו בן חצי שנה וקצת. אני מתגייס עוד כשנה וחצי ואני מאוד סקרן האם זה בסדר להשאיר אותו לבד בלי חבר(תוכי) או יותר צעצועים כדי שלא יכנס לדיכאון כשאני לא יהיה בבית.
נתחיל עם זה שיש לך עוד זמן אבל זה טוב שאתה חושב על זה מעכשיו. לדעתי נסה להרגיל אותו לבן אדם אחר במשפחה כדי שאתה לא תהיה לא יהיה לו בעיה להיות עם אותו אדם.
תוכים ובמיוחד ג'אקו ש"ננטש" מתחיל למרוט.
תרגיל אותו לאמא שלך\אבא\אח\אחות ותזכיר להם כל פעם שאתה לא בבית לשים לו מים ואוכל חדשים כל יום ולשחק איתו כמה שאפשר..
שנסעתי לאילת התקשרתי כל הזמן לאמא שלי שתתעסק איתו =]
לדעתי אם תיעדר לתקופות ארוכות ולא יהיה לתוכי תחליף אתה בבעייה,אני לא יודע איך התוכי מורגל כיום
וכמה זמן אתם ביחד ואיך הוא מגיב כשהוא סגור בכלוב או האם ניסית בעבר לעזוב אותו לתקופות ארוכות.
בכל מקרה ובלית ברירה תצטרך אולי לחשוב על הוספת תוכי באופן חיובי,קח בחשבון שגם החיבור עלול לקחת זמן כי מדובר
פה בחיבור מצד אחד והתנתקות מצד שני .
אתה יכול להתכונן לבאות לנסות ולשתף את בני הבית (הרי מישהוא יטפל בו) וכבר מרגע זה להתחיל בתהליך.
כפי שאמרו לפני אם תביא לו בן/בת זוג הקשר שלו איתך ייפגע.
גם אם תעזוב ויהיה מישהו אחר שהוא רגיל אליו ויטפל בו עדיין יהיה לו קשה ואי אפשר להבטיח שלא יתחיל למרוט, לכן עליך להרגיל אותו בהדרגה לזה שאתה לא נמצא. ולהרגיל אותו למישהו מהמשפחה שיוכל להעניק לו הרבה תשומת לב ולטפל בו.