שלום ,
יש לי נקבת תוכון אנגלי שהזכר שלה מת לפני חודשיים , העברתי אותה לכלוב הצעירים שם יש בנוסף זוג בוגר .
הנקבה התחברה לזכר הבוגר ביותר { בגיל 3 חודשים }בשבוע האחרון הם מראים סימנים של חיזור , האכלות הדדיות , עיסוי ושמירה על התא .
האם להשאיר את המצב כפי שהוא או להפריד את הנקבה ?
האם זכר בגיל 3 או 4 חודשים יכול להפרות נקבה ?
אני מצרף מס' תמונות , הנקבה בצבע ירוק { גדולה מאוד } הזכר בצבע כחול טורקיז עם "בלורית" צהובה .
דורון
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הבדלי גיל לזוג תוכונים
מנהל: מפקחים
Re: הבדלי גיל לזוג תוכונים
עוד תמונות של הזכר הצעיר
אין צורך באלבום תמונות שלם ,שתי תמונות של הזכר מספיקות בהחלט.
לדעתי גיל ארבעה חודשים הוא גיל נמוך מאוד, על אף שבקטע של הריבוי הזכר יכול להקדים את הנקבה ללא בעייה אבל
בכל זאת כנראה שתצטרך לחכות מספר חודשים.
אם להשאיר או לא זו החלטה שלך, אפשר להשאירם ביחד ואפשר להעביר את הנקבה לזכר בוגר יותר.
לדעתי גיל ארבעה חודשים הוא גיל נמוך מאוד, על אף שבקטע של הריבוי הזכר יכול להקדים את הנקבה ללא בעייה אבל
בכל זאת כנראה שתצטרך לחכות מספר חודשים.
אם להשאיר או לא זו החלטה שלך, אפשר להשאירם ביחד ואפשר להעביר את הנקבה לזכר בוגר יותר.
לפי המצח וצבע הדונגית הוא נראה יותר מבן 4 חודשים.
רונן.
רונן.
לא בטוח שיצליח ביגלל שהזכר קטן פיזית מהנקבה וזה קשה עם היה הפוך זה יוצה טוב להפסיד משהוא מהמצב אין לך
בהצלחה
בהצלחה

כי מי הוא חכם, הלומד מניסיונם של אחרים.

לא הייתי מנסה להרבות בגיל כזה, גם עוד מעט חורף אז עדיף לחכות ושיתנו משהו טוב בעונה הבאה