כנראה שהחיבור עם הנקבה והמעבר בין הכלובים היה הסיבה.
כרגע את רק צריך לוודא שהוא לא מתחיל שוב למרוט.
\עופר
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בשורה טובה אבל עדיין יש לי חשד
מנהל: מפקחים
Re: בשורה טובה אבל עדיין יש לי חשד
איך אני אמור לדעת עם הוא מורט?ואיך אני מטפל בזה .? ואני בכלל חשבתי שהנקבה תוקפת אותו בגלל זה למה אני רואה אותם מדיי פעם רבים כמעט כמה פעמיים ביום
עכשיו מה לעשו איתו להחזיר אותו אלייה שיהיו ביחד או שלהפריד למה הוא אוהב אותה מאוד רואים עליו כל מקום שהיא הולכת הוא הולך אחריי אם אני מוציא אותה הוא מתחיל לצעוק כזה לשרוק לה
עכשיו מה לעשו איתו להחזיר אותו אלייה שיהיו ביחד או שלהפריד למה הוא אוהב אותה מאוד רואים עליו כל מקום שהיא הולכת הוא הולך אחריי אם אני מוציא אותה הוא מתחיל לצעוק כזה לשרוק לה

כרגע אני מבין שהם ביחד,כדאי שתשאיר אותו כבר לפחות תקופה קצרה שבמהלכה תעקוב אחר התפתחויות,במידה ותראה
שינויים לרעה במצב הניצוי קח אותו לוטרינר שמתמחה בציפורים ,אפשר לקבוע שמדובר במריטה על פי מצב הנוצות ווטרינר שיבחן את התוכי מקרוב יכול לומר לך האם זו הבעייה.תראה בינתיים האם ישנם נוצות מקוצצות,בדרך כלל מתלווה למריטה גם חיתוך הנוצות ולא ממש משיכה והוצאה.אם יש נוצות חתוכות בחלקן ו/או נוצות "פרומות יתכן מאוד שמדובר במריטה.
שינויים לרעה במצב הניצוי קח אותו לוטרינר שמתמחה בציפורים ,אפשר לקבוע שמדובר במריטה על פי מצב הנוצות ווטרינר שיבחן את התוכי מקרוב יכול לומר לך האם זו הבעייה.תראה בינתיים האם ישנם נוצות מקוצצות,בדרך כלל מתלווה למריטה גם חיתוך הנוצות ולא ממש משיכה והוצאה.אם יש נוצות חתוכות בחלקן ו/או נוצות "פרומות יתכן מאוד שמדובר במריטה.
אצלו לא שמתי לב אל הנוצות שהם חציים אבל שמתי לב לדררה השני שיש לו על איזה נוצה לא הסתכלתי הכי טוב שהיא חתוכה כמו שאמרת אבל הוא לא נראה שהוא מורט לעמו הוא נראה בריא חוץ מהפנים שיש חוסר נוצות כזה רואים

לא מדובר על נוצה אחת,אני מדבר על מצב שחלק ניכר מהנוצות מכורסם או חתוך.
אתה חוזר על השאלות, אבל לא מפנים.
התוכי שלך מרט לא יום אחד וגם לא יומיים, תוכים לא מגיעים למחסור בנוצות ביום אחד.
באופן טבעי התוכי לא צריך להגיע למצב שחסר לו נוצות בשום מקרה.
תסתכל כל יום על התוכי שלך, ברגע שתרה שחסרות נוצות או שיש נוצות לעוסות או שנחשף הגוף תדע שהוא מורט.
עופר
התוכי שלך מרט לא יום אחד וגם לא יומיים, תוכים לא מגיעים למחסור בנוצות ביום אחד.
באופן טבעי התוכי לא צריך להגיע למצב שחסר לו נוצות בשום מקרה.
תסתכל כל יום על התוכי שלך, ברגע שתרה שחסרות נוצות או שיש נוצות לעוסות או שנחשף הגוף תדע שהוא מורט.
עופר