ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קניתי קוקטייל-
מנהל: מפקחים
Re: קניתי קוקטייל-
בסביבות ה70-90 שקל
יש וטרינרים שלוקחים יותר
יש וטרינרים שלוקחים יותר
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
חח^^סורי שלא קניתי ממך פשוטהיינו בחנות וממש ממש רציתי תוכי והוא היה מוחתם האכלת יד...
ובקשר לבדיקת מין עדיף לחסוך כסף ובמקום זה להוסיף לכסף של הכלוב שאני חוסכת לתוכי המושלם(((((((((:
ובקשר לבדיקת מין עדיף לחסוך כסף ובמקום זה להוסיף לכסף של הכלוב שאני חוסכת לתוכי המושלם(((((((((:
איה מ
חח אין על מה להצטער. מה שכן, בכלל שקנית אותו מחנות ולא ממגדל אני מציעה לך לקחת אותו לוטרינר שמתמחה בתוכים לשלול מחלות כגון כלמידיה, B&F וכו' שמועברות בקלות בין תוכי אחד לאחר. ושיהיה בהצלחה איתו! 

בהצלחה, תוכי יפה ואני מהמר שמדובר בנקבה אבל אי אפשר לדעת בוודאות גמורה עדיין.
בכל מקרה בדיקת זוויג לגילוי מין עושים בדרך כלל לתוכים המיועדים לריבוי שאי אפשר לקבוע את מינם גם בבגרות,אצלך המצב
לא כך , לתוכי במופע כשלך יהיו סימנים שאפשר על פיהם בקלות לדעת את מינו, לכן חבל על הכסף וזה בטח לא צריך לשנות לך.
כפי שציינת את הכסף תשקיעי בכלוב מרווח יותר או בצעצועים.
בהצלחה והמשיכי לעדכן.
בכל מקרה בדיקת זוויג לגילוי מין עושים בדרך כלל לתוכים המיועדים לריבוי שאי אפשר לקבוע את מינם גם בבגרות,אצלך המצב
לא כך , לתוכי במופע כשלך יהיו סימנים שאפשר על פיהם בקלות לדעת את מינו, לכן חבל על הכסף וזה בטח לא צריך לשנות לך.
כפי שציינת את הכסף תשקיעי בכלוב מרווח יותר או בצעצועים.
בהצלחה והמשיכי לעדכן.
תגידו... רציתי לשאול צריך לקנות עוד תוכי לכלוב?
כי התוכי שלי קצת בהלם עד עכשיו, כמה זמן יקח לו להתרגל?
אבל בחרתי שם -אקוי
חחחח זה נחמד
כי התוכי שלי קצת בהלם עד עכשיו, כמה זמן יקח לו להתרגל?
אבל בחרתי שם -אקוי
חחחח זה נחמד
איה מ