ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

עזרה דחופה: התנהגות של הג'אקו תימנה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: עזרה דחופה: התנהגות של הג'אקו תימנה

שליחה על ידי eli_lea »

כשאני מדבר על תערובת זרעים הכוונה לתערובת יבשה,להשרייה ישנם תערובות מיוחדות של קיטניות המכילות סוגים כגון:
דוחן נקי, דורה , חריע, שבולת שועל, חומוס, שעועית, אורז, שעורה, תירס נקי, מאש, פולי סויה ,אפונה.

על מה התוכי נגמל אצל המגדל?מה הוא קיבל לאכול אתה יודע?
ohad10
ביצה
ביצה

שליחה על ידי ohad10 »

אני לא יודע על מה הוא נגמל אבל עצם ההחלטה להחזיר אותו לדייסה היתה החלטה מבורכת!
אני נותן לו לו פעמיים ביום דייסה ובין לבין אני שם לב שהוא אוכל את הכופתיות.
בנוסף אני נותן לו 2-3 פעמים בשבוע את התערובת.

מתי להערכתך אני אוכל להחזיר לתפריט את הפירות והירקות?

משהו נוסף שאני חייב לציין, פילוס חדל ליילל והוא נהיה ממש נעים. הוא התחיל לגלות את הסביבה ונהיה סקרן בטירוף. אני פותח לו את הכלוב והוא מסתובב מחוץ לכלוב (לעיתים הוא באטרף של לחקור את הכלוב בחוץ ולא שם לב שאין לו לאן להתקדם..עד שהוא קורא לי לעזרה).
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

ראשית שמח לשמוע, אני מציע שתמתין עם הפירות והירקות ומיני תוספות, המטרה היא להרגיל אותו לכופתיות ממש טוב.
מבחינה תזונתית הוא מסודר ואין לך מה לדאוג, אני חושב שתתקדם לפי ראות עיניך כרגע עד להורדת מנה של דייסה, אני חושב שאין צורך בשתי מנות אבל אני משאיר את זה לשיקולך כי זה לא קריטי כרגע, בהמשך תוריד מנה של דייסה ותישאר עם מנה אחת כאשר הכופתיות זמינות, תמתין 4 ימים בערך ולאחר מכן תפסיק את הדייסה ובמקומה תתחיל לתת מעט פרי / ירק.

בהצלחה ועדכן בהמשך.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”