הנה כמה תמונות של לואי התוכי שלי ממש חמוד
מה אתם אומרים?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
רכשתי ג'קו בן שלושה חודשיים
מנהל: מפקחים
Re: רכשתי ג'קו בן שלושה חודשיים
תתחדש, חמוד ביותר 

אלי עוד שאלה בבקשה....
התוכי שלי אוכל גם מהיד שלי וגם מהצלחת שבתוך הכלוב שלו האם זה בסדר?
ולגבי גזירת ציפורנים וכנפיים האם אני יכול לעשות בעצמי?
ראיתי כמה פעמיים איך עושים זאת
אשמח לקבל תשובות תודה מתן
התוכי שלי אוכל גם מהיד שלי וגם מהצלחת שבתוך הכלוב שלו האם זה בסדר?
ולגבי גזירת ציפורנים וכנפיים האם אני יכול לעשות בעצמי?
ראיתי כמה פעמיים איך עושים זאת
אשמח לקבל תשובות תודה מתן
אין צורך להפנות שאלות ישירות אליי מאחר וזה מונע מאחרים לענות ויש כאן חברים עם ידע רב שיכולים לענות לך גם הם.
לגבי האוכל מהיד ומהכלי אוכל , אין בעייה , בכלי האוכל צריך להיות אוכל זמין בכל שעות היום על מנת שתוכי יאכל מתי שהוא חש רעב.
במקביל אפשר להאכילו מהיד תוך כדי זמן האיכות ביניכם.
לגבי גזירת נוצות וטיפול בציפרניים, מומלץ מאוד שמי שיבצע זאת זה אדם שכבר יש לו ניסיון רב או וטרינר, קיטום לא נכון של הנוצות יכול לגרום לפציעה קשה של התוכי בעת מעופה או לחילופין בריחת התוכי כתוצאה מקיטום לא מספיק, בנוסף קיטום לא נכון יכול לגרום להתעסקות התוכי בנוצות ולמריטה. קיצוץ ציפורניים עמוק מידי יכול לגרום לדימום מאחר ובציפורן של התוכי ישנם נימי דם. לכן אני מציע שאדם מקצועי יעשה זאת.
לגבי האוכל מהיד ומהכלי אוכל , אין בעייה , בכלי האוכל צריך להיות אוכל זמין בכל שעות היום על מנת שתוכי יאכל מתי שהוא חש רעב.
במקביל אפשר להאכילו מהיד תוך כדי זמן האיכות ביניכם.
לגבי גזירת נוצות וטיפול בציפרניים, מומלץ מאוד שמי שיבצע זאת זה אדם שכבר יש לו ניסיון רב או וטרינר, קיטום לא נכון של הנוצות יכול לגרום לפציעה קשה של התוכי בעת מעופה או לחילופין בריחת התוכי כתוצאה מקיטום לא מספיק, בנוסף קיטום לא נכון יכול לגרום להתעסקות התוכי בנוצות ולמריטה. קיצוץ ציפורניים עמוק מידי יכול לגרום לדימום מאחר ובציפורן של התוכי ישנם נימי דם. לכן אני מציע שאדם מקצועי יעשה זאת.
הבנתי תודה רבה אלי
אלי ענה לך מצוין אז אדלג על השאלות
לואי ממש חמוד
לואי ממש חמוד
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...