ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

קקדו אמברלה - גיל ממוצע ליכולת לדבר

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
lihuly
ביצה
ביצה

קקדו אמברלה - גיל ממוצע ליכולת לדבר

שליחה על ידי lihuly »

שלום לכולם!
משהו יודע באיזה גיל קקדו אמברלה יכול להתחיל לדבר?
הוא כל היום ממלמל ונשמע מדבר אבל לא בצורה ברורה האם זה דיבור או קולות של קקדואים?
קבצים מצורפים
IMG_2437.JPG
IMG_2457.JPG
IMG_2447.JPG
בסטר בגינה
בסטר בגינה
פדרבוש נולד ב 15 באוקטובר 2011
נקנה ב 1 במרץ 2012
סמל אישי של משתמש
schafon
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: גדרה
שם פרטי:: שחף

Re: קקדו אמברלה - גיל ממוצע ליכולת לדבר

שליחה על ידי schafon »

אני לא יודע מתי הוא מתחיל לדבר בערך אבל אני מעריך שכמו גאקו אבל תמיד יש מקרים יוצאים מהכלל(של אלי כמובן)שמתחילים בגיל מוקדם יחסית 3 4 חודשים אבל בממוצע..
אני חייב להגיד כמה שהקאקדו שלך חתיך ונראה טוב!בהצלחה איתו!
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כושר הדיבור משתנה מתוכי לתוכי גם אם הוא מאותו סוג בדיוק וגם אם מדובר באחים מאותו סוג,אי אפשר לקבוע מראש מתי התוכי ידבר כי זה כמו לחזות את העתיד,ישנם תוכים שימלמלו וישמיעו קולות דיבור ואחרים שקטים יותר,גם כאן השקטים לעיתים מקדימים את הקשקשנים,ישנה קביעה כללית לגבי כושר דיבור של סוגים מסויימים וכפי שאנו רואים לעיתים קרובות גם תוכים שמדורגים כבעלי יכולת או כושר דיבור נמוך ואפילו נמוך מאוד מפתיעים לעיתים,מעבר לכושר הדיבור שיש לתוכי ישנם עוד פרמטרים נוספים שיכולים לשנות לכאן או לכאן את כושר הדיבור
של התוכי ואת הגיל בו הוא יתחיל לדבר,האם מוקדם או מאוחר,אין שום ספק שככל שהתוכי יהיה חשוף לקולות דיבור הוא מן הסתם יוכל לקלוט יותר וללמוד מהר יותר מאשר תוכי שלא שומע קולות,ממש כמו ילד,לעומת זאת תקשורת בן המגדל לתוכי יכולה לחולל את השינוי הרציני ולקצר את הזמן לכדי דיבור בגיל צעיר יותר,אלו שביננו שמדברים אל התוכי ויוצרים עימו תקשורת קרובה עד כדי שהתוכי יקשיב לדיבור ויהיה מרוכז בדיבור של המגדל יגיעו להישגים במהירות.
בכל מקום שתפנה את השאלה יציעו לך לדבר ליד התוכי הרבה ככל שניתן,אני מציע לדבר אל התוכי,לקחת את התוכי למקום שקט,אתה והוא
מקום ללא הפרעות,לדבר אליו ברוך ולחזור על המילה אותה אתה רוצה לשמוע ממנו,אם תגיע עם התוכי למצב שבו אתה חש שהתוכי "איתך" (ולא קשה להבחין בכך) הלימוד יהיה מהיר.
תמיד יש לשבח את התוכי על מאמציו,גם אם מצליח להגות חצי מהמילה הנאמרת תשבח אותו,תראה לו שאתה שמח ומאושר.
בהצלחה.
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי jhony_bravo »

קקדו מדהים יש לך רואים את ההשקעה עליו
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
סמל אישי של משתמש
lihuly
ביצה
ביצה

שליחה על ידי lihuly »

תודה
בכל זאת לכל זן יש יכולת שונה למעט יוצאים מהכלל מאמרים על אמזונות מתייחסים לגיל חצי שנה ג'קו גיל שנה שנה וחצי לא הצלחתי למצא חומר על גיל ממוצע לקקדו. חוץ מזה לא ממש חשוב לי שהוא ידבר הוא פשוט נשמע כאילו הוא מדבר.
הוא חמוד גם ככה ומתקשר בשפתו ובשפת הגוף שלו!
כמו שאתם רואים סידרנו לו סטנד בגינה ומאז הוא מאושר לבלות שם את שעות אחר הצהריים איתנו!
נקנה ב 1 במרץ 2012
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

השרשרת בתמונה נראית חלודה ,אם זה כך כדאי מאוד להחליף אותה.
סמל אישי של משתמש
lihuly
ביצה
ביצה

שליחה על ידי lihuly »

תודה רבה
יוחלף מיד!
מה היינו עושים בילעדך?
נקנה ב 1 במרץ 2012
סמל אישי של משתמש
itay_l
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי itay_l »

באמת אין מה להגיד, אלי מגדל בעל נסיון שעונה על כל שאלה שתישאל עם תשובה נכונה ארוכה ומפורטת כמו שצריך!
מגיע לו פשוט כל הכבוד ושימשיך ככה כי זה באמת עוזר לכולם! :)
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”