ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כנף למעלה אצל קוקטייל.

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
Roflmao
ביצה
ביצה

כנף למעלה אצל קוקטייל.

שליחה על ידי Roflmao »

היום ידיד של אמא שלי החזיק את התוכי שלי והתוכי שלי עף ממנו (ממני הוא לא עף בחיים, ועם הוא עף אז זה לכיוון הכתף שלי כי בא לו לשבת שם)

עכשיו התוכי נפל והכנף השמאלית שלו למעלה.. הייתה לדקה שתיים ואז היא ירדה ומאז הוא לא הרים אותה ככה..
יכול להיות שהוא הרים אותה ככה גי גודלים לו הכנפים?
הוא מתנהג עכשיו כרגיל.. אבל ליתר ביטחו.
ido_m2
בקיעה
בקיעה

Re: כנף למעלה אצל קוקטייל.

שליחה על ידי ido_m2 »

בן כמה התוכי?
Roflmao
ביצה
ביצה

שליחה על ידי Roflmao »

אממ בסביבות ה10 וחצי חודשים.. קיבלתי אותו שהיה בן 7 חודשים בערך.. שבוע שבועיים לפני תחילת החופש הגדול.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

שינוי במצב הכנף נהיה בעקבות הנפילה? אני מבין שעכשיו זה הסתדר .
אם אתה לא רואה בעיה אז יתכן שהוא קיבל מכה בנפילה ועכשיו הוא בסדר.
לא רואה קשר בין הרמת הכנף לאחר נפילה לבין זה שגודלים לו הכנפיים (אתה מתכוון בטח לנוצות) , בגיל שציינת 7 חודשים
הנוצות צריכות כבר להיות מושלמות ולא בשלבי גדילה.
Roflmao
ביצה
ביצה

שליחה על ידי Roflmao »

לא, קיבלתי אותו שהיה בן 7 חודשים והמוכר בחנות גזר לו את הנוצות.

דרך אגב, השמש בחוץ יכולה לפגוע בראיה של הקוקטייל? הלכתי היום החוצה לקצת זמן לקחת מדודים שלי משהו והקוקטייל שלי היה על הכתף שלי..
וגם להם יש קוקטייל (קצת אלים, והוא אפילו בורח מהם.. הוא סגור דיי הרבה בכלוב מכיוון שהנוצות שלו גדלו והוא עף להם.) ושניהם בנים, התוכי שלי לא ממש הבין מה קורה והתוכי שלו קצת נבהל מהתוכי שלי.. (הקוקטייל שלו גם די שמן ושלי רזה..)
חוץ מן הפעם הראשונה שהם ראו אחד את השני שניהם נבהלו והוא עף לי מהיד.. תפסתי אותו כשהוא באוויר..
אבל התוכי היה קצת מחוץ לפוקוס כשהוא היה על הכלוב של הקוקטייל של דוד שלי.. הייתי צריך להעיר אותו קצת.
חשבתי להכניס אותם אחד עם השני ולראות מה יקרה אבל דוד שלי לא רצה בגלל שהקוקטייל שלו כנראה יעוף מהכלוב..
ואם הייתי מכניס אותם יש שיעור מה היה קורה?
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

גם לקוקטיילית שלי זה קרה פעם כשהיא קיבלה מכה.
זה בסדר כל עוד זה הסתדר.

שמש לא מזיקה לתוכים. אני מאוד ממליצה לך לא לצאת עם התוכי החוצה כשהוא לא בתוך כלוב או משהו, הוא יכול להיבהל מאיזשהו רעש ולעוף או לקפוץ לכביש וחלילה (!!) להידרס.

תוכי שהוא האכלת יד, לא רגיל לתוכים אחרים ובמקרים מסויימים אפילו בורח מתוכים אחרים. הקוקטיילית שלי מאוד פוחדת מתוכים אחרים וזאת מפני שהיא רגילה לבני אדם.
אל תנסה להרגיל אותו לתוכי השני, זה גם יכול לפגוע בקשר שלו איתך.
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
סמל אישי של משתמש
koko7040
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: אדיר

שליחה על ידי koko7040 »

יכול להיות שנתפס איזה שריר בכנף
תסתכל ותמתח את הכנף שלו לאט אם הוא צורח כנראה שיש שבר

אתה יכול להוציא אותו ואפילו מומלץ להוציא אותו לשמש כ 20-40 דקות אבל לא שמש חזקה ככה הוא שומר חום בגוף והנוצות יראו מבריקות יותר
תמונה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”