ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סיבוב נוסף אצל הג'רדינים
מנהל: מפקחים
Re: סיבוב נוסף אצל הג'רדינים
שלום ,
הזוג דוגר כמעט שבועיים , הזכר תמיד ליד התא הנקבה דוגרת .
הנקבה יוצאת לאכול , אני לא רואה שהזכר מאכיל אותה כפי שאני רואה אצל התוכונים האנגליים הטורקיזנים ושאר התוכים שאני מגדל .
האם זו התנהגות נורמלית אצל הג'רדינים { תוכי אפריקאי } ?
דורון
הזוג דוגר כמעט שבועיים , הזכר תמיד ליד התא הנקבה דוגרת .
הנקבה יוצאת לאכול , אני לא רואה שהזכר מאכיל אותה כפי שאני רואה אצל התוכונים האנגליים הטורקיזנים ושאר התוכים שאני מגדל .
האם זו התנהגות נורמלית אצל הג'רדינים { תוכי אפריקאי } ?
דורון
הזכר יכול להאכיל בתוך התא והנקבה יכולה לאכול לבדה,אין בעייה ויתכן גם שהנקבה מואכלת ע"י הזכר כשאינך רואה.
האם בדקת את הביצים או החלטת להשאיר עד לסוף הדגירה ולראות האם פוריות?
האם בדקת את הביצים או החלטת להשאיר עד לסוף הדגירה ולראות האם פוריות?
הנקבה יוצאת מס' פעמים לאכול וכו' , הזכר ניכנס לתא כניראה על מנת להאכיל .
לא בדקתי את הביצים , אין לי ניסיון בזה , אמתין לקראת סוף הדגירה או עד לבקיעה .....
לא בדקתי את הביצים , אין לי ניסיון בזה , אמתין לקראת סוף הדגירה או עד לבקיעה .....
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
שיהיה בהצלחה ובמזל
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
בסדר גמור,אם אין לך ניסיון עדיף להתאזר בסבלנות,מחזיק אצבעות להצלחה.
שלום ,
אם הכל יהיה תקין הפעם כולי תיקווה שעוד כשבועיים תיהיה בקיעה , כרגע יש 3 ביצים הנקבה דוגרת באופן רצוף ומואוכלת ע"י הזכר וגם עצמאית .
יש לי שאלה נוספת ,
בשבועיים האחרונים ניכנסים נמלים קטנים לכלי האוכל וזה מטרד עבורי בנוסף שהדבר לא אסטטי .
מה אני יכול לעשות על מנת להתגבר על כך .
כמובן שכלי האוכל עברו שטיפה הוחלפו הניירות מהמגשים פיזרתי סביבות הכלוב דזיקטול ועדיין הם מגיעם הייתה הפסקה ליומיים לא יותר .
אני משער שצריך טיפול יותר יסודי לכלוב אך אני לא יכול להפריע לנקבה שדוגרת .
האם יש עוד מה לעשות ? האם אבקת אופיגל עוזרת ? האם נכון לרסס סביבות הכלוב אקריטין ?
יש לציין שהנמלים מגיעות רק לכלי האוכל שצמוד לרשת ולא למגש שנימצא בריצפה .
דורון
אני מצרף תמונה של כלי האוכל
אם הכל יהיה תקין הפעם כולי תיקווה שעוד כשבועיים תיהיה בקיעה , כרגע יש 3 ביצים הנקבה דוגרת באופן רצוף ומואוכלת ע"י הזכר וגם עצמאית .
יש לי שאלה נוספת ,
בשבועיים האחרונים ניכנסים נמלים קטנים לכלי האוכל וזה מטרד עבורי בנוסף שהדבר לא אסטטי .
מה אני יכול לעשות על מנת להתגבר על כך .
כמובן שכלי האוכל עברו שטיפה הוחלפו הניירות מהמגשים פיזרתי סביבות הכלוב דזיקטול ועדיין הם מגיעם הייתה הפסקה ליומיים לא יותר .
אני משער שצריך טיפול יותר יסודי לכלוב אך אני לא יכול להפריע לנקבה שדוגרת .
האם יש עוד מה לעשות ? האם אבקת אופיגל עוזרת ? האם נכון לרסס סביבות הכלוב אקריטין ?
יש לציין שהנמלים מגיעות רק לכלי האוכל שצמוד לרשת ולא למגש שנימצא בריצפה .
דורון
אני מצרף תמונה של כלי האוכל
יש אבקה נגד נמלים
לדעתי תיראה מאיפה הם באים רצת רחוק מהכלוב ושים קצת האבקה הזאת טובה אני לא זוכר את השם אבל יש לה אריזה ירוקה ואבקה לבנה..
לדעתי תיראה מאיפה הם באים רצת רחוק מהכלוב ושים קצת האבקה הזאת טובה אני לא זוכר את השם אבל יש לה אריזה ירוקה ואבקה לבנה..
אופיגל מצויין.
תפזר סביב הכלוב.
עופר
תפזר סביב הכלוב.
עופר
אם הכל עבר בשלום יתכן ובשישי או שבת יהיו בקיעות .
היום ישבתי בגינה בסביבות השעה 22:30 והנקבה יצאה מהתא , זו פעם ראשונה מאז שהיא דוגרת שראיתי אותה יוצאת בשעה כזו מאוחרת .
האם מדובר בסתם יציאה מהתא או שזה מראה שיתכן והיא קרובה לבקיעות ?
דורון
היום ישבתי בגינה בסביבות השעה 22:30 והנקבה יצאה מהתא , זו פעם ראשונה מאז שהיא דוגרת שראיתי אותה יוצאת בשעה כזו מאוחרת .
האם מדובר בסתם יציאה מהתא או שזה מראה שיתכן והיא קרובה לבקיעות ?
דורון