ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
[סקר] אקלקטוס - זכר או נקבה ?
מנהל: מפקחים
Re: [סקר] אקלקטוס - זכר או נקבה ?
shiponix הנקבות יותר קולניות בזמן החיזור הם צועקות צעקות חזקותתתת ולפעמים גם לא בזמן החיזור ככה הבנתי...
בוגי,
אתה צריך לקחת בחשבון את עניין היחס. ברור שמדובר בתוכי שיכול לצרוח וסביר שכמו סוגים רבים הוא גם עושה את זה יותר שיש לו בן או בת זוג. כשאתה אומר "לפעמים לא בזמן החיזור" זה ברור שזה גם המצב, השאלה באיזה תדירות ובאיזה עוצמה.
אקלקטוסים ככלל, גם הזכרים וגם הנקבות צועקים מעט מאד בלי סיבה (ואני מדבר על הכלל, לא על היוצאים ממנו, ההחתמה והחינוך של התוכים מכריעים פה). זוג שונה ברמת הרעש מיחיד אצל כל סוגי התוכים.
אני מאמין שזה יותר קשור לחינוך התוכי מאשר למין שלו - בכל אחד מהקטגוריות שדיברנו עליהן.
אתה צריך לקחת בחשבון את עניין היחס. ברור שמדובר בתוכי שיכול לצרוח וסביר שכמו סוגים רבים הוא גם עושה את זה יותר שיש לו בן או בת זוג. כשאתה אומר "לפעמים לא בזמן החיזור" זה ברור שזה גם המצב, השאלה באיזה תדירות ובאיזה עוצמה.
אקלקטוסים ככלל, גם הזכרים וגם הנקבות צועקים מעט מאד בלי סיבה (ואני מדבר על הכלל, לא על היוצאים ממנו, ההחתמה והחינוך של התוכים מכריעים פה). זוג שונה ברמת הרעש מיחיד אצל כל סוגי התוכים.
אני מאמין שזה יותר קשור לחינוך התוכי מאשר למין שלו - בכל אחד מהקטגוריות שדיברנו עליהן.

8-3 לזכר ? wow .. אני אישית מעדיף נקבות,
הצבעים מאוד מחמיאים ובולטים לעיין, פשוט מדהימות !
הצבעים מאוד מחמיאים ובולטים לעיין, פשוט מדהימות !
אם אני צריך לבחור בעניין הצבע, אני בוחר בשניהם.. מבחינתי הצבע של שניהם מהמם.. עד שלא פוגשים אותם במציאות לא מבינים עד כמה הם מרשימים... אם הייתה לי הבחירה היו לי שניים.

[quote="1877";p="67376"]אם אני צריך לבחור בעניין הצבע, אני בוחר בשניהם.. מבחינתי הצבע של שניהם מהמם.. עד שלא פוגשים אותם במציאות לא מבינים עד כמה הם מרשימים... אם הייתה לי הבחירה היו לי שניים.[/quote]
זה לא יפגע בהחתמה ?
זה לא יפגע בהחתמה ?
זכר
מניסיון
מניסיון
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
דוד, אני רק רוצה להבהיר לך שעכשיו אתה עד לא מודע לרעש שהם עושים, אבל שמעתי כבר כמה אקלקטוסים ברגעי כריזה- שלא מביישים קקדו.
ניר,
מכאן ההתייחסות שלי אליו כ-"תוכי שיכול לצרוח".
מנהסתם שאני לא מבסס אפילו עשר אחוז ממה שאני אומר על מי שאצלי כרגע. אין השוואה בכלל בין גוזל לבוגר.
אם הייתה, הייתי אומר לך שהיא התוכי הכי שקט שהיה לי עד עכשיו, חוץ מהמילמולים בקושי שומעים אותה.
בוגרים הם עולם אחר ואין ספק שהם משתווים בהחלט לכל תוכי גדול אחר בעוצמות.
מבחינת התדירות, הם נופלים מול הרוב, אקלקטוסים הם תוכים "רגועיי נפש", במיוחד כשיודעים איך להתייחס לצרחות שלהם.
מכאן ההתייחסות שלי אליו כ-"תוכי שיכול לצרוח".
מנהסתם שאני לא מבסס אפילו עשר אחוז ממה שאני אומר על מי שאצלי כרגע. אין השוואה בכלל בין גוזל לבוגר.
אם הייתה, הייתי אומר לך שהיא התוכי הכי שקט שהיה לי עד עכשיו, חוץ מהמילמולים בקושי שומעים אותה.
בוגרים הם עולם אחר ואין ספק שהם משתווים בהחלט לכל תוכי גדול אחר בעוצמות.
מבחינת התדירות, הם נופלים מול הרוב, אקלקטוסים הם תוכים "רגועיי נפש", במיוחד כשיודעים איך להתייחס לצרחות שלהם.