ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקו מדמם דחוף!!
מנהל: מפקחים
Re: קוקו מדמם דחוף!!
אם עדיין יש דימום ואתה לא מצליח להשתלט אתה מוזמן להתקשר אליי יש לך את הטלפון שלי באישי.
תגיד לנו מה קורה..מקווה שהקשת לעצה של אלי זה נשמע לי מלחיץ אבל זה החיים של התוכי
עכשיו הדימום הפסיק וכל כמה דקות אני בודק מה איתו
יש לי שאלה: איך לנקות את הכלוב מכל הדם?? ואם הדם שעל הקיר יפריע לו?? (כי קשה להוציא את הדם מהקיר)
יש לי שאלה: איך לנקות את הכלוב מכל הדם?? ואם הדם שעל הקיר יפריע לו?? (כי קשה להוציא את הדם מהקיר)

ניתקלתי מספר פעמים במיקרים כאלה והדבר הבא שעשיתי הוא
לטפטף שעווה מנר דולק על קצה הנוצה המדממת ומייד הדימום נעצר
זה מה שאני עשיתי שימו לב אני לא וטרינר לכן כל העושה זאת עושה זאת על דעת עצמו
לטפטף שעווה מנר דולק על קצה הנוצה המדממת ומייד הדימום נעצר
זה מה שאני עשיתי שימו לב אני לא וטרינר לכן כל העושה זאת עושה זאת על דעת עצמו

השמים אינם הגבול
אין צורך לנקות את הדם במיוחד אם זה יכול להפריע לו,תן לו לנוח שיהיה שלוו ורגוע על מנת שלא ידמם שוב,לנקות תמיד יש זמן.
את הדם שעל הקיר אתה יכול לנקות עם סמרטוט רטוב או מנקה חלונות החומר הכחול ולשפשף עם סמרטוט
שים לב מנסיון זה לא יורד מהר צריך לשפשף חזק
מה שיש על הכלוב במים וסבון זה ירד
שים לב מנסיון זה לא יורד מהר צריך לשפשף חזק
מה שיש על הכלוב במים וסבון זה ירד
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: קוקו מדמם דחוף!!
עכשיו הקטע שצריך להדאיג אותך זה שהוא מנופף בכנפיים בתוך הכלוב שהן לא יגעו בסורגים כי זה יפתח שוב..
בכל מקרה כל הכבוד והחלמה מהירה..
בכל מקרה כל הכבוד והחלמה מהירה..
שירגיש לך טוב .. ובנוגע לדם על הקיר יש את הסופ הפלא הזה שהוא מוריד תנסה לא בדקתי אותו על דם אבל הוא טוב מאוד בהורדת ליכלוכים