ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

קרקיקים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
אפרת065
ביצה
ביצה

קרקיקים

שליחה על ידי אפרת065 »

יש לי זוג קקריקים הנקבה הטילה 9 ביצים במשך כ חודש לאחר מכן הפסיקה להטיל למשך 3 שבועות ובזמן הזה היא דגרה לא באופן קבוע רק בלילה ועכשו היא התחילה שוב להטיל ביצים ויש שוב הזדוגות בניהם מה הסיבה לכך ומה עלי לעשות תודה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: קרקיקים

שליחה על ידי eli_lea »

יתכן שהנקבה צעירה ולא מנוסה, האם גם הביצים מההטלה הקודמת נמצאים בתא או שהם הוצאו?
אפרת065
ביצה
ביצה

שליחה על ידי אפרת065 »

תודה רבה על התגובה המהירה!
ההטלה נעשתה בזמן שהביצים הישנות היו בתוך התה ולכן אני לא יודעת מה הביצה החדשה.
האם זה בסדר לחקות להטלה של הביצה הבאה ולאוציא את הביצים הישנות ולנסות את מזלנו במדגרה (סימנתי את הביצים הישנות כך שאני יבכין איזה ביצה חדשה)
תודה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לדעתי האישית החתמת קקריקים מגיל יום זהו תהליך קשה ומיותר חבל, אני מציע שאם את יכולה לזהות את הביצים הישנות תוציאי אותן.
אם את לא בטוחה שהוצאת את הביצים הישנות ואת חוששת שישנם ביצים חדשות הכניסי אותן למדגרה (את יכולה את כולן ביחד) לאחר
מספר ימים תבדקי האם ישנן ביצים פוריות, במידה וכן את יכולה להחזיר לאם את הפוריות.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”