ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה לגבי פרסונטות וציפור אהבה
מנהל: מפקחים
Re: עזרה לגבי פרסונטות וציפור אהבה
תכניס שני זוגות עם תאי הטלה רחוקים אחד מהשני, כלומר שהמרחק ביניהם יהיה מטר , לפחות שני ענפי עמידה לכל זוג .
היתרון הוא שאתה לוקח את שני הזוגות ומעביר אום לכלוב חדש , כך לאף זוג אין תחושת בעלות או טריטוריה על שטח בכלוב.
לרוב יהיו מריבות ובמקרים קיצוניים אף זה עלול להסתיים במוות אך למשל אצל עוזי ישנם בכלוב קטן יותר מהמידות שציינת שני זוגות
שמסתדרים לא רע ומתרבים. במקרה הגרוע תצטרך לבצע מחיצה שתפריד בין שני הזוגות ולכל זוג יהיה כביכול כלוב משלו.,
היתרון הוא שאתה לוקח את שני הזוגות ומעביר אום לכלוב חדש , כך לאף זוג אין תחושת בעלות או טריטוריה על שטח בכלוב.
לרוב יהיו מריבות ובמקרים קיצוניים אף זה עלול להסתיים במוות אך למשל אצל עוזי ישנם בכלוב קטן יותר מהמידות שציינת שני זוגות
שמסתדרים לא רע ומתרבים. במקרה הגרוע תצטרך לבצע מחיצה שתפריד בין שני הזוגות ולכל זוג יהיה כביכול כלוב משלו.,
אהה סבבה ועוד משהו
אם אני יכניס זוג אחד ראשון
ואת הזוג השני יום אחרי זה משנה?
אם אני יכניס זוג אחד ראשון
ואת הזוג השני יום אחרי זה משנה?

- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
אחרי יום לא יותר ניראה לי שזה לא משנה...
מחכים לתמונות...
בהצלחה =)
מחכים לתמונות...
בהצלחה =)
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
אני חושב שזאת תהיה טעות לגדל 2 זוגות בכלוב.
עופר
עופר
הוסבר לך ששני זוגות לא מסתדרים ביחד ויש מריבות טריטוריאליות, ולכן מומלץ להחזיק או זוג או שלושה ויותר בכלוב מרווח, במקרה שלך
אתה יכול בהחלט להימנע מאי נעימות ע"י חלוקת הכלוב לשני חלקים.
אתה יכול בהחלט להימנע מאי נעימות ע"י חלוקת הכלוב לשני חלקים.