ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
יש סוג של ג'אקו קטן או שזה התימנה .?
מנהל: מפקחים
יש סוג של ג'אקו קטן או שזה התימנה .?
יש סוג של ג'אקו קטן או שזה התמנייה .?
יש לי גם ג'אקו אני מקווה איזה 10 שנים אצלנו ושהלכנו למוכר הוא אמר שהוא ג'אקו והיום יש לדודה שלי גם ג'אקו קונגו והוא הרבה יותר גדול מהג'אקו שלי
משהו מוזר לי יכול להיות שהמוכר עבד עלינו.!?
ויש סימנים אחרים לדעת שזה תמנייה או ג'אקו חוץ מהגודל.?
יש לי גם ג'אקו אני מקווה איזה 10 שנים אצלנו ושהלכנו למוכר הוא אמר שהוא ג'אקו והיום יש לדודה שלי גם ג'אקו קונגו והוא הרבה יותר גדול מהג'אקו שלי
משהו מוזר לי יכול להיות שהמוכר עבד עלינו.!?
ויש סימנים אחרים לדעת שזה תמנייה או ג'אקו חוץ מהגודל.?

Re: יש סוג של ג'אקו קטן או שזה התימנה .?
יש הבדלים..
קודם הגאקו קטן יותר ודבר שני הגאקו כולו אפור בלי אדום בזנב..
לדעתי הוא פחות נפוץ או שאין עליו ביקוש כמו שאמרו כבר..
יש לך את הגאקו 10 שנים?ולא הבנתי את המשפט הראשון שלך הלכת למוכר והוא אמר שהוא גאקו?איזה?
קודם הגאקו קטן יותר ודבר שני הגאקו כולו אפור בלי אדום בזנב..
לדעתי הוא פחות נפוץ או שאין עליו ביקוש כמו שאמרו כבר..
יש לך את הגאקו 10 שנים?ולא הבנתי את המשפט הראשון שלך הלכת למוכר והוא אמר שהוא גאקו?איזה?
אני לא זוכר איזה סוג של ג'אקו אבל הג'אקו שלי עם זנב אדום אבל הוא קטן לעומת הקונגו חשבתי שהסוג הקטן זה התמנייה וכן יש לי את הג'אקו 10 שנים

אממ אני לא בטוח מי היותר גדול..אני מתבלבל בשמות..
ולא תמנייה ת\טימנע חח
זנב אדום אומר שזה קונגו לדעתי והוא הגדול..
בכל מקרה לא נראלי שזה משנה אחרי 10 שנים לא?חח
יש לך גם אותו וגם את שתי הקאקדואים?
ולא תמנייה ת\טימנע חח
זנב אדום אומר שזה קונגו לדעתי והוא הגדול..
בכל מקרה לא נראלי שזה משנה אחרי 10 שנים לא?חח
יש לך גם אותו וגם את שתי הקאקדואים?
חח זה לא משנה אחרי עשר שנים אבל זה מוזר שלדודה שלי יש גם ג'אקו קונגו והוא בהרבה יותר גדול משלי זה מה שמוזר לי
כן יש לי אותו וגם את שתי הקקדו ויש לי עוד 5 דררות והיה לי עוד קוקטליים ותוכי אהבה אבל מכרתי בגלל שאני לא רוצה צרות על מחלות
ובתיכנון שלי להביא אולי עוד שבועיים זוג קקדו גלה אני ואחי משתתפים קודם כל אבל אני צריך למכור קורקינט שהוא שווה 4 אלף ומשכורת אני צריך לקבל ורק אחרי זה יתאפשר לי לקנות את הזוג
כן יש לי אותו וגם את שתי הקקדו ויש לי עוד 5 דררות והיה לי עוד קוקטליים ותוכי אהבה אבל מכרתי בגלל שאני לא רוצה צרות על מחלות
ובתיכנון שלי להביא אולי עוד שבועיים זוג קקדו גלה אני ואחי משתתפים קודם כל אבל אני צריך למכור קורקינט שהוא שווה 4 אלף ומשכורת אני צריך לקבל ורק אחרי זה יתאפשר לי לקנות את הזוג

יו אחי ההורים שלי עושים לי הצגות על להביא גאקו.. קונגו יותר גדול מהטימנע קונגו =זנב אדום טימנע -זנב אפור
כנראה אחי שיש יותר גדולים ויותר קטנים עם אני לא טועה הם מסיימים לגדול תוך שנה..
בכמה יותר גדול של דודה שלך?לדעתי זה גם קשור בתזונה שהם קיבלו שהם היו גוזלים..
בכל מקר בהצלחה עם הזוג השני אחי ותיזהר משתי דברים..גניבות ומחלות אתה מחזיק תוכים מאוד יקרים אחי..וגם בכמות אז תיזהר משתי הדברים ותעשה בדיקות דם לפני שאתה קונה עוד משו ..
בהצלחה!!!!
כנראה אחי שיש יותר גדולים ויותר קטנים עם אני לא טועה הם מסיימים לגדול תוך שנה..
בכמה יותר גדול של דודה שלך?לדעתי זה גם קשור בתזונה שהם קיבלו שהם היו גוזלים..
בכל מקר בהצלחה עם הזוג השני אחי ותיזהר משתי דברים..גניבות ומחלות אתה מחזיק תוכים מאוד יקרים אחי..וגם בכמות אז תיזהר משתי הדברים ותעשה בדיקות דם לפני שאתה קונה עוד משו ..
בהצלחה!!!!
לא יודעת פשוט שתעלה תמונה של הג'אקו ונגיד לך אם הוא קונגו או תימנה?

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
נטליקי עם יש לו זנב אדום אין הרבה אפשרויות לא?אבל תעלה בכל זאת שנתרשם ממנו
המגדל שקניתי ממנו את הזוג קקדו הוא בעצמו עשה להם בדיקת דם ושלח לי את התשובות והכל תקין אצלהם והם זכר ונקבה
ובקשר לגניבות אני מקווה שלא יהיה בעזרת השם שמתי לתוכים מנעולים וכלוב חזק גדול שהרשתות שלו עבים וגם יש את הכלב שלי לידם שזה מרתיע
ועכשיו גם יש לי חשש מהדררה שהוא חולה במחלת המקור והנוצות אז אני עשיתי לו בדיקת דם ויום שישי הבא יהיה רק תשובה ובנתיים הוא בבידוד בעבודה אצל אבא שלי ואני שומר מאוד על ניקיון גם שאני עובר מתוכי לתוכי שוטף ידיים ועם צריך אני גם מתקלח שאני מנקה את הליכלוך
ויכול מאוד להיות שהג'אקו גדל לפי אוכל אני לא יודע מה שלהם אוכל אני ישאל אותה נראה .. אבל למרות שזה לא משנה הוא כבר גדל את מה שהוא צריך לגדול
ובקשר לגניבות אני מקווה שלא יהיה בעזרת השם שמתי לתוכים מנעולים וכלוב חזק גדול שהרשתות שלו עבים וגם יש את הכלב שלי לידם שזה מרתיע
ועכשיו גם יש לי חשש מהדררה שהוא חולה במחלת המקור והנוצות אז אני עשיתי לו בדיקת דם ויום שישי הבא יהיה רק תשובה ובנתיים הוא בבידוד בעבודה אצל אבא שלי ואני שומר מאוד על ניקיון גם שאני עובר מתוכי לתוכי שוטף ידיים ועם צריך אני גם מתקלח שאני מנקה את הליכלוך
ויכול מאוד להיות שהג'אקו גדל לפי אוכל אני לא יודע מה שלהם אוכל אני ישאל אותה נראה .. אבל למרות שזה לא משנה הוא כבר גדל את מה שהוא צריך לגדול

ג'אקו תימנה כמו הג'אקו קונגו
אבל בדרך כלל אפור יותר כהה חזה ובטן יותר בהירים, מתחת לזנב עם
אדום,נוצות זנב אדומים חומים וכהים,מקור ורוד עם צדדים אפורים,יותר קטנים. צעירים כמו
הממבוגרים,אבל עם קשתית העין אפורה.
אבל בדרך כלל אפור יותר כהה חזה ובטן יותר בהירים, מתחת לזנב עם
אדום,נוצות זנב אדומים חומים וכהים,מקור ורוד עם צדדים אפורים,יותר קטנים. צעירים כמו
הממבוגרים,אבל עם קשתית העין אפורה.