ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צריכה עזרה בקשר לכמה דברים בבקשה תעזרו!!:)
מנהל: מפקחים
צריכה עזרה בקשר לכמה דברים בבקשה תעזרו!!:)
אז ככה אני חדשה פה , יש לי זוג קוקטיילים ודררה (שאני אביא בת\בן זוג בהמשך),
אני רוצה לעשות להם כלובי תעופה ולשפר את איכות החיים שלהם:)
אני רוצה שיהיו צמודים( כי זה יותר פרקטי מבחינת העשייה) אבל ברור שנפרדים..
1.יש מדריך \ מישהו שיודע איך בונים וניסה את זה ויכול להסביר לי?
2.האם זה משתלם או עדיף כבר להזמין כלוב מוכן(גם אם הוא נגיד יד 2 או משהו)? ואם זה בכלל מסובך לעשות למי שאין הכשרה?
3את הדררה גידלו בתנאים של האכלת יד, אך כיום הוא לא חברותי ותוקף בני- אדם האם הא יוכל להתרבות?
תודה רבה לעוזרים ומקווה שלא עברתי על שום חוק, אם כן סליחה מראש !!!
שלי
אני רוצה לעשות להם כלובי תעופה ולשפר את איכות החיים שלהם:)
אני רוצה שיהיו צמודים( כי זה יותר פרקטי מבחינת העשייה) אבל ברור שנפרדים..
1.יש מדריך \ מישהו שיודע איך בונים וניסה את זה ויכול להסביר לי?
2.האם זה משתלם או עדיף כבר להזמין כלוב מוכן(גם אם הוא נגיד יד 2 או משהו)? ואם זה בכלל מסובך לעשות למי שאין הכשרה?
3את הדררה גידלו בתנאים של האכלת יד, אך כיום הוא לא חברותי ותוקף בני- אדם האם הא יוכל להתרבות?
תודה רבה לעוזרים ומקווה שלא עברתי על שום חוק, אם כן סליחה מראש !!!
שלי
Re: צריכה עזרה בקשר לכמה דברים בבקשה תעזרו!!:)
היי, ברוכה הבאה.
בקשר לשאלות 1+2 חכי לתשובה ממשו בעל ניסיון בעיניין.
בקשר לדררה אין שום סיבה שהוא לא יוכל להתרבות.
בהצלחה.
בקשר לשאלות 1+2 חכי לתשובה ממשו בעל ניסיון בעיניין.
בקשר לדררה אין שום סיבה שהוא לא יוכל להתרבות.
בהצלחה.

שלום שלי וברוכה הבאה
בקישור המצורף יש מידע על כיצד בוחרים כלובים לתוכי
ואין בעיה לבנות לבד כלוב גדול ויפה
צריך טיפה של ידע ורשת לכלוב
בהצלחה
http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?f=22&t=5164
בקישור המצורף יש מידע על כיצד בוחרים כלובים לתוכי
ואין בעיה לבנות לבד כלוב גדול ויפה
צריך טיפה של ידע ורשת לכלוב
בהצלחה
http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?f=22&t=5164
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
תודה רבה לשניכם, =] אממ
יש להם כבר כלובים יחסית מרווחים ואחלה אבל אני רוצה כלובי תעופה(שהם יכולים לעוף בהם).., ולא מצאתי
מדריך מממש שמפרט שלב שלב, איך בונים,
מה לקנות וכו'? אתם אולי מכירים מישהו שבנה כלוב לבד?
תודה שוב!!!:)
יש להם כבר כלובים יחסית מרווחים ואחלה אבל אני רוצה כלובי תעופה(שהם יכולים לעוף בהם).., ולא מצאתי
מדריך מממש שמפרט שלב שלב, איך בונים,
מה לקנות וכו'? אתם אולי מכירים מישהו שבנה כלוב לבד?
תודה שוב!!!:)
את צריכה פלטות רשת..
אני מעריך ש10 או 12 פלטות..
מחברים אותם בעזרת ברזלים כאלה שמתקפלים ומחזיקים את הפלטות..אבל הבעיה זה לעשות דלתות (דלת להכניס ולהוציא תוכים דלת להכנסת כלי האוכל וחור לתא הטלה..)את זה אני צריך לראות כדי להכין ואני לא בטוח איך להסביר את זה..
יש לך שתי אפשרויות..או פלטות רשת או רשת ריבועים..
הכנתי שירטוט אולי הוא יעזור..
בעיקרון את צריכה לבנות שתי ריבועים מפלטות רשת...
אני מעריך ש10 או 12 פלטות..
מחברים אותם בעזרת ברזלים כאלה שמתקפלים ומחזיקים את הפלטות..אבל הבעיה זה לעשות דלתות (דלת להכניס ולהוציא תוכים דלת להכנסת כלי האוכל וחור לתא הטלה..)את זה אני צריך לראות כדי להכין ואני לא בטוח איך להסביר את זה..
יש לך שתי אפשרויות..או פלטות רשת או רשת ריבועים..
הכנתי שירטוט אולי הוא יעזור..
בעיקרון את צריכה לבנות שתי ריבועים מפלטות רשת...
וואי הכנת בשבילי ציור? וואי איזה תותח תודה רבה!!
כמה עולה בערך פלטה אחת? הברזלים האלה בטוח יחזיקו? זה נשמע לי לא כל כך חזק!!,חשוב לי שהכלוב יחזיק הרבה זמן....
ועוד יותר פחד שהם יצאו מהכלוב כי הוא לא יהיה מספיק חזק.. אם הכלוב יהיה ללא רגליים זה בסדר? אני צריכה גם לסדר את זה ככה שתהיה לי דרך לשים את הנסורת בתחתית הכלוב..
שוב תודה!!!
כמה עולה בערך פלטה אחת? הברזלים האלה בטוח יחזיקו? זה נשמע לי לא כל כך חזק!!,חשוב לי שהכלוב יחזיק הרבה זמן....
ועוד יותר פחד שהם יצאו מהכלוב כי הוא לא יהיה מספיק חזק.. אם הכלוב יהיה ללא רגליים זה בסדר? אני צריכה גם לסדר את זה ככה שתהיה לי דרך לשים את הנסורת בתחתית הכלוב..
שוב תודה!!!
חח כן הכנתי במיוחד בשבילך =]
עדיף שיהיו לו רגליים או מגירה..נסורת זה לא הכי טוב..
פלטות שמים בכלובים של ארות ושל כל התוכים הגדולים הם יחזיקו בלי בעיה את התוכים שלך..
עדיף שיהיו לו רגליים או מגירה..נסורת זה לא הכי טוב..
פלטות שמים בכלובים של ארות ושל כל התוכים הגדולים הם יחזיקו בלי בעיה את התוכים שלך..
מה לא טוב בנסורת? זה לא בא להם במגע עם הרגליים....
אני רוצה שהכלוב יהיה חזק מאוד לכל סוג תוכי... אולי פעם אני ארצה להביא תוכי רציני.....
לא יודעת למה ברזלים לא נראה לי מספיק חזקק
חבל לי להשקיע כסף על כלוב שיהרס...בגלל זה לא יודעת עם כבר יותר עדיף לקנות
כלוב טוב מוכן ביד שניה או לבנות משהו איכותי..
אני רוצה שהכלוב יהיה חזק מאוד לכל סוג תוכי... אולי פעם אני ארצה להביא תוכי רציני.....
לא יודעת למה ברזלים לא נראה לי מספיק חזקק
חבל לי להשקיע כסף על כלוב שיהרס...בגלל זה לא יודעת עם כבר יותר עדיף לקנות
כלוב טוב מוכן ביד שניה או לבנות משהו איכותי..
אם תבני כמו שאמרתי יחזיק לך גם ארות. כל המגדלים שאני מכיר מחזיקים ככה תוכים גדולים כמו ארות וגאקואים..
בעיקרון עדיף שתבני 2 ריבועים ותחברי אותם ותעמידי על רגליים..
ואז כל כמה ימים את מנקה את הצואה שלהם..לדעתי עם נסורת תיהיה לך הרבה יותר עבודה וזה גם עולה כסף..
בעיקרון עדיף שתבני 2 ריבועים ותחברי אותם ותעמידי על רגליים..
ואז כל כמה ימים את מנקה את הצואה שלהם..לדעתי עם נסורת תיהיה לך הרבה יותר עבודה וזה גם עולה כסף..
ברוכה הבאה,
נתחיל שלב שלב,בתחילה את צריכה להחליט על גודל כלוב מתאים,לחשוב היכן הוא יהיה מונח או תלוי,האם תצטרכי הגבהה כדי שלא יהיה על הריצפה או האדמה ומזיקים יציקו לתוכים,האם הוא יהיה במקום מקורה או שתצטרכי לדאוג לגג על מנת להצל את המקום.
בעיקרון כלוב של מטר על מטר לזוג דררות וכלוב באותו מידה לקוקטיליים יהיה מעולה,אין ספק שהם יוכלו להתנועע בו בחופשיות ולהתעופף
מעט ממקום למקום.
בניית כלוב אינה בעיה למי שיש מעט יכולת טכנית,אני יכול לתת לך הסבר קצר ולפרט יותר בהמשך.
החומר הנפוץ לבננית כלוב הינו פלטות רשת קשיחות המגיעות במידות של 2*1 מטר,עלות כל פלטה בסביבות 80 ש"ח כשאני לוקח
בחשבון כבר את הקליפסים לאחיזה ולחיבור.
לכלוב 1*1*1 מטר תצטרכי 3 פלטות בעלות של 240 ש"ח.
במקרה שלך את יכולה להשמש בפלטות שלמות ליצירת כלוב באורך 2*1*1 כאשר באמצע תיצרי מחיצה עם רשת של 1*1 מטר
את תצטרכי 6 פלטות אבל לא תצטרכי להכין שני כלובים (פחות עבודה) אלא כלוב אחד גדול מחולק.
בסך הכל יעלו לך החומרים כ- 480 ש"ח.
כך נראית פלטת רשת:
Re: אני חדש בעסק...וצריך עזרה...
כך נראים הקליפסים המחברים את הרשת:
Re: צריך המלצה בנוגע לגידול תוכים שקטים לריבוי + תמונות
כלוב לדוגמה שבניתי בגוזלייה:
הכלובים של?
נתחיל שלב שלב,בתחילה את צריכה להחליט על גודל כלוב מתאים,לחשוב היכן הוא יהיה מונח או תלוי,האם תצטרכי הגבהה כדי שלא יהיה על הריצפה או האדמה ומזיקים יציקו לתוכים,האם הוא יהיה במקום מקורה או שתצטרכי לדאוג לגג על מנת להצל את המקום.
בעיקרון כלוב של מטר על מטר לזוג דררות וכלוב באותו מידה לקוקטיליים יהיה מעולה,אין ספק שהם יוכלו להתנועע בו בחופשיות ולהתעופף
מעט ממקום למקום.
בניית כלוב אינה בעיה למי שיש מעט יכולת טכנית,אני יכול לתת לך הסבר קצר ולפרט יותר בהמשך.
החומר הנפוץ לבננית כלוב הינו פלטות רשת קשיחות המגיעות במידות של 2*1 מטר,עלות כל פלטה בסביבות 80 ש"ח כשאני לוקח
בחשבון כבר את הקליפסים לאחיזה ולחיבור.
לכלוב 1*1*1 מטר תצטרכי 3 פלטות בעלות של 240 ש"ח.
במקרה שלך את יכולה להשמש בפלטות שלמות ליצירת כלוב באורך 2*1*1 כאשר באמצע תיצרי מחיצה עם רשת של 1*1 מטר
את תצטרכי 6 פלטות אבל לא תצטרכי להכין שני כלובים (פחות עבודה) אלא כלוב אחד גדול מחולק.
בסך הכל יעלו לך החומרים כ- 480 ש"ח.
כך נראית פלטת רשת:
Re: אני חדש בעסק...וצריך עזרה...
כך נראים הקליפסים המחברים את הרשת:
Re: צריך המלצה בנוגע לגידול תוכים שקטים לריבוי + תמונות
כלוב לדוגמה שבניתי בגוזלייה:
הכלובים של?