ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוספי מזון
מנהל: מפקחים
Re: תוספי מזון
בפטה הזה מדובר בדרך כל במזון ביצים עם מעט וויטמינים וזה אינו תוסף מזון אלה מזון ביצים מיסחרי
הוא טוב אך חשוב לדעת שאין לתת בכמוייות גדולות אלא לתת כמות של כפית אחת על כל 2 ציפורים
פעמיים בשבוע במהלך השנה וכל יום במהלך גידול הגוזלים והסיבה למינון זה מיועד למנוע השמנת יתר
ובכך לפגוע ברבייה עד כדי פגיעה בהטלת הביצים או לחילופין לקבלת ביצים לא מופרות
בהצלחה
הוא טוב אך חשוב לדעת שאין לתת בכמוייות גדולות אלא לתת כמות של כפית אחת על כל 2 ציפורים
פעמיים בשבוע במהלך השנה וכל יום במהלך גידול הגוזלים והסיבה למינון זה מיועד למנוע השמנת יתר
ובכך לפגוע ברבייה עד כדי פגיעה בהטלת הביצים או לחילופין לקבלת ביצים לא מופרות
בהצלחה

השמים אינם הגבול
יש איזה תוסף שאפשר לתת כל יום בקמות מינימלית? כי אם אני יתן להם רק פעמים בשבוע מה יהיה להם כל יום? הם צריכים עוד משהו ?
חשוב להגיש להם את תערובת הזרעים לפינקים כל יום ומזון ביצים פעמים בשבוע
ככפית אחת לשני ציפורים אם נגזים לא ניראה גוזלים. עכשיו אם תירצי ממש לפנק
אפשר להתחיל בכלוב מרווח כדי שיוכלו לעוף ולשרוף שומנים שזה מאוד חיוני לבריאות
הציפורים את רוצה לפנק אותם יותר? אז קבלי חתיחת תפוח עץ קטן ועסיסי ביום א'
ביום ב' תערובת ביצים יום ג' עלה קטן של חסה רעננה יום ד' חתיחת תפוז יום חמישי
תערובת ביצים והכל חוזר חלילה אמרת פינוק אז בפירות יש המון סוכר שזה גם טעים
וגם תוסף אנרגייה
בהצלחה
ככפית אחת לשני ציפורים אם נגזים לא ניראה גוזלים. עכשיו אם תירצי ממש לפנק
אפשר להתחיל בכלוב מרווח כדי שיוכלו לעוף ולשרוף שומנים שזה מאוד חיוני לבריאות
הציפורים את רוצה לפנק אותם יותר? אז קבלי חתיחת תפוח עץ קטן ועסיסי ביום א'
ביום ב' תערובת ביצים יום ג' עלה קטן של חסה רעננה יום ד' חתיחת תפוז יום חמישי
תערובת ביצים והכל חוזר חלילה אמרת פינוק אז בפירות יש המון סוכר שזה גם טעים
וגם תוסף אנרגייה
בהצלחה

השמים אינם הגבול
אלון צודק תערובת זרעים לפינקים זה הבסיס ,
קליפה של ביצה לסידן,
ואני לא נותן מזון ביצים, אני נותן ביצה קשה בערך פעם בשבוע, { זה מעדן לפינקים }
והמון המון ירק ופרי,
מזון ביצים אני מוסיף רק לזוגות עם גוזלים,
ותאמיני לי הם מאושרים
קליפה של ביצה לסידן,
ואני לא נותן מזון ביצים, אני נותן ביצה קשה בערך פעם בשבוע, { זה מעדן לפינקים }
והמון המון ירק ופרי,
מזון ביצים אני מוסיף רק לזוגות עם גוזלים,
ותאמיני לי הם מאושרים
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
תודה רבה על המידע החשוב הזה. יש לי חטיף מיועד לפינקים שבו יש כל טוב יש שמה את כל מה שהם צריכים ביצים פירות ועוד זה ניקרא:funny fitness והבעיה שהם כימעט לא נוגעים בזה ודרך הגב שידרגתי להם את הכלוב וקניתי להם כלוב גדול והפינקים מיתרוצצים וקופצים ממקום למקום
שי איזה תמונה?
funny fitness נישמע מעט מצחיק "מרזה מצחיק" ולא אני לא יורד על אף אחד
ביננו אני אומר אני לא יבנה ג'קוזי ולא יקנה מרשמלו לציפורים ואני מנסה להיצמד למוצרים עם בית
זאת אומרת שאף ציפור שנימצאת ברשותי לא תקבל מוצרים "מיקריים"שלא ידוע לי מה מקורה מי ייצר
את המוצר ואריזה יפה ומושכת כאשר בעצם אני אומר עד שלא ראיתי בעיני את אותו מוצר בשימוש אצל
מגדלים אחרים וניראה שיש הוכחות ויזואלייות אני לא מוכן לערוך ניסויים על הציפורים שלי וגם עם רשימה
מפורטת זה עדיין לא אומר לי כלום. שרי יקירתי אין בכוונתי ליפגוע בך או בכל מגדל אחר ויותר מיזה
אשמח לילמוד דברים חדשים מכל אחד אבל אין להקל ראש בנושאים אלה זה חשוב מאוד לעתידך כמגדלת
הרשי לי ברשותך או הרשו לי בירשותכם חברים יקרים כל מי שיש לו פעוטות בבית מוכן לערוך בהם ניסויים
אז כאן נימצאת התשובה
לגבי הכלוב אחלה מצויין ובמידה שהכלוב גדול דיו כדי שיעופו אז פינקת אותם בצורה כזו שהם שורפים שומנים
וכך תכיני אותם מהר יחסית לרבייה בהצלחה
ביננו אני אומר אני לא יבנה ג'קוזי ולא יקנה מרשמלו לציפורים ואני מנסה להיצמד למוצרים עם בית
זאת אומרת שאף ציפור שנימצאת ברשותי לא תקבל מוצרים "מיקריים"שלא ידוע לי מה מקורה מי ייצר
את המוצר ואריזה יפה ומושכת כאשר בעצם אני אומר עד שלא ראיתי בעיני את אותו מוצר בשימוש אצל
מגדלים אחרים וניראה שיש הוכחות ויזואלייות אני לא מוכן לערוך ניסויים על הציפורים שלי וגם עם רשימה
מפורטת זה עדיין לא אומר לי כלום. שרי יקירתי אין בכוונתי ליפגוע בך או בכל מגדל אחר ויותר מיזה
אשמח לילמוד דברים חדשים מכל אחד אבל אין להקל ראש בנושאים אלה זה חשוב מאוד לעתידך כמגדלת
הרשי לי ברשותך או הרשו לי בירשותכם חברים יקרים כל מי שיש לו פעוטות בבית מוכן לערוך בהם ניסויים
אז כאן נימצאת התשובה
לגבי הכלוב אחלה מצויין ובמידה שהכלוב גדול דיו כדי שיעופו אז פינקת אותם בצורה כזו שהם שורפים שומנים
וכך תכיני אותם מהר יחסית לרבייה בהצלחה

השמים אינם הגבול
בסדר אלון אני יקח את זה לתשומת ליבי תודה על הכל לך ולחברים שעוזרים לי